• BIST 9800.22
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Bartın 21 °C
  • Ankara 25 °C
  • Bolu 25 °C
  • Kastamonu 27 °C
  • Zonguldak 20 °C
  • Karabük 28 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Vali Dirim, Bartınsporlu futbolcularla tanıştı

Bartınspor Başkanı Mehmet Bulut, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ve futbolcularla birlikte Vali Nusret Dirim’i ziyaret etti.
Vali Dirim, Bartınsporlu futbolcularla tanıştı

‘Yükümüz ağır’

Bartınspor Başkanı Mehmet Bulut, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ve futbolcularla birlikte Vali Nusret Dirim’i ziyaret ederek, vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti. 12 Divan Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ziyarette Vali Dirim, şehrin teknik ekibe ve futbolculara güvendiğini söyledi. Sohbet havasında geçen ziyarette Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ali Özdemir de hazır bulundu. Dirim; “Bartın’ın sesini bütün Türkiye’ye duyurmak için mücadele edeceksiniz. Biz de Bartınspor’u tüm kalbimizle destekliyoruz. Bartınspor’un sorunlarının çözümü noktasında bizlerin katkı sunabileceği bir durumda elbette biz de Bartınspor’un yanında olacağız. Yükünüz ağız. 17 yıllık bir hasret var. Size inanıyoruz ve güveniyoruz” dedi.

Güçlü bir ekip oluşturuldu

Güçlü bir ekip oluşturulduğunu ifade eden Vali Dirim; “ Bartınspor’u inşallah bu yıl lig sonunda 3. Ligde görmek istiyoruz. Bartınspor’un bu sezon kamuoyu tarafından daha güzel bir algıyla karşılandığını fark ediyorum. Konuşulanları ve yazılanları değerlendirdiğimizde Bartınspor’un bu yıl takım olarak çok daha heyecan verici bir mücadele vereceğini görüyoruz. İnşallah bizler de herkes gibi Bartınspor’un lig sonunda hedeflere ulaşmasını temenni ediyoruz ve herkes gibi bizler de bunu görmek istiyoruz. Güçlü bir ekip oluşturduğunuz için sizlere teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Bartınspor’u tüm kalbimizle destekliyoruz

Bartın’ın sesini bütün Türkiye’ye duyurmak için Bartınspor’un mücadelesinin büyük önem taşıdığını belirten Dirim; “Bartınspor’u tüm kalbimizle destekliyoruz. Bartınspor’un sorunlarının çözümü noktasında bizlerin katkı sunabileceği bir durumda elbette biz de Bartınspor’un yanında olacağız. Geçen yıl Bartınspor’un birkaç maçını izleme fırsatım oldu. Bu yıl da belki yine maçların hepsine katılamayabilirim ama buradaki maçlara katılmaya çalışacağım. Zamanın müsait olduğu öcülerde maçlarda bulunmak isterim.  Bartınspor’a dışarıdan gelen futbolcularımıza da Bartın’a hoş geldiniz diyorum. Burada güzel, mutlu ve huzurlu bir sezon geçirmenizi diliyorum. Yükünüz gerçekten ağır. Toplumsal beklenti üst düzeyde. Özellikle ilk maçlarınızda belki çok yoğun bir stres altında sahaya çıkacaksınız ama başarılı olacağınıza inanıyorum. Sizlere güveniyorum” dedi.

Bartın takımını kucaklayacak

Dirim, konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı; “Başkanımız geçen yıl hem camiayı tanıdı hem de bu alandaki aktörleri tanıdı. Başkanımızın bu yıl olgunluk dönemi ve ben kendisinin bu olgunluk döneminde bu takımı güzel yerlere getireceğini umuyorum. Bartın yıllardır 3. Lige çıkma hasreti çeken bir konumda. Bu yüzden halkın bu özlemini dindirip halka şampiyonluk duygusunu yaşatırsa gerçekten halkımızda çok güzel bir heyecan oluşacak. Bartın çok ciddi bir şekilde takımını kucaklayacak. Şuan belki insanlarda bir yorulmuşluk var. Ama bu yorulmuşluk her yıl inşallah bu sene 3. Ligdeyiz diye başlayıp sezon sonunda hayal kırıklığı yaşamaktan kaynaklanan bir durum. Yoksa Bartın takımını çok seviyor. Ben bunu fark ediyorum. Bartınspor’un arkasında duracak yüzlerce işadamı ve gönüllü var.

Desteklerini sezon sonuna kadar devam ettirsinler

Yıllar içerisinde onlarda yorulmuşlar, kırılmışlar. Hayalleri gerçekleşmediği için üzülmüşler. Ama Bartınspor’un kendi destekleriyle bir yerlere geleceğini de biliyorlar. Kendilerine müracaat edildiğinde de destek vermekten kesinlikle geri durmuyorlar. Ben destek veren tüm kişi ve kuruluşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Takımlarına güvensinler. Desteklerini sezon sonuna kadar devam ettirsinler. Çünkü lig bir maraton. Tabi ki lige güzel bir başlangıç yapmak moralleri düzeltecektir ama lig sonuna kadar işadamlarımızın ve halkımızın bu desteğini devam ettirmesi son derece önemli. Futbolcu arkadaşlarımızın moral ve motivasyonunu üst düzeyde tutabilirsek Bartınspor hedefine çok daha hızlı bir şekilde ulaşacaktır. Ziyaretiniz için hepinize teşekkür ediyorum.”

Sayın Valimiz çok büyük rol aldı

Vali Dirim’in konuşmasının akabinde değerlendirmelerde bulunan Bartınspor Başkanı Mehmet Bulut; “ Sayın Valimiz Bartınspor’la ilgili bu yıl gerçekten çok büyük rol almıştır. Bizlere çok büyük destek oluyor. Allah bize bu desteğin eksikliğini göstermesin. Biz Sayın Valimizi şimdi olduğu gibi her zaman hep yanımızda görmek istiyoruz. Umarım bu yıl hem ilimize hem de Sayın Valimize arzulanan, özlenen şampiyonluğu yaşatacağız. Rabbim bizleri utandırmasın” dedi.( Yapılan konuşmaların akabinde Bartınspor Başkanı Mehmet Bulut, Vali Dirim’e Bartınspor atkısı hediye etti. Ziyaret toplu fotoğraf çekiminin akabinde sona erdi.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535