• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Bartın 15 °C
  • Ankara 15 °C
  • Bolu 11 °C
  • Kastamonu 13 °C
  • Zonguldak 13 °C
  • Karabük 14 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Yeni Yılın İlk Toplantısında Gündem Yoğun

Bartın Belediye Meclisi Ocak Ayı Toplantısı 04 Ocak 2023 Perşembe günü saat 16.00’ da Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu başkanlığında Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek.
Yeni Yılın İlk Toplantısında Gündem Yoğun

Bartın Belediye Meclisi Ocak Ayı Toplantısı 04 Ocak 2023 Perşembe günü saat 16.00’ da Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu başkanlığında Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek. 29 gündem maddesinin görüşüleceği yeni yılın ilk toplantısında yeni gündem maddelerinin yanı sıra Aralık Ayı Meclis Toplantısında komisyonlara havale edilen maddeler de görüşülecek. Meclis Toplantısında 16 yeni gündem maddesi bulunurken, 13 gündem maddesi de Aralık ayı toplantısında komisyonlara havale edilen maddeleri içeriyor.

Bartın Belediye Meclisi Ocak Ayı Toplantı Gündemi;

  1. Belediye Meclis toplantılarının sesli ve görüntülü cihazlarla kayıt altına alınması hususunun görüşülmesi.
  2. Belediye Meclisi toplantılarının her ayın ilk haftası yapılması ve tatil edilip edilmeyeceği hususlarının görüşülmesi.
  3. Belediyemizin 2023 yılı gelir ve giderleri ile hesap ve işlemlerinin denetimi için komisyon oluşturulması ve gerektiğinde diğer kamu kuruluşlarından katılacak üyelere ödenecek ücretin belirlenmesi talebinin görüşülmesi.
  4. Meclis Başkan ve üyelerine meclis ve ihtisas komisyonu toplantılarına katıldıkları günler için ödenecek ücretin belirlenmesi talebinin görüşülmesi.
  5. Belediyemiz Zabıta Personeline 2024 yılı için ödenecek fazla mesai ücretinin belirlenmesi.
  6. Belediyemiz İtfaiye Personeline 2024 yılı için ödenecek fazla mesai ücretinin belirlenmesi.
  7. Harcırah bedelinin belirlenmesi talebinin görüşülmesi.
  8. Belediyemizde Sözleşmeli olarak çalıştırılan Bilgisayar Mühendisi, Makine Mühendisi, Çevre Mühendisi, Ulaşım Mühendisi, Su Ürünleri Mühendisi, Şehir Plancısı, Dekarotör, Biyolog, Programcı, Arkeolog, Sanat Tarihçisinin sözleşmelerinin yenilenmesi ve ücretlerinin belirlenmesi talebinin görüşülmesi.
  9. Mülkiyeti Belediyemize ait olan yoldan ihdas sonrası oluşan Tuna Mahallesi, tapuda 332 ada, 21 numaralı taşınmazın satış talebinin görüşülmesi.
  10. Tuzcular Mahallesi, Şehirlerarası otobüs terminaline QNB Finans Bankası Bartın Şubesi tarafından para çekme makinası (ATM) konulması için izin talebinin görüşülmesi.
  11. Esenyurt Köyü, tapuda 113 ada, 1 parsel üzerinde "Pazar Alanı" amacıyla hazırlatılan Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliklerinin, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü teknik inceleme raporu doğrultusunda yeniden görüşülerek karara bağlanması talebinin görüşülmesi.
  12. Mülkiyeti Belediyemize ait olan yoldan ihdas sonrası oluşan Kırtepe Mahallesi, tapuda 169 ada, 21 ve 22 numaralı taşınmazların satış talebinin görüşülmesi.
  13. Esentepe Mahallesi, tapuda 753 ada, 1 parsel numaralı taşınmazın güneyinde yer alan park alanı içerisinde "Trafo Alanı" ayrılması amacıyla hazırlanan Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliklerinin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü teknik inceleme raporu doğrultusunda yeniden görüşülerek karara bağlanması talebinin görüşülmesi.
  14. Balamba Mahallesi, tapuda 986 ada, 80 parsel üzerinde "Resmi Kurum Alanı" amacıyla hazırlatılan Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliklerinin, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü teknik inceleme raporu doğrultusunda yeniden görüşülerek karara bağlanması talebinin görüşülmesi.
