• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Bartın 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • Bolu 8 °C
  • Kastamonu 11 °C
  • Zonguldak 13 °C
  • Karabük 12 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Yıldırım, Kurucaşile ve Amasra teşkilatlarını ziyaret etti

Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Murat Yıldırım, beraberindeki gençlerle birlikte Kurucaşile ve Amasra ilçelerine giderek, bir dizi ziyaret ile teşkilat üyeleriyle bir araya geldi.
Yıldırım, Kurucaşile ve Amasra teşkilatlarını ziyaret etti

Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Murat Yıldırım, beraberindeki gençlerle birlikte Kurucaşile ve Amasra ilçelerine giderek, bir dizi ziyaret ile teşkilat üyeleriyle bir araya geldi.

İlk durak Kurucaşile ilçesi oldu

Genç Milletvekili Aday Adayı Murat Yıldırım, hafta sonu gerçekleştirilecek olan temayül yoklaması öncesinde ilçe ve beldelerdeki teşkilat üyeleri ziyaretlerini sürdürüyor. İlk olarak Kurucaşile ilçesine giden Murat Yıldırım burada Ak Partili Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın ile bir araya geldi. Daha sonra Kurucaşile bölgesinden İl Genel Meclisi üyesi Murat Erfındık’la görüştü. Sonrasında ise Kurucaşile ilçesinde önceki dönem İlçe Başkanlığı görevini yapan Necati Erkal’ı ziyaret ederek, sohbet etti.

Kurucaşile teşkilatıyla toplantı

Milletvekili Aday Adayı Murat Yıldırım daha sonra Kurucaşile İlçe Başkanı Sinan Özekin, Kurucaşile Kadın Kolları üyeleri ve Gençlik Kolları üyeleriyle bir araya gelerek, toplantı yaptı. Burada konuşma yapan Murat Yıldırım, ilçenin en önemli sorununun yol olduğuna vurgu yaparak, “Kurucaşile İlçemize giden yol 1960 yıllarda yapılan tek şeritli bir yoldu. Ancak Ak Parti hükümetimizle birlikte bu yolun çoğunluğu tamamlanmış durumdadır. 5 adet tünelle duble yol yapımı çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Karadeniz sahil yolunun Batı Karadeniz bölümündeki bu bölgemizde çalışmalar hala sürüyor. En kısa zamanda yöremiz insanlarının merakla beklediği bu yol artık ulaşımda büyük kolaylıklar sağlayacaktır. Yolun tamamlanmasının ardından Kentimizin ilçeleri arasında bulunan Kurucaşile ilçemiz her yönüyle gelişmiş olacaktır. Yolun hızlı bir şekilde ilerlemesinde katkısı olan Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Ulaştırma Bakanımız ile Ak Parti Bartın Milletvekilimiz Sayın Yılmaz Tunç’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

İlçe Başkanından teşekkür

Ak Parti Kurucaşile ilçe Başkanı Sinan Özekin, ise Milletvekili Aday Adayı Murat Yıldırım’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. İlçe Başkanı Sinan Özekin 24 Haziran seçimlerinde kendi bölgelerinde Ak Partinin oylarını yüzde 70’in üzerine çıkartacaklarını da ifade etti.

Amasra ilçesinde de toplantı yapıldı

Milletvekili Aday Adayı Murat Yıldırım daha sonra Amasra ilçesine geçerek, burada teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. Amasra İlçe Başkanı Bekir Karabacak, Kadın Kolları Başkanı Şükran Kayalık, Amasra Gençlik Kolları Başkanı Ali Topçu ve Amasra Belediye Meclis üyeleriyle birlikte toplantı gerçekleştiren Murat Yıldırım, 24 Haziran seçimlerinin gelecek yüzyılın temellerinin atılacağı bir gün olacağını kaydetti.

“24 Haziran seçimlerinde geleceğin temelleri atılacak”

Ak Parti Amasra Teşkilat üyeleriyle yapılan toplantıda konuşan Milletvekili Aday Adayı Murat Yıldırım, “15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra benim işyerime ziyaretime gelen gazeteci bir arkadaşımızla röportajımız oldu. O gün dedim ki, ‘Ülkemiz 15 Temmuz gecesinde bu Türk milletinin ferasetiyle ve iman dolu duruşuyla gelecekteki yüz yılını kurtardı’ dedim. Ve inşallah 24 haziran seçimlerinde de bu kurtarılmış olan geleceğimizin temellerini sağlam atmak için yine Türk Halkının iman dolu göğsü ile ferasetiyle Cumhur ittifakını yüzde 60’ın üzerinde oylayarak, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ülkemizin başına Başkan olacaktır. Ve yüz yılımızı hainlerden ihanet edenlerden ve kin besleyenlerden kurtaracak ve kurtarmaya devam edecektir. Ve gelecek yüzyıla da hızlı bir şekilde erişmemizi sağlayacaktır. Biz bu davaya gönül verdik. Aday olsak ta olmasak ta yine Ak Parti adına gecemizi gündüzüme katarak çalışırız. Yine belirtiyorum. Bu seçimlerden yüzde 60’ın üzerinde yüksek bir oy oranı ile çıkacağımız canı gönülden inanıyorum. Bana destek vermek için partimize gelen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

“Hedefimiz oylarımızı yüzde 70’in üzerine çıkartmak”

Daha sonra konuşma yapan İlçe Başkanı Bekir Karabacak, Milletvekili Aday Adayı Murat Yıldırım’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Karabacak, “Partimize Milletvekilliği aday adaylığı için başvuran herkese şimdiden başarılar diliyorum. 24 Haziran seçimleri bizler için çok önemlidir. Bütün teşkilat üyelerimizle birlikte çalışarak, oy oranımızı bölgemizde yüzde 70’lerin üzerine çıkartacağız. Buradan bunun sözünü veriyorum” dedi.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535