• BIST 9068.33
  • Altın 2324.893
  • Dolar 32.3725
  • Euro 34.9755
  • Bartın 20 °C
  • Ankara 16 °C
  • Bolu 19 °C
  • Kastamonu 15 °C
  • Zonguldak 21 °C
  • Karabük 20 °C
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • “Aladağ’ına Seyir Terası ve Piknik Alanı İnşa Edeceğiz”
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • “Aladağ’ına Seyir Terası ve Piknik Alanı İnşa Edeceğiz”
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi

U19 Türkiye Şampiyonası Bartın ev sahipliğinde gerçekleştirildi

2017-2018 sezonu U19 Türkiye Şampiyonası final müsabakaları ilimizde oynandı. Yoğun ilginin olduğu şampiyonaya Atakum Belediyespor (Samsun), Gazi Mahallesi Spor (İstanbul), Hürriyetspor (Bursa) ve DSİ Spor (Diyarbakır) katıldı.
U19 Türkiye Şampiyonası Bartın ev sahipliğinde gerçekleştirildi

Şampiyonanın ilk gününde 2 müsabaka oynandı. Gazi Mahallesi Spor, Atakum Belediyespor’u 2- 1 mağlup ederken, Hürriyetspor da DSİ Spor’u 4- 2 yenmeyi başardı. Şampiyonanın 2.gününde de 2 karşılaşma oynadı. İlk karşılaşmada mağlup olan 2 takım 3.’lük için yarıştı. Atakum Belediyespor, 3’lik maçında DSİ Spor’u 8-1 mağlup etti. Final karşılaşmasında da Hürriyetspor ile Gazi Mahallesi Spor karşılaştı. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmadan Hürriyetspor 3-1 galip ayrılarak, 2017-2018 sezonu U19 Türkiye Şampiyonu oldu. Müsabakalar sonucunda birinci Hürriyetspor, ikinci Gazi Mahallesi Spor, üçüncü Atakum Belediyespor ve dördüncü DSİ Spor oldu.

Yoğun katılım oldu

Şampiyonayı Vali Yardımcısı Erkan Kalender, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, MHP Milletvekili Adayı Dr. Orhan Kırşanlı, Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Selim Kapancı, MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu(TASKK) Genel Başkan Vekili Adnan Ersan, TASKK Genel Sekreteri Abdullah Alpınar, TASKK Örgütlenme Sekreteri Murat Cengiz, TASKK Sosyal İşler Sekreteri Ali M. Tanrıyaşükür, TASKK Onur Kurulu Üyesi Bayram Yüksel, TASKK Basın İşleri Sekreteri Osman Kılıç, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Osman Ünal, Zonguldak ASKF Başkanı Kemal Demir, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ahmet Birdal ve çok sayıda sporsever takip etti.

Önemli bir organizasyonu geride bıraktık

Karşılaşmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Turgut Altınçubuk; “Önemli bir organizasyonu geride bıraktık. 2017-2018 sezonu U19 Türkiye Şampiyonası final müsabakalarını ilimizde gerçekleştirdik. Yoğun katılımla düzenlenen organizasyonu hiçbir aksaklık olmadan tamamladık. Oynan U-19 final müsabakalarını Bartınlılar izledi. Tabii bu karşılaşmalar için takımlar ve taraftarları 1-2 gün öncesinden ilimize gelip konakladılar. Yani ilimizde otellerde bir hareketlilik oldu. Bu tür organizasyonların katkı büyük. Yine U 17’de ilimizde oynanacak. Bu karşılaşmalarda da hareketlilik olacağını düşünüyoruz” dedi.

Soyunma odası sıkıntısı var

Atatürk Stadı’nın soyunma odalarının yetersiz kaldığını belirten Altınçubuk; “Daha önce bu sıkıntımızı ilgililere iletmiştim. Soyunma odalarının yetersiz olduğunu söylemiştim. Ancak çözüm olmadı. Gerçekleştirdiğimiz organizasyonda DSİ Sporlu futbolculara bir soyunma odası tahsis edemedik. Çünkü 3 tane soyunma odası var. Hatta bir tanesi bile tam anlamıyla kullanılamıyor. 2 tane soyunma odası tam anlamıyla kullanılabiliyor. DSİ Spor’un yöneticileri bana gelip tribünde kıyafet değiştireceklerini söylediler. Bize burada haklı olarak tepki gösterdiler. Ne yaptık ne ettik ikna ettik. Yöneticinin dediği gibi i tribünde açık alanda kıyafet değiştirilse ilimiz için nasıl bir görüntü olurdu? Bu takımın yöneticileri ilimizden buruk ayrıldı. Diyarbakır’dan gelen bu takıma bir soyunma odası gösteremedik. Kilometrelerce uzaktan spor için gelen bu gençleri Bartın’da tam anlamıyla ağırlayamadık. Bu eksikliklerin giderilmesi gerekiyor. Yetkililere bir kez daha buradan çağrıda bulunmak istiyorum. Bu eksikliğin giderilmesi için gereken adımların atılmasını talep ediyoruz” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535