• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Bartın 18 °C
  • Ankara 19 °C
  • Bolu 17 °C
  • Kastamonu 16 °C
  • Zonguldak 20 °C
  • Karabük 19 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Ajans Bartın’a kutlama mesajı yağdı

5 Mayıs 2013’de yayın hayatına başlayan Ajans Bartın Haber Sitesi, 4.kuruluş yıldönümü için çok sayıda kutlama mesajı alan Sercan Engin sevinç ve heyecanına ortak olan herkese teşekkür etti.
Ajans Bartın’a kutlama mesajı yağdı

5 Mayıs 2013’de yayın hayatına başlayan Ajans Bartın Haber Sitesi, 4.kuruluş yıldönümünü kutladı. Milletvekili Yılmaz Tunç ve Rıza Yalçınkaya,  Belediye Başkanı Cemal Akın, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Kursun, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri ile daire müdürleri Ajans Bartın Haber Sitesinin 4.kuruluş yıldönümü sevincine kutlama mesajları ile ortak oldu. Kuruluşundan bu yana Bartın’ın ve bölgenin basın sektöründe önemli bir yer edinen ve kuruculuğunu Bartın Pusula Gazetesi Muhabiri Sercan Engin’in üstlendiği Ajans Bartın’ı AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, CHP Bartın Milletvekili M. Rıza Yalçınkaya, 22. Dönem Bartın Milletvekili Mehmet Asım Kulak, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, Ak Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Manav, CHP İl Başkanı Mehmet Arslan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mahmut Şahin, İl Kültür Ve Turizm Müdürü Fuat Dursun, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir, Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Yaşar Sinoplu, MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, AK Parti Bartın Merkez İlçe Başkanı Ali Eyüp Ustaoğlu, Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya, AK Parti Tanıtım-Medya Başkanı Murat Yıldırım, Bartın Belediye Meclis Üyesi İlker Camcı, Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sinan Amasralı, Bartın Madeni Eşya Sanatkârları Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz, Bartın Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ekrem Altunok, Bartın Türk Diyanet Vakıf-Sen İl Temsilcisi İsmail Ünsal, Bartın İli Muhtarlar Derneği Başkanı Reşat Günay, Bartın Gazeteciler Derneği Başkanı Güngör Yavuzaslan gibi sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasiler veya sendikacılar mesaj çekerek veya arayarak kutladılar.

Her zaman okuyucunun takdirini kazandık

Kuruluş yıldönümünü kutlayan herkese teşekkür eden Ajans Bartın Haber Sitesi Kurucusu ve Pusula Gazetesi Muhabiri Sercan Engin; “Bartın’da 5 Mayıs 2013 Pazar günü yayın hayatına başlayan Ajans Bartın Haber Sitesi, 4. yılına girdi. Ajans Bartın(www.ajansbartin.com) adlı sitemiz başarılı bir yılı daha geride bıraktı. Mayıs 2013’de okuyucusuyla buluşan Ajans Bartın, izlediği yayın çizgisiyle, kendine has üslubu ve yaptığı haberlerle her zaman okuyucunun takdirini kazandı. Mesleğe ilk başladığımda biz duruşumuzla fark yaratacağız demiştim. Efendiliğimizden hiç ödün vermeden bu günlere geldim. Bir de ‘Haberi Kuralına Göre Yazan Haber Sitesi’ sloganı çerçevesinde yayın politikamızı sürdürdük. Her görüşe yer vermeye çalıştık. Hiçbir şekilde ayrım yapmadan bugünlere geldik” dedi.

