• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Bartın 21 °C
  • Ankara 18 °C
  • Bolu 19 °C
  • Kastamonu 18 °C
  • Zonguldak 20 °C
  • Karabük 21 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Yenilmezlik serisi 9 maça çıktı

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi’nde ilimizi temsil eden Bartınspor, ligin 9. haftasında Devrek Belediyespor’a konuk oldu. Karşılaşmadan 3-1 galip ayrılan temsilcimiz, yenilmezlik serisini 9’a çıkartarak, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.
Yenilmezlik serisi 9 maça çıktı

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Bartınspor, ligin 9. hafta maçında Devrek Belediyespor’a konuk oldu. Zonguldak Devrek İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmadan temsilcimiz, 3-1 galip ayrılarak puanını 21’e çıkarttı. Bu haftayı BAY geçen 20 puanlı lider Türk Metal Kırıkkalespor’un 1 puan önüne geçen ve maç fazlasıyla liderliğe oturan temsilcimiz, yenilmezlik serisini de 9 maça çıkarttı. Bu yıl şampiyonluk hedefine emin adımlarla ilerleyen Bartınspor, şu ana kadar oynadığı 9 maçtan 6 kez galibiyetle ayrılırken, 3 maçı da beraberlikle bitirdi. Çubukspor ve Türk Metal Kırıkkalespor’la birlikte ligin namağlup takımı olan Bartınspor, 21 puanla ligin birinci sırasında yer alıyor.

Deplasmanda 3 galibiyet 2 beraberlik

Ligde temsilcimiz Bartınspor, deplasmanda oynadığı Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetlerispor’u 2-1, Yeniçağaspor’u 1-0 ve Devrek Belediyespor’u da 3-1 yenmeyi başardı. Yine deplasmanda oynadığı Karadeniz Ereğli Belediyespor’la 1-1 ve 1074 Çankırı ile 0-0 berabere kaldı. Deplasmanda oynadığı 5 karşılaşmadan 3 galibiyet ve 2 beraberlik alan temsilcimiz 11 puan toplayabildi.

Evinde 3 galibiyet ve bir beraberlik

Kendi evinde oynadığı karşılaşmalarda ise temsilcimiz, MKE Kırıkkalespor’u ve Sincan Belediyespor’u da 3-0 yenmeyi başardı. İki takımada aynı tarifeyi uygulayan Barttınspor, 100.Yıl Soğuksuspor’u da 2-0’lık skorla geçti. Kırşehir Belediyespor’la da 0-0 berbere kalarak, kendi evinde oynadığı 4 karşılaşmadan aldığı 3 galibiyet ve bir beraberlikle 10 puan topladı.

Türk Metal Kırıkkalespor’u ağırlayacağız

Ligde yoluna nağmalup devam eden iki takım karşı karşıya gelecek. 6 galibiyet, 3 beraberlikle ayrılan temsilcimiz Bartınspor, 6 galibiyet, 2 beraberliği bulunan Türk Metal Kırıkkalespor’u ağırlayacak. Maç fazlasıyla 21 puanla lider durumda bulunan temsilcimiz, 20 puanla 2.sırada bulunan Türk Metal Kırıkkalespor’u yenmesi durumunda puan farkını 4’e çıkartacak. Karşılaşmaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak olan Bartınspor, galip gelmesi durumunda maç fazlasıyla 4 puan farkla liderliğini devam ettirmiş olacak.

Son 4 maçtır yenilmiyoruz

18 puanla ligin 2. sırasında yer alan Bartınspor, oynadığı Devrek Belediyespor karşısında 3 puan alarak bu haftayı BAY geçen 20 puanlı lider Türk Metal Kırıkkalespor’un 1 puan önüne geçti. Sincan Belediyespor, Yeniçağaspor ve 100. Yıl Soğuksuspor’u yenerek son 3 hafta da 9 puan toplayan kırmızı – siyahlılar, bu karşılaşmadan da aldığı 3-1’lik skorla galibiyet serisini 4 maça çıkarmış oldu.

Hakemlere tam not

Devrek ile deplasmanda oynanan karşılaşmayı Yalova bölgesi hakemlerinden Ahmet Aydın yönetti. Aydın’ın yardımcılığını Sakarya bölgesi hakemlerinden Mustafa Altıntaş ve Sakarya bölgesi yardımcı hakemlerinden Furkan Kocayıldız yaptı. Bursa bölgesi hakemlerinden Murat Emre Koçyiğit’e de dördüncü hakemlik görevi icra etti.  Maçın gözlemciliğini ise Necmi Hastürk yaptı. Karşılaşmada hakemlerin skoru etkileyen hataları göze çarparken, ilk yarıda Bartınspor’un 2 net penaltısının verilmediği ifade edildi.

Emre Çağlar hat trick yaptı

Karşılaşmaya istekli başlayan temsilcimiz, 1-0  geriye düştüğü maçı golcüsü Emre Çağlar’ın 64, 72 ve 90. dakikada attığı gollerle 3-1 kazandı. Bartınspor karşılaşmaya Mehmet Dilaver, Barış Arat, Eren Şekerci, Gökhan Hıdır, Şerif Sevinçhan, Mustafa Ünver, Özcan Gençoğlu, Emre Çağlar, Ali Ömür ve Oğuzcan Genç 11’i ile başladı. Karşılaşmaya istekli başlayan temsilcimiz, 5.dakikada kazandığı penaltıdan yararlanamadı. Temsilcimiz tecrübeli futbolcu Mustafa Ünver’le kullandığı penaltıyı gole çeviremedi. İlk yarı tek kale oynamasına rağmen son vuruşlarda etkisiz kalınca ilk yarı 0-0 beraberlikle sona erdi.

Emre Çağlar Bartınspor’u liderliğe taşıdı

İkinci yarıya da iyi başlayan Bartınspor 62. dakikada şanssız bir şekilde kalesinde golü gördü. Gölün hemen sonrasında 64.dakikada Emre Çağlar'la beraberliği sağlayan Bartınspor, 72.dakikada yine Emre Çağlar'la 2-1 öne geçti. Gollerin ardından daha etkili oynayan Bartınspor’da Emre Çağlar bir kez daha sahneye çıktı ve skoru 90.dakikada 3-1’e taşıdı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmazken temsilcimiz Bartınspor deplasmanda oynadığı bu karşılamadan 3-1’lik galibiyetle ayrıldı.

6 karşılaşma oynandı

Haftanın oynanan maçları şu şekilde; “Devrek Belediyespor 1 - Bartınspor 3, MKE Kırıkkalespor 0 - Karadeniz Ereğli Belediyespor 2, Sincan Belediyespor 1 - Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetleri 0, Yeniçağaspor 1 - Çubukspor F.A.Ş. 3, 100.Yıl Soğuksuspor 0 - Keçiören Bağlumspor 3 ve 1074 Çankırıspor 0- Kırşehir Belediyespor  1” 

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535