• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Bartın 14 °C
  • Ankara 12 °C
  • Bolu 7 °C
  • Kastamonu 11 °C
  • Zonguldak 13 °C
  • Karabük 13 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Cumhur İttifakı İftar Sofrasında Buluştu

Adalet ve Kalkınma Partisi Bartın İl Başkanlığı ve Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programı Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç’un katılımlarıyla gerçekleşti.
Cumhur İttifakı İftar Sofrasında Buluştu

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen iftar programına AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, MHP MYK Üyesi Cemal Akın, Ak Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, parti teşkilatları ve binlerce vatandaş katıldı. Kuran Tilaveti ile başlayan program semazen gösterileri ile devam etti. 

Fırıncıoğlu, “Bartın’ın artık devlet projelerine ihtiyacı var”

Semazen gösterilerinin ardından Bartın Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, programın açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Fırıncıoğlu konuşmasında “ Yaklaşık bir yıldır Bartın’da Cumhur İttifakının Belediye Başkanlığı görevi yürütmekteyim. Bu süreçte her iki partinin de desteği ile çok önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Destek veren herkese şükranlarımı sunuyorum. Şimdi önümüzde bir yerel seçim var. Karşınıza Cumhur İttifakının adayı olarak çıktım. Belediyenin imkânları ile yapılabilecek olan çalışmaları biliyorum. Bartın’ın artık devlet projelerine ihtiyacı var. Halkımızdan gelen talepler doğrultusunda hazırlamış olduğumuz yeni dönem projelerimizin içinde de devlet imkânı ile hayata geçecek birçok proje mevcut.  Teveccüh göstermeniz durumunda bu projeleri Bartınımıza kazandıracağız. Şimdiden 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin hayırlı olmasını diliyor, katılımınız ve destekleriniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Özçelik, ”Bu birlikteliğin 31 Mart tarihinde de sandığa da yansıyacağına gönülden inanıyorum”

Bartın Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’nun ardından Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik konuşma gerçekleştirdi. Özçelik konuşmasında “ Biliyorsunuz Cumhur İttifakı bir seçim ittifakı değil. Vatan Millet sevgisi içerisinde olanların oluşturmuş olduğu bir ittifaktır. Bu ittifak her geçen gün büyüyerek Anadolu’yu sarıyor. Bu birlikteliğin 31 Mart tarihinde de sandığa da yansıyacağına gönülden inanıyorum. Katılım sağladığınız için teşekkür ediyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.

Arslan, “Siyasi görüşümüz ne olursa olsun ortak paydamız Bartın olsun”

Özçelik’in ardından ise Ak Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan konuşma gerçekleştirdi. Arslan” Öncelikle siz değerli hemşerilerimizle bir arada olmakta dolayı çok mutluyum. Katılımız için teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi 31 Mart tarihinde sandığa gideceğiz. Bartın bizim ortak paydamız. Yeni bir sayfa açalım istiyoruz. Siyasi görüşümüz ne olursa olsun ortak paydamız Bartın olsun. Kazanan Bartın olsun. Bu birliktelikle Bartın’da bunu başaracağımıza inancımız tam. Şimdiden destekleriniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Akın, “8 tane seçim bölgesinde cumhur ittifakı olarak başarılı olmak istiyoruz”

Özçelik’in ardından ise geçmiş dönem Bartın Belediye Başkanı, MHP MYK Üyesi Cemal Akın, konuşma gerçekleştirdi. Akın konuşmasında “ Bu müstesna ayda siz değerli vatandaşlarımızla bir arada olmaktan ötürü büyük mutluluk içerisindeyim. Cumhur İttifakı olarak Türkiye 100 yılında çok önemli çalışmalar yapılıyor. Cumhur İttifakı olarak 31 Mart’taki seçimlerde tüm Türkiye’de zaferlerle ayrılmak istiyoruz. Bartın’da da 8 tane seçim bölgesinde Cumhur İttifakı olarak başarılı olmak istiyoruz Allah’ın izniyle. Adaylarımıza başarılar diliyor, tüm hemşerilerime saygı ve hürmetlerimi sunuyorum” dedi.

