• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Bartın 18 °C
  • Ankara 19 °C
  • Bolu 17 °C
  • Kastamonu 16 °C
  • Zonguldak 20 °C
  • Karabük 19 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Bartın ASKF yeni başkanını seçti

3 yılda bir yapılan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Kurul Toplantısı 17 Haziran Cumartesi günü Belediye Cep Sinemasında gerçekleştirildi.
Bartın ASKF yeni başkanını seçti

3 yılda bir yapılan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Kurul Toplantısı 17 Haziran Cumartesi günü saat 14.30’da Belediye Cep Sinemasında yapıldı. Kongreye 24 spor kulübünü kapsayan 87 delegeden 64’ü katıldı. Tek liste halinde gidilen seçimde 6 dönemdir ASKF Genel Başkanlığı görevini yürüten mevcut başkan Turgut Altınçubuk, kongreye katılan delegelerin tamamının oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi.

Oy birliğiyle kabul edildi

Çoğunluğun sağlanmasıyla kongrede ilk olarak Divan heyeti belirlendi. Divan seçiminin ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam eden kongrede Faaliyet Raporları ve Denetleme Raporları Bartın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Turgut Altınçubuk tarafından okundu. Raporlar delegeler tarafından oy birliğiyle kabul edildi.

Azimle çalışmaya devam edeceğiz

Faaliyet raporunda 3 yıl boyunca gerçekleştirmiş olduğu çalışmaları anlatan Altınçubuk, şu ifadeleri kullandı; “Bartın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonumuzun 28.06.2014 tarihinde yapılan 9. Olağan Genel Kurulunda sizlerin destekleri ile yeniden göreve seçildik. O tarihten günümüze kadar yapmış olduğumuz faaliyetleri özetleyecek olursak; Ömertepesi stadının yanında yeni yapılan soyunma odalarının üst katında bulunan iki odayı Gençlik Hizmetleri İl Müdürümüz Ali Özdemir’in katkıları ile Federasyonumuza tahsis edilmesiyle Federasyonumuza yakışır bir şekilde donatıp düzenledik. Yönetim Kurulu Toplantılarımızı ve Futbol İl Tertip Komitesi Toplantılarımızı bu yeni büromuzda yapmanın gurur ve heyecanını yaşıyoruz. Kulüplerimize yeni ofisimizde haftanın yedi günü hizmet verip mağduriyetlerini giderebilmek adına elimizden gelenin en iyisini vermeye çalışıyoruz çalışmaya da azimle devam edeceğiz.

Malzeme dağıtımı yapıyoruz

Bizler Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımızla aldığımız görevlerin ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Bu sebeple canla başla çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. En büyük gayemiz kulüplerimizin her zaman yanında olmak, onların sorunlarının en kısa sürede çözüme kavuşturmaktır. İlimizde faaliyet gösteren üye kulüplerimizin ve Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğüne bağlı tescilli kulüplerinde katılımıyla toplam 42 kulübümüze İl Özel İdaremizin yaptığı malzeme yardımının Federasyonumuzun gayretleri ile dağıtımı yapılmaktadır. 2017 yılına ait malzemeler içinde Özel İdaremize listemizi verdik. En kısa zamanda ihalesinin yapılacağı ve dağıtımının sağlanacağının sözünü aldık.

Yeni sahanın sözünü aldık

Bu konuda bizden desteğini esirgemeyen Sayın Valimiz Nusret Dirim’e Bartın Milletvekilimiz Sayın Yılmaz Tunç’a, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sayın İbrahim Kayış’a, İl Özel İdaresi Meclis Başkanı Sayın Kenan Dursun’a, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Ali Özdemir’e, İl Özel İdaresi Meclis Üyelerine ve personeline şükranlarımızı sunarız. Senelerdir özlemini çektiğimiz, bir zamanlar hayal olan sentetik ve ışıklandırmaları sahalarımıza kavuştuk. Ben şahsım olarak bu hizmetten büyük mutluluk duyuyorum. Artık çocuklarımız çamur sahalarda oynamayacak. Daha güzel soyunma odalarında hazırlanacak ve idmanlara çıkmaya can atacaklardır. Peki, bunlar yeterli mi? Tabii ki değil. Bu sebeple şiddetle ihtiyacımız olan ikinci bir ışıklandırmalı sahanın yapılması için Sayın Milletvekilimiz Yılmaz Tunç Beyefendinin peşini bırakmadık ve Gençlik Merkezi’nin yanında yeni saha yapımının sözünü aldık.

Tesis yönünden diğer illerden geri kalmadık

Bartın ilimiz artık tesis yönünden diğer illerden geri kalmamaktadır. Amasra sahamız sentetik çim ve ışıklandırmalı, Kumluca sahamız sentetik çim ve ışıklandırmalı, Ulus sahamız sentetik çim ve ışıklandırmalı, Kurucaşile sahamız sentetik çim ve ışıklandırmalı, Kozcağız sahamız sentetik çim ve tribünleri ile ışıklandırmalı olarak hizmet vermeye başlamışlardır. Federasyonumuzun çalışmaları tabii ki bunlarla sınırlı değil. Takdir edersiniz ki bizlerin Türkiye Futbol Federasyonu ile ilişkileri üst düzeydedir. Daha önceleri de bildiğiniz gibi alt kategoriler Türkiye Şampiyonası Grupları ilimizde yapılmaktadır. İlimize gelen kulüplere elimizden gelen misafirperverliği gösterip ilimizin tanıtımına ve ilimiz ekonomisine de bir nebze katkımız olmuştur. Bu haklı gururu birlikte yaşıyoruz.