  15. Şiremirtabaklar Köyü, tapuda 192 ada, 5 parsel ve yakın çevresi Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliği talebinin görüşülmesi.
  16. İlimiz Merkez İlçe, Kutlubeydemirci Köyünün Mahalle olma talebinin görüşülmesi.
  17. Trafik ve Muhtelif İşler Komisyonuna havale edilen, İlimiz Karaçay Mahallesi, 594. Sk. No:1-3 (tapuda 1297 ada, 1 parsel) sayılı yerde bulunan “Villapark” isimli işyerinin bulunduğu alanın içkili yer bölgesi olarak belirlenmesi talebinin görüşülmesi.
  18. Trafik ve Muhtelif İşler Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen, Bartın Limanı Uygulama Yönetmeliği ve Hizmet Tarifesinde değişiklik yapılması talebinin görüşülmesi.
  19. İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, Mülkiyeti Belediyemize ait olan yoldan ihdas sonrası oluşan Orduyeri Mahallesi, tapuda 642 ada, 6 ve 7 parsel numaralı taşınmazların satış talebinin görüşülmesi.
  20. İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, Mülkiyeti Belediyemize ait olan yoldan ihdas sonrası oluşan Orduyeri Mahallesi, tapuda 491 ada, 8 ve 10 parsel numaralı taşınmazların satış talebinin görüşülmesi.
  21. İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, Gecen Mahallesi, tapuda 109 ada, 1 parsel numaralı taşınmaz üzerinde "Ticaret + Konut Alanı" fonksiyon değişikliği yapılması amacıyla hazırlanan Nazım ve Uygulama imar planı değişikliği talebinin görüşülmesi.
  22. İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, Mülkiyeti Belediyemize ait olan yoldan ihdas sonrası oluşan Köyortası Mahallesi, tapuda 254 ada, 26 parsel numaralı taşınmazın satış talebinin görüşülmesi.
  23. İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, Mülkiyeti Belediyemize ait olan yoldan ihdas sonrası oluşan Balamba Mahallesi, tapuda 1360 ada, 6 ve 7 parsel numaralı taşınmazların satış talebinin görüşülmesi.
  24. İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, Mülkiyeti Bartın Belediyesine ait Tuna Mahallesi, tapuda 1578 ada 1 parsel numaralı taşınmazın cami alanı olarak Bartın İl Müftülüğü adına bedelsiz devri talebinin görüşülmesi.
  25. İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, Mülkiyeti Belediyemize ait olan yoldan ihdas sonrası oluşan Gecen Mahallesi, tapuda 140 ada, 1 parsel numaralı taşınmazın satış talebinin görüşülmesi.
  26. İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, Mülkiyeti Belediyemize ait yoldan ihdas sonrası oluşan Orduyeri Mahallesi, tapuda 429 ada, 197 parsel numaralı taşınmazın satış talebinin görüşülmesi.
  27. İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, Gecen Mahallesi, tapuda 136 ada, 16 parsel numaralı taşınmaz üzerinde 18. Madde sınırının yeniden düzenlenmesi amacıyla hazırlanan Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliğinin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü teknik inceleme raporu doğrultusunda yeniden görüşülerek karara bağlanması talebinin görüşülmesi.
  28. İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, Karaköy Mahallesi, tapuda 1630 ada, 4 parsel numaralı taşınmaz üzerinde kurulu olan baz istasyonunun uygulama imar planına işlenmesi ve yapı ruhsatı verilmesi talebinin görüşülmesi.
  29. İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 23. Bölge Müdürlüğünden gelen Bartın 1/1000 ölçekli Revizyon + İlave Uygulama İmar Planında “Taşkına Maruz Alan” sınırları içerisinde kalan alanların talveg haritalarının görüşülmesi.
  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535