• BIST 9454.03
  • Altın 2500.414
  • Dolar 32.5951
  • Euro 34.8132
  • Bartın 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • Bolu 13 °C
  • Kastamonu 16 °C
  • Zonguldak 13 °C
  • Karabük 16 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

‘Vakit Bartın Vakti’

AK Parti Bartın Milletvekili Adayları Yılmaz Tunç ve Yaşar Arslan, beraberindeki heyetle birlikte Ajans Bartın Haber Sitesi’ni ziyaret etti.
‘Vakit Bartın Vakti’

AK Parti Bartın Milletvekili Adayları Yılmaz Tunç ve Yaşar Arslan, AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, Merkez İlçe Başkanı Yusuf Ziya Aldatmaz, Medya ve Tanıtım Başkanı Ayhan Tepe ve partililerle birlikte Ajans Bartın Haber Sitesi’ni ziyaret etti. Ajans Bartın Kurucusu Sercan Engin ile sohbet eden AK Parti Bartın Milletvekili ve 27.Dönem Adayı Yılmaz Tunç; “Öncelikle bizleri ağırladığınız için çok teşekkür ederiz. Bugün hem esnaf ziyaretlerinde bulunup hem de basın kuruluşlarımızı ziyaret ediyoruz. Bartın’da önemli bir yere sahip olan ve çalışkan bir kadroya sahip olan Ajans Bartın olarak Bartın’da kamuoyunu bilgilendirme adına çok önemli bir görevi ifa ediyorsunuz. Bu nedenle teşekkür ediyoruz. Bugüne kadar yapmış olduğumuz tüm faaliyetleri objektif olarak yansıttınız. Yatırımları ön plana çıkarttınız” diyerek teşekkür etti.

Her zaman vatandaşımızın arasındaydık

Tunç; “24 Haziran seçimleri öncesi Bartın’dan 2 milletvekilinin seçilmesi için biz gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam ediyoruz. Bizler seçimden seçime halkın arasında olan siyasetçiler değiliz. Seçim olmadan da onların sürekli içindeydik, esnaf ziyaretleriyle, düğünlerde, bayramlarda, iyi günde kötü günde her zaman vatandaşımızın arasındaydık. Şimdi seçim münasebetiyle de tekrar onların ayağına gidiyoruz. Onlara hizmetler götürdük, iktidar partisi olarak onların talepleriyle yakından ilgilendik. 24 Haziran’dan sonra Yaşar Beyle birlikte halkımızın içinde olmaya devam edeceğiz. Vakit Türkiye vakti. Vakit Bartın vakti diyoruz” dedi.

Yeni hükümet sitemiyle yatırımlar daha hızlı yürüyecek

Bartın’a önemli yatırımların kazandırıldığını belirten Milletvekili Tunç; “İlimize gerçekten büyük yatırımlar kazandırdık. Son olarak da 400 yataklı şehir Hastanesini ilimize kazandırıyoruz. Hastane modern mimarisi, güçlü fiziki altyapısı ile öne çıkacak hastanede yataklı klinik sayısı 270, poliklinik oda sayısı 132 olarak planlandı. Hastane 5 bloktan oluşacak. İçinde tuvalet ve banyosu bulunan 270 hasta odası olacak. Yanık ünitesinde yatak sayısı 3 olarak projede yer aldı. Diyaliz yatak sayısı 24, ameliyathane 14, genel yoğun bakım yatağı 31, koroner yoğun bakım yatağı 12, çocuk yoğun bakım yatağı 12, yenidoğan yoğun bakım yatağı 11, kuvöz sayısı 9, acil oda sayısı 35, acil yatak sayısı 58, olarak planlandı. Hastanenin inşa edileceği alanda 615 araçlık açık otopark, 116 araçlık kapalı otopark yapılacak. Son modern cihazlılarla donatılacak. 3 yılda tamamlanacak. Eğitim Araştırma Hastanesi seviyesinde 144 milyon lira proje tutarı olan bir hastaneyi inşallah Bartın’a kazandıracağız. Haftaya Sayın Bakanımızın katılımıyla temelini atmak istiyoruz. Tabii daha belli değil Sayın Bakanımızı davet ettik. İnşallah Sayın Bakanımızın katılımıyla temelini atacağız. Yeni hükümet sitemiyle bu işler çok daha hızlı yürüyecek” diye konuştu.

Yeni sistemde artık koalisyonlar yok

Tunç; “24 Haziran seçimlerinin önemini sürekli dile getiriyoruz. Diğer seçimlere nazaran çok daha önemli. Yeni hükümet sistemin referandumla kabul etmiştik. Şimdi bu seçimle uygulamasına geçeceğiz. 24 Haziran’dan itibaren başlamış olacağız. Meclisin daha güçlü olduğu, kanunların sadece milletvekilleri tarafından önerildiği, hükümeti ve cumhurbaşkanını denetleyen bir meclis yapısı oluşacak. Bu sistemde Cumhurbaşkanı ile uyumlu çalışacak bir meclisin önemi büyük. İnşallah Bartın’dan buna 2 milletvekili ile tam destek vereceğiz. Halkımızda gördüğümüz heyecan, ilgi ve alaka da bize bunu gösteriyor. İnşallah Yaşar Arslan ile birlikte milletimizin güvenine layık olmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Yeni sistemde artık koalisyonlar yok. 25 Haziran’dan itibaren hükümet zaman kaybetmeden işe koyulacak. Dış güçlerin ülkemiz üzerindeki hain planları artık açıkça görülmektedir. 24 Haziran’da ilk hedefimiz Sayın Cumhurbaşkanımıza çok yüksek bir oy yüzdesiyle destek olmaktır. Bunu da inşallah cumhur ittifakımızla beraber başaracağız. Bunun yanında güçlü Meclis için de 2 milletvekili ile Bartın’dan destek vereceğiz” diye konuştu.

Tam destek vermek istiyoruz

Bartın’dan tam destekle Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek olmak istediklerini belirten Tunç; “Bartın şu anada kadar 5,9 milyarlık kamu yatırımı aldı. Devam eden 6 milyarlık yatırımımız daha var. Yeni dönemde 6 milyarlık bu yatırımlarımızı da tamamladığımızda çok daha güzel olacak. Yeni sistemle bu yatırımlar hız kazanacak. Yaptığımız yatırımlar ortada.  Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı. Yapılamayan bir şey varsa bunu da yapacak olan Ak Parti’dir. Yaparsa Ak Parti yapar. Bu inanç insanlarımızda oluşmuş. Ak Parti olarak 2002’den buyana oylarımızı artırarak yolumuza devam ediyoruz. Bu seçimde de daha yükseklere çıkararak Bartın’dan daha güçlü yeni dönem parlamentosuna 2 milletvekili olarak destek vermek istiyoruz. Yeni dönem parlamentosu artık daha güçlü, güçlü yasama var, kanun yapma noktasında tam yetkili, hükümeti denetleyen, yürütmeyi, cumhurbaşkanını denetleyen bir Meclis ve biz de buna tam destek vermek istiyoruz” dedi. 

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535