• BIST 5.027,46
  • Altın 1200.191
  • Dolar 19.09
  • Euro 20.562
  • Bartın 20 °C
  • Ankara 13 °C
  • Bolu 15 °C
  • Kastamonu 12 °C
  • Zonguldak 17 °C
  • Karabük 16 °C
  • Kızılay Toplumun Anası Kadınlarımızın Yanında
  • “Yaraları Birlikte Sarıyoruz”
  • Ekipler Canla Başla Çalışıyor
  • Kızılay Toplumun Anası Kadınlarımızın Yanında
  • “Yaraları Birlikte Sarıyoruz”
  • Ekipler Canla Başla Çalışıyor

Yeni karargah binası yapılacak

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Amasra ilçesine Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı karargah binası inşa edileceğini belirterek, Çevre Şehircilik İl Müdürlüğünce ihale hazırlıklarının yapıldığını söyledi.
Yeni karargah binası yapılacak

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, İçişleri Bakanlığına bağlı olarak görev yapan Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın Karadeniz Bölge Komutanlığına bağlı iki grup komutanlığından biri olan Amasra Grup Komutanlığının karargah binasının ihale hazırlıklarının Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünce yapıldığını, işlemlerin tamamlanmasının ardından yapım ihalesinin gerçekleştirileceğini söyledi.

İhale hazırlıkları yapıldı

Denizlerimizde genel kolluk kuvveti olarak görev ve yetkilere sahip olan Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın Karadeniz Bölgesinde Trabzon ve Amasra Grup Komutanlıkları bulunduğunu belirten Milletvekili Tunç, Sahillerimizin ve karasularımızın güvenliğini sağlamak, denizlerimizde can ve mal emniyetini sağlamak, deniz ve kıyılarda görülecek başıboş mayın, patlayıcı madde ve şüpheli cisimler için gerekli tedbirleri alarak, ilgili makamlara iletmek, deniz seyir yardımcılarının çalışma durumlarını izlemek, görülen aksaklıkları ilgili makamlara iletmek, karasularımıza giren mültecileri, yanlarında bulunabilecek silah ve mühimmattan arındırmak ve bunları ilgili makamlara teslim etmek, deniz yolu ile yapılan her türlü kaçakçılık eylemine engel olmak, gemi ve deniz araçlarının telsiz, sağlık, pasaport, demirleme, bağlama, avlanma, dalgıçlık ve bayrak çekme ile ilgili kanunlarda belirtilen hükümlere aykırı eylemlerini önlemek, su ürünleri avcılığını denetlemek, deniz kirliliğini önlemek maksadıyla denetimler yapmak, su altı dalışlarını denetleyerek, eski eser kaçakçılığına engel olmak, arama kurtarma görevlerini yerine getirmek, yat turizmi faaliyetlerini denetlemek gibi önemli görevleri olan Sahil Güvenlik komutanlığının Amasra’daki tesislerini güçlendirdiklerini, geçtiğimiz yıllarda Amasra Heliped tesislerinin yapımını gerçekleştirdiklerini şimdi de Grup Komutanlığı karargah binasının yapılması için ihale hazırlıklarının yapıldığını söyledi.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535