• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Bartın 15 °C
  • Ankara 9 °C
  • Bolu 12 °C
  • Kastamonu 24 °C
  • Zonguldak 15 °C
  • Karabük 15 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Ulus Belediyesi 2 bin kişiye iftar verdi

Ulus Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen halk iftarı bu yıl da yoğun katılımla yapıldı.
Ulus Belediyesi 2 bin kişiye iftar verdi

Ulus Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen halk iftarı bu yıl da yoğun katılımla yapıldı. Pazaryerinde verilen iftarda 2 bin kişi orucunu birlikte açarken iftar programına katılan AK Parti Bartın Milletvekili Adayları Yılmaz Tunç ve Yaşar Arslan, 24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan seçimlerde Uluslulardan destek istedi. İftara Ulus Kaymakamı Recep Hasar, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, AK Parti Bartın Milletvekili ve Milletvekili Adayı Yılmaz Tunç, 2. Sıra Milletvekili Adayı Yaşar Arslan, İl Başkanı Turhan Kalaycı, Eski İl Başkanı Hüseyin Manav ve çok sayıda partili katıldı.

İlçemiz yapılan hizmetlerle büyümeye devam ediyor

Kuran-ı Kerin tilavetinin yapılıp duaların edildiği ve semazen gösterilinin yapıldığı iftar sonrasında yaptığı konuşmada Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun şunları söyledi: “Böyle güzel bir iftar sofrasında 2 bin kişi aynı anda oruç açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu güzel sofrayı şereflendirdiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. İlçemiz yapılan hizmetlerle büyümeye devam ediyor. İlçemize bu hizmetlerin kazandırılmasında bizlere destek olan Sayın Milletvekilimiz Yılmaz Tunç’a, Bakanlarımıza, Başkanımıza ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a çok teşekkür ediyorum. İlçemize verdiğimiz bütün sözlerin arkasında Recep Tayyip Erdoğan damgası vardır.

2-0 yapacağız

Ulus’umuzda birlik ve beraberliğin artması için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Orucumuzu açtığımız bu 5 bin 500 metrekarelik alanı geçen yıl düzenledik. İnşallah buna benzer daha nice güzel hizmetleri ilçemize kazandıracağız. İlçemizde 100 bin metrekareye yakın parke düzenlemesi gerçekleştirdik ve yapmaya devam edeceğiz. Halı sahamızı tamamladık. Irmak ıslah ve rekreasyon projemiz de devam eden projelerimiz arasında. 24 Haziran seçimlerinde ben Milletvekili Adaylarımız Yaşar Arslan ve Yılmaz Tunç’a başarılar diliyorum. İnşallah bu seçimde 2-0 yapacağız ve Ankara’ya göndereceğiz. Bu da ilçemize daha fazla hizmet gelmesi demek olacak.”

Ulus doğrunun haklının yanındadır

Belediye Başkanı Uzun’un konuşmasının ardından değerlendirmelerde bulunan AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı; “Ulus biliyoruz ki her zaman doğrunun haklının yanındadır. Ulus 5 yıldır güzelliklere kavuştu ve gerçekten bir şehir havasına büründü. İnşallah bundan sonra 24 Haziran’da da birlikte yürüyeceğiz. 2 tane adayımız var. Onları önce Allah’a sonra sizlere emanet ediyorum” dedi.

Durmak yok yola devam

24 Haziran’ın 100 yılın seçimi olduğunu kaydeden AK Parti 2. Sıra Bartın Milletvekili Adayı Yaşar Arslan; “24 Haziran’da 100 yılın seçimini yapacağız. Bu seçim çok önemli. İnşallah Ulus’umuzdan bu seçimde milletin lideri, gönül coğrafyamızın lideri Recep Tayyip Erdoğan’a Cumhurbaşkanımıza en yüksek oranda oy vererek tekrar yetki vereceğiz. Yeter mi yetmez. Bugüne kadar Sayın Milletvekilimiz Bartın’a ve Ulus’a bütün özverisiyle hizmet etti. Yapılanlar ortada. Bartın’a 3 kat daha fazla büyütmek için bir elin nesi var iki elin sesi var prensibiyle hareketle Bartın’ımızdan 2 milletvekilliyle güçlü Meclise destek vereceğiz. Sizlerin hizmetkarı olacak. Gece gündüz demeden 24 saat Bartın’a hizmet edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız 2001 yılında “Milletimize efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geliyoruz” dedi ve bunu yaptıklarıyla bütün millete gösterdi. Yetmedi bütün haksızlıklara, hukuksuzluklara ve adaletsizliklere karşı koydu. İnşallah 24 Haziran’da durmak yok yola devam diyeceğiz. Vakit Ulus vakti. Vakit Bartın vakti. Vakit Türkiye vakti” şeklinde konuştu.