Samimi olan meslektaşlarıma teşekkür ediyorum

Engin; “Tabii bir cümleyle bugünlere geldik demek kolay gibi görünüyor. Ancak yaşadığım zorlukları ve önüme çıkarılan engelleri anlatsam sayfalar yetmez. Bu konuda değerli meslek büyüğüm Aykan Sağ önemli bir yorum yapmış. Kuruluş yıldönümümüzle ilgili sosyal medyada paylaştığım habere her zaman destek gördüğüm ve beni yakinen tanıyan samimiyetine gönülden inandığım Aykan Sağ Abim şu ifadeleri kullanmış; ‘Yılmadın. Kalktın yürüdün. Kindarları, gönlü güzelleri gördün. Sahte tebessümleri, gözleriyle gülenleri tanıdın. 4 yıl önceki heyecanını yitirmedin. Seni mesleğe bağlı kılan aşkının tüm zorluklara rağmen devam etmesi dileklerimle kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.” Ne de güzel söylemiş. Tam anlamıyla ifade etmiş. Kendisine teşekkür ediyorum. Gerçekten bu meslekte çok şeyler gördüm. Mesleğe ilk başladığımda ‘Bu meslekte her şeyi yaşayarak öğreneceksin’ demişlerdi. Dedikleri gibi de oluyor. Her yaşanılan bir tecrübe kazandırıyor. Ben buradan samimi olan meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Tabii bu önemli günümde benim yanımda olan Pusula Gazetesinin değerli kadrosuna da şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Destek olan herkese teşekkür ederiz

Engin, konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı; “Sitemizin kuruluş yıldönümü münasebetiyle kutlama mesajları yayınlayanlar oldu. Arayıp tebrik eden dostlarımız oldu. Bizzat ziyaret ederek, kutlayan kardeşlerimiz oldu.   Çiçek göndererek, başarı dileyen sevenlerimiz oldu. Sosyal medyada takipçilerimiz tarafından yazılan yorumlar ve mesajlar oldu. Bu önemli günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak dilek ve temennilerini ileten herkese teşekkür ediyorum. Özellikle de bizleri bu günlere taşıyan okuyucularımıza, reklam vererek ayakta kalmamızı sağlayan esnaflarımıza ve siyasetçilerimize teşekkür ederiz”

Başarılarının devamını diliyorum

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç; “Ajans Bartın Haber Sitesi, Bartın'da 5 Mayıs 2013 yılından bu yana yayın hayatını başarıyla sürdüren önemli bir yerel haber sitemizdir. Yerel Basın, yayın hayatını sürdürdüğü yörenin sesidir. Kamuoyunun yerelde neler olup bittiğini öğrenebilmesi, halkın doğru bilgilendirilmesi açısından yerel gazeteler ve internet habercilik çok önemli bir görev ifa etmektedirler, Ajans Bartın Haber Sitesi de bu görevi en başarılı şekilde sürdürerek, ilkeli ve dürüst başarılı bir yayıncılığa imza atmaktadır, başarılarından dolayı Ajans Bartın Haber Sitesi’nin kurucusu Sercan Engin’i tebrik ediyorum. Ajans Bartın Haber Sitesi’nin 4.Kuruluş Yıldönümünü kutlar, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Yayın hayatınızda başarılar diliyorum

CHP Bartın Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Muhammet Rıza Yalçınkaya; “Halkın doğru haber almasının vazgeçilmez öğelerinden biri olan basın kuruluşları; kuşkusuz ilkeli, dürüst, tarafsız yayın anlayışını sürdürdüğü müddetçe toplumun takdirini ve saygısını kazanacaktır. 5 Mayıs 2013 tarihinde kurulan ve özverili çalışmalarıyla okuyucusuna tarafsız, ilkeli, objektif haber vermeyi ilke edinen Ajans Bartın’ın kuruluş yıldönümünü kutluyor, yayın hayatınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Başkan Akın’dan çiçekli kutlama

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, 5 Mayıs 2013’de yayın hayatına başlayan Ajans Bartın Haber Sitesinin 4.kuruluş yıldönümü münasebetiyle Ajans Bartın Kurucusu Sercan Engin’e çiçek göndererek, kuruluş yıldönümünü kutladı. Bu önemli gün dolaysıyla Engin’e çiçek gönderen Başkan Akın, başarılı çalışmalarının devamını diledi. Akın, kutlama mesajında; “Kuruluş yıldönümünüzü kutlar, çalışmalarınızda başarılarınızın devamını dilerim” dedi.

