• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Bartın 16 °C
  • Ankara 16 °C
  • Bolu 11 °C
  • Kastamonu 11 °C
  • Zonguldak 15 °C
  • Karabük 15 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Yenilmezlik serisi 9 maça çıktı

Spor Toto Bal Liginde ilimizi başarıyla temsil eden Bartınspor, kendi evinde 7-1 kazandığı Yeniçağ karşılaşması sonrası yenilmezlik serisini 9 maça çıkarmayı başardı.
Yenilmezlik serisi 9 maça çıktı

Spor Toto BAL Ligi temsilcimiz Bartınspor, hafta sonu Bartın Atatürk Stadyumu’nda konuk ettiği Yeniçağaspor’u farklı bir skorla mağlup ederek, kendi evinde yenilmezlik serisini 5 maça çıkarmayı başardı. Bartınspor Teknik Direktörü Hasan Şengün yönetiminde çıktığı 4 karşılaşmadan da galip gelmeyi başaran Bartınspor, toplamda oynadığı 19 karşılaşmadan 12 galibiyet, 6 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak ligde 20.hafta sonunda 42 puanla liderlik koltuğuna oturdu. Kendi evinde 7-1 kazandığı Yeniçağ karşılaşması sonrası yenilmezlik serisini toplamda 9 maça çıkaran temsilcimiz, Kırşehir Belediyespor’a 2-0 mağlup olan Karadeniz Ereğli Belediyespor ve 100.Yıl Soğuksuspor’u 4-0 mağlup eden Türk Metal Kırıkkale ile de puan farkını 2’ye çıkardı. 

Farklı bir skorla galip gelmesini bildi

Bartınspor, daha önce Yeniçağa ekibiyle 3 resmi maça çıktı. 25 Ekim 2015 tarihinde Yeniçağa sahasında oynanan maçtan Bartınspor 2-0’lık skorla galip ayrılırken, 21 Şubat 2016 tarihinde Bartın Atatürk Stadyumu’nda oynanan mücadeleden Bartınspor 4-1’lik gibi farklı bir skorla galip geldi. Bu sezonun ilk yarısında kırmızı siyahlı temsilcilerimiz, deplasmanda Yeniçağaspor’u 1-0’lık skorla devirmişti.  Geçtiğimiz hafta sonu oynanan son karşılaşmada ise farklı bir skorla galip gelmesini bildi.

Çok sayıda futbol sever takip etti

Karşılaşmayı Bursa bölge hakemlerinden Serkan Pınar yönetirken, Pınar’ın yardımcılığını Turgut Özkasapoğlu ve Enes Seymen yaptı. Murat Emre Koçyiğit de dördüncü hakem olarak görev aldı. Çok sayıda futbol severin takip ettiği karşılaşmada; Bartın Valisi Nusret Dirim, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, İl Emniyet Müdürü Ogün Vural, İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin, Bartın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Turgut Altınçubuk, Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Özdemir, Bartınspor Kulübü Başkanı Mehmet Bulut, Yeniçağaspor yöneticileri ile Bartınspor yöneticileri bulundu. 

Tek kale futbol oynadı

Bartınspor sahaya Mehmet Dilaver, Ömer Kesici, Murat Saykal, Eray Şekerci, Gökhan Hıdır, Şerif Sevinçhan,  Ramazan Taş, Oğuzcan Genç, Uğur Yılmaz, Kaan Akar ve Mustafa Ünver 11'i ile sahaya çıkarken, Yeniçağa ekibinin ilk 11’i ise Batuhan Köksal, Muhammet Ertan, Suat Erel, Mert Güngör, Murat Akman, Eşref Şimşek, Tarık Tekinalp, Serkan Açıkalın, Bayram Öztürk, Furkan Birdal ve Anıl Çoban’dan oluştu. Kırmızı – siyahlı temsilcilerimiz, maçın başından sonuna kadar etkili bir oyun ortaya koydu. Yağmurunda etkili olduğu ilk yarıda Bartınspor, tek kale futbol oynadı. Kaan Akar’la bulduğu 3 golle Bartınspor, ilk yarıyı 3-0 galip kapattı.  İkinci yarıda Bartınspor’un üstünlüğü ile geçerken, rakibini de adeta gol yağmuruna tuttu. İkinci yarıda Kaan Akar 2 gol daha bulurken, Ramazan Taş ve Efosa Francis Ona ise birer kez rakip fileleri havalandırdı. Kırmızı - siyahlılar karşılaşmayı 7-1’lik skorla tamamladı ve sezondaki en farklı galibiyetine imza attı.  Devre arasında Bartınspor kadrosuna katılan, gol makinesi olan nitelendiren Kaan Akar, maçın 8, 12, 22, 61 ve 74’üncü dakikalarında attığı golle adeta yıldızlaştı.

Ligin en az gol yiyen takımlarından biri

Bartın Atatürk Stadyumu’nda oynanan 10 maçta Bartınspor, 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Deplasmanda ise oynadığı 9 karşılaşmadan 5 galibiyet ve 4 beraberlikle ayrıldı. 42 golle ligin en çok gol atan takımlarından biri olan kırmızı siyahlı temsilcilerimiz, evinde 30 kez rakip fileleri havalandırdı. Kendi evinde oynadığı karşılaşmalarda kalesinde 6 gol gören Bartınspor, deplasmanda da 6 gole engel olamadı. Toplamda kalesinde 12 gol gören temsilcimiz, ligin en az gol yiyen takımlarından biri olarak dikkat çekiyor.

Bartınspor 2 puan farkla liderliğe oturdu

20.haftanın sonunda şampiyonluğa oynayan takımlar arasındaki sıralama da değişti. Keçiören Bağlumspor’a 3-0 mağlup olan Sincan Belediyespor 27 puanla 6.sırada, MKE Kırıkkalespor’u 1-0 mağlup eden Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetleri 28 puanla 5.sırada, Karadeniz Ereğli Belediyespor’u 2-0 mağlup eden Kırşehir Belediyespor 39 puanla 4.sırada, 100.Yıl Soğuksuspor’u 4-0 mağlup eden Türk Metal Kırıkkale 40 puanla 3.sırada, Kırşehir Belediyespor’a deplasamnda mağlup olan Karadeniz Ereğli Belediyespor 2.sırada ve kendi evinde Yeniçağaspor’u 7-1 mağlup eden Bartınspor ise 1.sırada yerini aldı. 

Zorlu 4 hafta

Bartınspor ligin 21.haftasında 4 Mart Pazar günü saat 14.00’da deplasmanda 100.Yıl Soğuksuspor, 22.haftasında 11 Mart Pazar günü saat 14.00’da kendi evinde Devrek Belediyespor, 23.haftasında deplasmanda 18 Mart Pazar günü saat 14.00’da Türk Metal Kırıkkalespor, 24.haftsaında 1 Nisan Pazar günü saat 14.00’da kendi evinde Keçiören Belediyesi Bağlumspor ve ligin 24.haftasında da 8 Nisan Pazar günü saat 14.00’da deplasmanda Çubukspor ile karşı karşıya gelecek.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535