Ulus Anadolu Lisesi için müjdeyi verdi

AK Parti Bartın Milletvekili ve Milletvekili Adayı Yılmaz Tunç ise 24 Haziran seçimleri öncesinde Uluslulara müjde vererek, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Ulus Anadolu Lisesinin onaylandığını açıkladı. Tunç, konuşmasında şu ifadeleri kullandı; “24 Haziran inşallah Türkiye’nin bayramı olacak. Biz Ulus’a güveniyoruz. Onlar bize güvendi. Bizde bugüne kadar onların güvenini boşa çıkarmamak için gecemizi gündüzümüze kattık. Bartın’a 6 milyarlık eser kazandırdık. Devam eden 6 milyar daha var. Bundan payını Ulus’umuz da aldı. Artık “ Ulus’a ne yapıldı?” diyebilen yok. Bunu diyebilmesi için de cesaret ister. Anaokulundan üniversitesine kadar Ulus’u bir eğitim şehri yapıyoruz. Buradan yeni bir müjde daha veriyorum. Ulus Anadolu Lisesinin onayını Milli Eğitim Bakanımız verdi. Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah yeni sistemde Uluslu gençlerimiz Anadolu Lisesi için dışarıya gitmek zorunda kalmayacaklar.

81 vilayeti AK Parti’nin eserleriyle donattık

Ulus Hastanemiz hizmete girdi. Ulus alt yapısı ve üst yapısıyla yerel yönetim ve merkezi hükümet uyumunun en güzel uyumunu sağladık. İnşallah bunun teşekkürü 24 Haziran’da Ulus’tan sandıkları patlatarak vereceğiz. Ulus atıksu arıtma tesislerinin yapımına başlayacağız. Ulus çayımız kirlenmeyecek. Ulus Irmağını ıslah ettik. Şimdi rekreasyonunu yapacağız. Futbol stadyumunu ve halı sahasını yaptık. Otelimizin tadilatını tamamladık. Ulus’umuza ne yapsak azdık. Ulus ve köylerini daha yaşanılabilir hale getirebilmenin gayreti içerisinde olacağız. Ulus’un ve Bartın’ın bu noktaya gelmesindeki en büyük faktör ise Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Türkiye’nin 81 vilayetini AK Parti’nin eserleriyle donattık.

Yargı önünde hesap veriyor

24 Haziran’a giderken cumhurbaşkanı adaylarına baktığımızda o verilebilecek bir aday var mı? Oy isterken halka ne vaat ediyorlar? İlk vaat ettikleri şey Demirtaş’a özgürlük. Sabah akşam Demirtaş için dua ediyorlar. Özgürlüğüne kavuşsa diyorlar. Muharrem İnce adaylığı açıklanır açıklanmaz Edirne’de cezaevinde Demirtaş’ın dizinin dibine oturdu “Seni özgürlüğüne kavuşturacağım” dedi. Sen yargı mısın, hakim misin? Hani “Yargı tarafsız” diyordun? Demirtaş ay yıldızlı al bayrağımız için nöbet tutan askerimiz ve polisimizi şehit eden PKK’nın siyasi savunuculuğunu yaptığı için hapiste. Şimdi yargı önünde hesap veriyor.

Temek Karamollaoğlu'na yazıklar olsun

Sadece Muharrem İnce değil, Meral Akşener’de özgürlük istedi. Temek Karamollaoğlu'na da yazıklar olsun. Bunlar “Recep Tayyip Erdoğan düşsün de ne olsun bu ülkenin hali” diyorlar. Vaatlerinde de zaten “Biz geldiğinizde yatırımları durduracağız” diyorlar. “Kanal İstanbul’a ne gerek var? Köprülere, havaalanlarına, hızlı trene ne gerek var?” diyorlar. Dünyanın en büyük projelerini gerçekleştirmekten bunlar neden rahatsız olur? Bunlara hep beraber Ulus’tan cevabını yüksek sesle veriyor muyuz? Vereceğiz. Bartın Türkiye’de rekor kıracağız. Gittiğimiz her yerde vatandaşımız “Yıkım ittifakına biz oy vermeyiz” diyor.”

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535