• BIST 8718.11
  • Altın 2246.456
  • Dolar 32.3338
  • Euro 35.1962
  • Bartın 3 °C
  • Ankara 1 °C
  • Bolu -2 °C
  • Kastamonu 1 °C
  • Zonguldak 5 °C
  • Karabük 2 °C
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi
  • Engelsiz Sanat Evi Faaliyetlerine Devam Ediyor
  • Zabıta’dan Fırın Denetimi
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi
  • Engelsiz Sanat Evi Faaliyetlerine Devam Ediyor
  • Zabıta’dan Fırın Denetimi

Akın, MİS Genel Başkanlığı’na Yeniden Seçildi

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, 26 şirket, 135 belediye ile 1 Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü olmak üzere toplamda 162 üyesi bulunan Mahalli İdareler İşverenleri Sendikası(MİS) Genel Başkanı seçildi.
Akın, MİS Genel Başkanlığı’na Yeniden Seçildi

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, 26 şirket, 135 belediye ile 1 Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü olmak üzere toplamda 162 üyesi bulunan Mahalli İdareler İşverenleri Sendikası(MİS) Genel Başkanı seçildi. Başkan Akın, daha önce 2017 yılında 7.Olapğan Genel Kurulda Genel Başkan seçilmiş, 2 yıllık genel başkanlık görevini 2019 yılında gerçekleşen Mahalli İdareler Seçimleri’nde Bartın Belediye Başkanlığı’na tekrar aday olmak için kanun gereği bırakmıştı. Ankara’da gerçekleştirilen 8. Olağan Genel Kurulda ise MİS Genel Başkanlığı’na yeniden seçilen Başkan Akın, Genel Kurula Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Arınan, Bartın Gıda Şirket Müdürü Ercüment Özçelik, Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can ile birlikte katıldı.

Kendisine Destek Veren Üyelere Teşekkür Etti

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan genel kurulda Divan üyelerinin belirlenmesinin akabinde Belediye Başkanı Cemal Akın genel kurulun açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Üyelere hitaben yaptığı konuşmada Akın, birlik beraberlik mesajını yineleyerek, kendisine destek veren üyelere teşekkür etti.  Yapılan konuşmaların ardından Mahalli İdareler İşverenleri için önemli bir çalışma yürüten sendikanın genel kurulunda yönetim, denetim, disiplin kurullarının seçimi için oy kullanıldı. İlimizden Belediye Başkanı Cemal Akın, Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can ve Bartın Gıda Şirket Müdürü Ercüment Özçelik oy kullandı.

Akın’a Sendika Üyelerinden Tam Destek

Oy kullanma işleminin sona ermesiyle birlikte yapılan sayımın ardından Başkan Cemal Akın, 2019 yılında gerçekleşen Mahalli İdareler Seçimlerinde Bartın Belediye Başkanlığı’na tekrar aday olmak için kanun gereği ayrıldığı Mahalli İdareler İşverenleri Sendikası Genel Başkanlığı’na yeniden seçildi. Yapılan görev dağılımında Genel Başkan Yardımcıları Kastamonu Belediye Başkanı R.Galip Vidinli, Sarıçam(Adana) Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Erdemli(Mersin) Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Genel Muhasip Sulakyurt(Kırıkkale) Belediye Başkanı İsmail Bildik oldu. Genel Başkan Yardımcılarının yanı sıra yönetimde görev alan diğer isimler ise şu şekilde; “Ereğli(Konya) Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Selendi(Manisa) Belediye Başkanı Nurullah Savaş, Denetleme Kurulu Üyeleri Söğüt(Bilecik) Belediye Başkanı İsmet Sever, Buldan(Denizli) Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Tefenni(Burdur) Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Disiplin Kurulu Üyeleri Toroslar(Mersin) Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Tosya(Kastamonu) Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Zara(Sivas) Belediye Başkanı Fatih Çelik.”

“Görev Alan Arkadaşlarımıza Başarılar Diliyorum”

Gerçekleştirilen genel kurul sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “1999 yılında kurulan, 26 şirket, 135 belediye ile 1 Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü olmak üzere toplamda 162 üyesi bulunan Mahalli İdareler İşverenleri Sendikası(MİS)’nın Genel Başkana yeniden seçildim. Bizlere güvenini ve desteğini esirgemeyen tüm başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Üyelerinin toplu iş sözleşmelerinden doğan hak ve menfaatlerini korumak, iş barışına ve verimliliğin artmasına katkıda bulunmak, hukuki, ekonomik ve sosyal yönden desteklenmelerini sağlamak amacıyla çalışmalar yapan aynı zamanda Türkiye İşverenler Sendikaları Konfederasyonu üyesi de olan MİS’e emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca 8. Olağan Genel Kurul’un hazırlık sürecinde büyük emeği bulunan Sendika Genel Sekreterimiz Sayın Mehmet Oruçöz ve tüm sendika personeline de teşekkür ediyorum. Benimle birlikte yönetim, denetim ve disiplin kurulunda görev alan arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum” dedi.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535