Başkan Dursun, Engin’i tebrik etti

İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun; “Kuruluşunun 4.yılını geride bırakan Ajan Bartın Haber Sitesinin kurulusundan itibaren izlediği tarafsız ve objektif bir habercilik anlayışından dolayı Ajans Sahibi Sercan Engin’i ve çalışanlarını kutluyorum. Bartın’da internet haber sitesi kültürünün gelişmesine büyük katkıları olan Ajan Bartın Sahibi Sercan Engin’e başarılarının devamını diliyorum. Ajans Bartın’ın kuruluş yıldönümü kutlu olsun” şeklinde ifade etti.

Manav'dan Ajans Bartın'a kutlama

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Manav; “Bartın'da basının doğru ve hızlı haberciliğinin ilkeli yayıncılığının en önemli unsurlarından biri Ajans Bartın. Objektif, tarafsız ve kişi haklarına saygılı yayınlarının daha uzun yıllar devam edeceğine inanıyoruz. 5 Mayıs 2013’de yayın hayatına başlayan Ajans Bartın Haber Sitesinin kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Kurucusu Sercan Engin'i tebrik ediyorum" dedi.

Nice senelerde başarılar diliyorum

CHP İl Başkanı Mehmet Arslan; “5 Mayıs 2013’de yayın hayatına başlayan Ajans Bartın Haber Sitesi, 4.kuruluş yıldönümünü kutluyor. Kuruculuğunu Sercan Engin’in üstlendiği Ajans Bartın Haber Sitesinin kuruluş yıldönümünü tebrik ediyorum. Dürüst, ilkeli ve doğru habercilik yoldaşınız olsun. Nice senelerde başarılar diliyorum" diye konuştu.

Bir tebrik de Sinoplu’dan

Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Yaşar Sinoplu; “Bartın’da 5 Mayıs 2013 Pazar günü yayın hayatına başlayan Ajans Bartın Haber Sitesinin 4.yılına girdiğini gazetedeki haberden öğrendim. 4 yılı görünce maşallah dedim. 2013’de okuyucusuyla buluşan Ajans Bartın, izlediği yayın çizgisiyle 4 yılı geride bırakmış dedim. Böyle genç arkadaşların başarısı beni çok mutlu ediyor. İşte böyle girişimci ruh olacak. Erbakan Hocamız bizi bu şekilde yetiştirdi. Sercan Bey gibi kardeşlerimizi görünce övünüyorum. Sitenizin devamını diliyorum. Ajans Bartın Haber Sitesi Kurucusu Sercan Engin’i tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Camcı, kuruluş yıldönümünü kutladı

AK Parti Bartın Belediye Meclis Üyesi İlker Camcı; “Sayın Sercan Engin, Ajans Bartın Sitesi İmtiyaz Sahibi Kurulduğu günden bu yana Bartın'a ve Bölgemize yerel haber sitesi olarak renk katan, halkımızın haber alma hakkının vazgeçilmez unsurlarından olmanız ve ilkeli, doğru, tarafsız habercilik adına örnek olan ve güzel çalışmalar sergileyen Ajans Bartın Haber Sitesi'nin kuruluşunun 4 üncü yıldönümünü kutlar, daha uzun yıllar başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim" ifadelerini kullandı.

