• BIST 4.959,80
  • Altın 1322.99
  • Dolar 20.804
  • Euro 22.4697
  • Bartın 20 °C
  • Ankara 17 °C
  • Bolu 17 °C
  • Kastamonu 18 °C
  • Zonguldak 20 °C
  • Karabük 19 °C
  • Doğal gazla ilgili müjdeyi verdi
  • Kızılay Toplumun Anası Kadınlarımızın Yanında
  • “Yaraları Birlikte Sarıyoruz”
  • Doğal gazla ilgili müjdeyi verdi
  • Kızılay Toplumun Anası Kadınlarımızın Yanında
  • “Yaraları Birlikte Sarıyoruz”

Yol süpürme aracı hibe edildi

Amasra Belediye Başkanı M. Emin Timur’un girişimleri sonucu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan yol süpürme aracı alındı.
Yol süpürme aracı hibe edildi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan Bartın Belediyesi’ne yol süpürme ve temizlik aracı hibe edildi. Amasra Belediye Başkanı M. Emin Timur’un girişimleri sonucu atıkların, çevre kirliliğine ve halk sağlığına zarar vermeyecek şekilde temizlenmesi ve taşınması için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan talep edilen 3,5 m3’lük yol süpürme aracı alındı.

Hayırlı olmasını dileriz

Konuyla ilgili Amasra Belediye Başkanı M. Emin Timur, açıklamasında: “İlçemizdeki atıkların, çevre kirliliğine ve halk sağlığına zarar vermeyecek şekilde temizlenmesi ve taşınması için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan talep edilen 3,5 m3’lük yol süpürme aracımız, Temizlik İşleri Müdür Vekili Ahmet Kandiş tarafından Adapazarı’ndan teslim alındı. Sayın Milletvekilimiz Avukat Yılmaz Tunç’a ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na teşekkürlerimizi sunar, halkımıza hayırlı olmasını dileriz” dedi.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Timur’dan Taziye Ziyareti16 Aralık 2016 Cuma 10:32
  • Uzun, destek veren iş adamlarıyla görüştü16 Aralık 2016 Cuma 09:48
  • Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0551 120 3535