Aldatmaz,” Birliğin gücüyle hareket ederek, şehrimize önemli hizmetler kazandırmak istiyoruz”

14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta iki seçim gerçekleştirildi. Bu iki seçimde bizlere büyük destek verdiniz. Bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.  28 Mayıs tarihinde tekrar Cumhur Başkanımız olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi,  Bartın’da 16 yıl milletvekilliği yapan Sayın Yılmaz Tunç Beyefendiye, Adalet Bakanlığı gibi önemli bir görevi teslim etti. Şimdi önümüzde bir yerel seçim var. Bu seçim Bartın’ın birlik beraberlik seçimi. Birliğin gücüyle hareket ederek şehrimize önemli hizmetler kazandırmak istiyoruz. Bunun içinde siz değerli hemşerimizden destek bekliyoruz.  31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin hayırlı olmasını diliyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.

Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç “ Bu sinerji Bartınımıza değer katacak yatırımları da beraberinde getirecek”

Aldatmaz’ın konuşmasının ardından Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç hemşerilerine hitap etti. Tunç konuşmasında “Bu güzel iftar sonrasında siz değerli hemşerilerimizle bir araya gelmemizde emeği olan herkese öncelikle teşekkür ediyorum. Rabbim birlik ve beraberlik içinde Ramazan Bayramına erişmeyi nasip eder inşallah. Ramazan Bayramı’na erişmeden önce arada bir milli irade bayramı yaşayacağız. Bartınımız Karadeniz’in incisi. Batı Karadeniz’in en güzel şehri. Sular kenti, doğa harikası.  Bartınımıza ne yapsak azdır. Bartımıza Hükümet olarak 22 yıldır önemli eserler kazandırdık.  Şehrimiz yollarıyla, tünelleriyle, barajlarıyla, okullarıyla, organize sanayi bölgesindeki yeni fabrikalarıyla gelişimini, kalkınmasını sürdürüyor. Turizm yatırımlarımızla da turizmde de Bartınımızı öne çıkarmaya devam ediyoruz. Şimdi önümüzde 31 Mart’ta bir seçim var.  Bartın’da 31 Mart seçimlerine Ak Parti ve MHP olarak beraber giriyoruz. Birliğin Gücüyle Bartın’ın kazanmasını hep beraber sağlayacağız. Adayımız Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu. Rahmetli babası da uzun yıllar Belediye Başkanlığı görevi yapmış. Darbeden önce seçilmiş,  12 Eylül darbesinden sonra tekrar seçilmiş. 18 yıl önemli hizmetler vermiş. Vefatının ardından ise Bartın il olmuş. Vefat ederek görevden düşmüş. Yıllar sonra onun evladı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Cemal Akın Başkanımızdan aldığı bayrağı inşallah daha da yukarılara taşıyacak. Hüseyin Beyin projelerinin bir bir hayata geçmesi ve Bartın’ın güzel eserlere kavuşması konusunda hep ona destek olacağız. Hem yerel kalkınma hem de hükümet çalışmaları olarak her zaman destek vereceğiz. Burada hükümet belediye uyumunu tam bir şekilde sağladık. Bartınımızda tam bir ittifak var. Cumhur İttifakının kardeşliği var. Bu sinerji Bartınımıza değer katacak yatırımları da beraberinde getirecek inşallah. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Bartınımız Türkiye Yüzyılında bir marka şehir yapacağız. El ele, kol kola vereceğiz, Birliğin Gücünü Bartın’da göstereceğiz inşallah. 16 yıl boyunca sizlerin bir kardeşi, bir evladı olarak Bartınımıza hizmet etme onurunu, gururunu bizlere yaşatınız. Her zaman çok güçlü destekler verdiniz. Zor zamanlarımızda hep arkamızda oldunuz. Bizler sizlere şükran borçluyuz. Son seçimde Bartın Cumhur Başkanımıza yüzde 60’ın üzerinde destek verdi. Türkiye ortalamasının üstünde büyük bir destek verdiniz. Sizlere olan teşekkür borcumuzu gece gündüz çalışarak, eser üstüne eser koyarak ödemek istiyoruz.  31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Vereceğiniz destekler için şimdiden teşekkür ediyorum. 31 Mart Milli İrade Bayramı Bartın’ın Bayramı olsun inşallah. Şimdiden Milli İrade Bayramını Kutluyorum, Şimdiden Mübarek Kadir Gecenizi kutluyorum, şimdiden mübarek Ramazan Bayramınızı kutluyorum. Sağ olun var olun” dedi.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535