İnkumu Plaj Turnuvasını geleneksel hale getirdik

Yapmış olduğumuz diğer bir etkinlik de geleneksel hale gelen İnkumu Plaj Turnuvasıdır. Biz bu hizmeti 2001 yılından beri bıkmadan ve usanmadan severek yapıyoruz. Her yıl daha da iyiye gitmesi için uğraş veriyoruz. Burada elde edilen gelirler her ne kadar az da olsa kulüplerimize harcanmaktadır. Bizlere İnkumu Plaj Futbolu etkinliğimizde desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Cemal Akın Beye sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bizlere ve merkez kulüplerimize hiç kimsenin şimdiye kadar yapmadığı yardımları yapmış ve daha üst düzeyde yapmaya devam etmektedir. Sizlerin huzurunda bir kez daha Sayın Başkanımıza çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Bilindiği üzere Türkiye genelinde geliri az olan federasyonlardan bir tanesiyiz. Federasyonumuz İnkumu Plaj Turnuvasından, kulüplerimizin transfer yaparken bizden aldığı vize ve referanslardan, futbol kulüplerimizin aktarma yaptıkları oyuncuların aktarmalarından elde ettiğimiz gelirlerle birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Toplan gelir 173.876.47 TL

Son Genel Kurul tarihimiz olan 2014 yılından 2016 yılı sonuna kadar olan dönemde gelirlerimiz; otopark gelirleri, konfederasyon aktarmalarından gelen gelir ve üye kulüplerimizin aidatları ile beraber toplam 173.876.47 TL’dir. Bu gelirin 2014-2015 yıllarında Bartın Belediyesi’nin tahsis etmiş olduğu otoparktan elde edilen gelir 64.195.00 TL’dir.  2016 yılında bu otopark Bartın Belediyesi tarafından ihale yoluyla başka bir kişiye kiralanmıştır. 2016 yılından itibaren otopark gelirimiz bulunmamaktadır.

Toplam gider 139.999.85 TL

Giderlerimiz ise ASKF’nin genel harcamaları ve üye kulüplerimize yapılan yardım tutarları toplam 139.999.85 TL’dir. 2016 yılı sonu itibariyle banka hesabımızda bulunan meblağ 33.876.61 TL’ olup 2017 yılına devir etmiştir. Ayrıca 2017 yılında Konfederasyon aktarmalarından gelen gelir 4.770.00 TL olup, toplam 38.646.61 TL gelir elde edilmiştir.  ASKF’nin genel harcamaları kupa şilt madalyalar ve üye kulüplerimize yapılan yardımlar tutarı 27.156.00 TL olup mevcut banka hesabımızda 11.490.61 TL paramız mevcuttur.

Spor camiamıza hayırlar getirsin

Bizler de bu gelirleri kulüplerimize geri dönüş olarak sağlamaya ve yardımlar yaparak desteklemeye çalışıyoruz. Yaptığımız bu yardımlar az ama federasyonumuzun bütçesine göre harcamalarımızı yapıyoruz. İlimizde şampiyon olup Türkiye Şampiyonalarına giden kulüplerimize maddi yardımlarda bulunuyoruz. Ödül olarak kupa ve madalyalarla sporcularımızı motive etmeye çalışıyoruz. Yeni sezonda da elimizden gelen destekleri sürdüreceğiz. Kimsesin şüphesi olmasın. 10.Genel Kurulumuzun ilimize ve spor camiamıza hayırlar getirmesini diliyorum.

Yönetim Kurulu Asil Üyeler:

Turgut Altınçubuk Genel Başkan

2. Esat Günaydın Genel Sekreter

3. N. İslam Yaman

4. Kadircan Yaman

5. Reşat Günay

6. Celal Erbil

7. İsmail Ekerbiçer

8. Cevdet özer

9. Hasan karakurt

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler:

1. Oğuz çetin

2. Mehmet Karakoç

3. Candemir Yazıcı

4. İsmail Diren

5. Kemalettin Akgül

6. Hüseyin Özkan

7. Mustafa Dağdeviren

8. Hasan Top

9. Akın Gayret

Denetleme Kurulu Asil Üyeler:

1 H.Taner Çetin

2 Ahmet Orhan

3 Ersin Dellaloğlu

Denetleme Kurulu Yedek Üyeler:

1. Aydoğan Mertek

2. Süleyman Karaman

3. İzzet Sarı

Onur Kurulu Asıl Üyeler:

1.Cemal Akın

2.Mehmet Bulut

3.Mustafa Ülken

Onur Kurulu Yedek Üyeler:

1.Esat Tekin

2.Yaşar Akkuş

3.Adem Özbakan

Konfederasyon Delegeleri Asıl Üyeler

1.Turgut Altınçubuk

2.İsmail Ekerbiçer

3.Celal Erbil

Konfederasyon Delegeleri Yedek Üyeler

1.Muharrem Taşkın Fırat

2.Fatih Yatkın

3.Emre Yıldız

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535