• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Bartın 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • Bolu 11 °C
  • Kastamonu 17 °C
  • Zonguldak 13 °C
  • Karabük 17 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

22 Gündem Maddesi Görüşülecek

Bartın Belediye Meclisi Aralık Ayı Toplantısı 07 Aralık 2023 Perşembe günü saat 16.00’ da Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu başkanlığında Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek.
22 Gündem Maddesi Görüşülecek

Bartın Belediye Meclisi Aralık Ayı Toplantısı 07 Aralık 2023 Perşembe günü saat 16.00’ da Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu başkanlığında Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek. 22 gündem maddesinin görüşüleceği toplantıda yeni gündem maddelerinin aynı sıra Kasım Ayı Meclis Toplantısında komisyonlara havale edilen maddeler de görüşülecek. Meclis Toplantısında 15 yeni gündem maddesi bulunurken, 7 gündem maddesi de Kasım ayı toplantısında komisyonlara havale edilen maddeleri içeriyor.

Bartın Belediye Meclisi Aralık Ayı Toplantı Gündemi;

  1. “Belediyemize ait 2022 Mali Yılı Sayıştay Denetim Raporu hakkında bilgi verilmesi.
  2. Belediyemizde görev yapan memur ve sözleşmeli personellere ödenen sosyal denge tazminatları hakkında yeni sözleşme yapılabilmesi için Belediye Başkanına yetki verilmesi talebinin görüşülmesi.
  3. İlimiz Karaçay Mahallesi, 594. Sk. No:1-3 (tapuda 1297 ada, 1 parsel) sayılı yerde bulunan “Villapark” isimli işyerinin bulunduğu alanın içkili yer bölgesi olarak belirlenmesi talebinin görüşülmesi.
  4. Bartın Limanı Uygulama Yönetmeliği ve Hizmet Tarifesinde değişiklik yapılması talebinin görüşülmesi.
  5. Mülkiyeti Belediyemize ait olan yoldan ihdas sonrası oluşan Orduyeri Mahallesi, tapuda 642 ada, 6 ve 7 parsel numaralı taşınmazların satış talebinin görüşülmesi.
  6. Mülkiyeti Belediyemize ait olan yoldan ihdas sonrası oluşan Orduyeri Mahallesi, tapuda 491 ada, 8 ve 10 parsel numaralı taşınmazların satış talebinin görüşülmesi.
  7. Gecen Mahallesi, tapuda 109 ada, 1 parsel numaralı taşınmaz üzerinde "Ticaret + Konut Alanı" fonksiyon değişikliği yapılması amacıyla hazırlanan Nazım ve Uygulama imar planı değişikliği talebinin görüşülmesi.
  8. Mülkiyeti Belediyemize ait olan yoldan ihdas sonrası oluşan Köyortası Mahallesi, tapuda 254 ada, 26 parsel numaralı taşınmazın satış talebinin görüşülmesi.
  9. Mülkiyeti Belediyemize ait olan yoldan ihdas sonrası oluşan Balamba Mahallesi, tapuda 1360 ada, 6 ve 7 parsel numaralı taşınmazların satış talebinin görüşülmesi.
  10. Mülkiyeti Bartın Belediyesine ait Tuna Mahallesi, tapuda 1578 ada 1 parsel numaralı taşınmazın cami alanı olarak Bartın İl Müftülüğü adına bedelsiz devri talebinin görüşülmesi.
  11. Güzelcehisar Köyü, tapuda 149 ada, 11-12 parsel, 152 ada, 1-2-3-4 parsel ve 153 ada, 1-2-3-4 parsel numaralı taşınmazlar üzerinde "Turizm Tesis Alanı" amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı talebinin görüşülmesi.
  12. Mülkiyeti Belediyemize ait olan yoldan ihdas sonrası oluşan Gecen Mahallesi, tapuda 140 ada, 1 parsel numaralı taşınmazın satış talebinin görüşülmesi.
  13. Mülkiyeti Belediyemize ait yoldan ihdas sonrası oluşan Orduyeri Mahallesi, tapuda 429 ada, 197 parsel numaralı taşınmazın satış talebinin görüşülmesi.
  14. Gecen Mahallesi, tapuda 136 ada, 16 parsel numaralı taşınmaz üzerinde 18. Madde sınırının yeniden düzenlenmesi amacıyla hazırlanan Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliğinin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü teknik inceleme raporu doğrultusunda yeniden görüşülerek karara bağlanması talebinin görüşülmesi.
  15. Karaköy Mahallesi, tapuda 1630 ada, 4 parsel numaralı taşınmaz üzerinde kurulu olan baz istasyonunun uygulama imar planına işlenmesi ve yapı ruhsatı verilmesi talebinin görüşülmesi.
  16. Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen, Veteriner İşleri Müdürlüğü 2024 gelir tarifesinin tekrar gözden geçirilerek karar verilmesi talebinin görüşülmesi.
  17. Trafik ve Muhtelif İşler Komisyonuna havale edilen, Gölbucağı Mahallesi, 107. Cadde'de aşırı yağışlarda su baskınlarının engellenmesi ile ilgili Devlet Su İşleri 23. Bölge Müdürlüğünce ıslah çalışmalarıyla ilgili protokolün imzalanması için Belediye Başkanına yetki verilmesi talebinin görüşülmesi.
  18. İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, Gölbucağı Mahallesi, tapuda 4 ada, 114, 115 ve 126 parsel numaralı taşınmazlar üzerinde emsal uygulaması yapılması amacıyla hazırlanan Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliklerine ilişkin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğünden gelen teknik inceleme raporunun görüşülmesi.
  19. İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, Şiremirtabaklar Köyü, tapuda 192 ada, 5 parsel numaralı taşınmaz üzerinde hazırlanan Nazım ve Uygulama İmar Planı değişikliği talebinin görüşülmesi.
  20. İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, "Bartın Irmağı ve Yan Kolları Islahı 1. Kısım" inşaatı işi için yapılıp onaylanan planlar ile protokolün değerlendirilip gerekli kararın alınması talebinin görüşülmesi.
  21. İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 23. Bölge Müdürlüğünden gelen Bartın 1/1000 ölçekli Revizyon + İlave Uygulama İmar Planında “Taşkına Maruz Alan” sınırları içerisinde kalan alanların talveg haritalarının görüşülmesi.
  22. Trafik ve Muhtelif İşler Komisyonuna havale edilen, Kent Konseyi Yönetmeliği’nin şehrimizde uygulanması ve Hayata geçmesi talebinin görüşülmesi.”
  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535