• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Bartın 20 °C
  • Ankara 26 °C
  • Bolu 20 °C
  • Kastamonu 23 °C
  • Zonguldak 23 °C
  • Karabük 23 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

1300 TL'ye kombine kart satın alan Özköse için tören düzenlendi

Bartınspor Yönetimi tarafından açık arttırmaya çıkartılan 74 numaralıtaraftar kombine kartı açık artırmada 1300 TL vererek satın alan Volkan Özköse’ye kartı törenle teslim edildi.
1300 TL'ye kombine kart satın alan Özköse için tören düzenlendi

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Bartınspor'un 2017-2018 sezonunda Bartın Atatürk Stadyumu'nda oynayacağı karşılaşmalar için geçerli olacak olan kombine kartların74 seri numaralı olanını açık arttırmada 1300 TL vererek satın alan Volkan Özköse’ye kartı törenle teslim edildi. Bir aylık maaşıyla Bartınspor için kombine kart alan Özköse’ye teşekkür eden Bartınspor Başkanı Mehmet Bulut, Özköse’ye atkı, forma ve saat hediye etti.

Bu hamurda benimde bir katkım olsun

Düzenlenen tören için Bartınspor Yönetimine teşekkür eden Volkan Özköse; “Bartın’da tüm esnaf arkadaşlarımızın abilerimizin bu takıma sahip çıkmalarını canı gönülden istiyorum. Tüm Bartınspor taraftarını tribüne bekliyoruz. Ben bir fedakarlık yaptım. Bu hamurda benimde bir katkım olsun. Ben şu an onurlu ve gururluyum. Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Allah utandırmasın. Sosyal medya üzerinden yapılan kampanyayı görünce hemen kampanyaya ben de dahil olmak istedim. Allah’ın izniyle de bana nasip oldu. Bartınspor’u çocuklarımıza sevdireceğiz. Ailelerimizi tribüne çekeceğiz. Sonuçta biz de bir Bartınlı olarak Bartınsporlu olarak herkesi tribünde görmek istiyoruz. Bartınspor’u sahipsiz bırakmayalım. Bu kadar fedakarlık yapılmışken bizde sahip çıkalım” dedi.

Herkesin taşın altına elini koyması gerektiğini gösterdi

74 numaralı kartı Özköse’ye taktim eden Bartınspor Başkanı Mehmet Bulut; “Bartınspor taraftarlarından olan Volkan Bey örnek bir fedakârlık yaptı. Çalıştığı asgari ücret maaşına yakın 1300 TL gibi bir rakamla 74 nolu taraftar kombinesi satın alarak örnek taraftar olduğunu gösterdi. Bu davranış bir gösteriş falan değil. Bu yürekten gelen bir sevgidir. Önemli bir katkı sağlamıştır. Bartınspor Yönetim Kurulu olarak bu kardeşimize teşekkür etmek istedik. Bu amaç doğrultusunda bugün bu töreni gerçekleştirdik. Çeşitli hediyelerimizi de taktim ettik. Volkan kardeşimiz herkesin taşın altına elini koyması gerektiğini gösterdi. İnşallah örnek alınır. Herkesin Bartınspor’a sahip çıkıp destek vermesini arzu ediyoruz” dedi.

Protokol tribününde istediğimiz rakamda değiliz

Kombina kartların genel satışıyla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Başkan Bulut; “Taraftar kombine satışlarımızda 500’ü geçtik. Ancak protokol tribününde istediğimiz rakamda değiliz. Bu konuda da inşallah şehir duyarlılık gösterecektir. Takımına sahip çıkacaktır” diye konuştu.

Duyarlılık gösterdiği için teşekkür ediyoruz

Bartınspor Basın Sözcüsü Ahmet Oktay ise yaptığı değerlendirmede; “74 numaralı kombinemizin normal taraftar kombinelerimizin satışı 75 TL. Ama biz bunu açık artırmaya çıkarttığımızda 1 TL’den başlattık. Yani taraftarımız özel olduğu için 1 TL’den satışa çıkarttık. 2 tane 74 numaralı kombinemiz var. Bir tanesi taraftar kombinesi bir tanesi de protokol kombinesi. Biz şimdi taraftar kombinesini sattık. Önümüzdeki günlerde de yine aynı şekilde 1 TL’den protokol kombinesini de satışa çıkartacağız. Oraya da ilgi duyulacağını umuyoruz. Bartınspor kombinesinin bir bedeli olmaz. Bunun bedeli sonsuzdur bizim için. Ama sonuçta bir bedel karşılığında alınıyor. Bunun içinde arkadaşımıza duyarlılık gösterdiği için teşekkür ediyoruz” dedi.

Bir futbolcumuzu taraftarımıza aldırmış olduk

Oktay; “Kombine kararı başkanımız ve bütün yönetim kurulunun kararı ile ortaya çıktı ve geçmiş yılların en fazla kombinesi satıldı. Bu zamana kadar kombine yoktu. Taraftarımız var ama toptan bir bilet satışımız yoktu. 600 tane ilk etapta basıldı. 515-520 civarında şu anda güncel rakamlara ulaştık. Bu da şunu gösteriyor. Bir futbolcumuzu taraftarımıza aldırmış olduk. Bu da kentin bu işe sahip çıktığını gösteriyor. Bundan dolayı bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. 

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535