Türk Diyanet Vakıf-Sen’den Ajans Bartın’a kutlama

Bartın Türk Diyanet Vakıf-Sen İl Temsilcisi İsmail Ünsal; “Ajans Bartın, tarafsız, ilkeli ve hızlı habercilik anlayışıyla önemli ve etkin haber ajanslarından biri haline gelmiştir. İlkelerinden taviz vermeden, kendini sürekli yenileyen başarılı çalışmalarıyla halkın takdirini kazanan, ilimizin sorun ve sıkıntılarını gündeme getirerek kamuoyuna aktarmada önemli bir misyon üstlenen, tarafsızlığı ve doğruluğuyla kendini kabul ettirmiş, yayın hayatına başladığı ilk günde bu yana sorumluluk, ciddiyet ve azimle aynı çizgide kararlılıkla ilerleyen, farklı bakış açısıyla yerel basında kendine yer edinen Ajans Bartın, Bartın’ımızın ve yöremizin sesini duyurma noktasında da önemli bir görev ifa etmektedir. Ajans Bartın’ın güçlenmesi yerel medya açısından da büyük önem taşımaktadır. Bu vesileyle Ajansı Bartın’ın 4'üncü kuruluş yıl dönümünü kutlar, kolaylıklar ve üstün başarılar dilerim” dedi.

Yıldırım, Ajans Bartın’ı tebrik etti

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım; “5 Mayıs 2013 Pazar günü yayın hayatına başlayan Ajans Bartın Haber Sitesinin 4.kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Ajans Bartın, izlediği yayın çizgisiyle, kendine has üslubu ve yaptığı haberlerle her zaman okuyucunun takdirini kazanmış ve basın camiasında önemli bir yer edinmiştir. Kurucusu Sercan Engin'e başarılar diliyorum. Engin’i toplumu doğru bilgilendirmesi ve objektif haberciliğinden dolayı kutluyorum" diye konuştu.

Ötgüç, Ajans Bartın’ın 4.kuruluş yıldönümü kutladı

Bartın İl Müftü Yardımcısı Tahsin Ötgüç; “Bartın’da 5 Mayıs 2013 Pazar günü yayın hayatına başlayan Ajans Bartın Haber Sitesinin 4.kuruluş yıldönümünü tebrik ediyorum. Yeni yayın yılınızı kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.

Başarılarınızın daim olmasını dilerim

Bartın Gazeteciler Derneği Başkanı Güngör Yavuzaslan; Ulusal basının olduğu gibi yerel basının da, yerel yönetimler ve kamuoyunda önemi büyüktür. İletişimin ve toplum ilişkilerinin önemsendiği dönemimizde yerel basın, kamuoyu adına önemli bir işlev görmektedir. Ajans Bartın Haber Sitesi de; ilkeli, tutarlı ve objektif yayın anlayışıyla halkın sorunlarının tespit edilmesi, dile getirilmesi ve paylaşılması adına başarılı bir gazetecilik yapmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle Ajans Bartın’ın 4. kuruluş yıldönümünü kutlar; başarılarınızın daim olması dileğiyle, şahsınıza ve tüm çalışanlara saygı ve selamlarımı sunarım” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Bakan Tunç Kurban Bayramını Kutladı15 Haziran 2024 Cumartesi 00:22
  • Vali Arslan’ın Kurban Bayramı Mesajı15 Haziran 2024 Cumartesi 00:17
  • “En İçten Dileklerimle Kutluyorum”15 Haziran 2024 Cumartesi 00:11
  • Bartın Barosu’ndan Kurban Bayramı mesajı14 Haziran 2024 Cuma 23:27
  • TSO Başkanı Balık'ın Bayram Mesajı14 Haziran 2024 Cuma 23:26
  • Oda Başkanı Uzun’dan Bayram Mesajı14 Haziran 2024 Cuma 23:24
  • Tepe, Kurban Bayramı Kutladı14 Haziran 2024 Cuma 23:23
  • Başkan Özkan'dan Bayram Mesajı14 Haziran 2024 Cuma 23:22
  • SMMMO’dan Bayram Mesajı14 Haziran 2024 Cuma 23:08
  • Günay Çeyiz’den Bayram Mesajı14 Haziran 2024 Cuma 23:06
  • Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0551 120 3535