• BIST 9933.37
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Bartın 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • Bolu 16 °C
  • Kastamonu 25 °C
  • Zonguldak 17 °C
  • Karabük 25 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Marangoz Atölyesi Kentin Havasını Değiştiriyor

Bartın Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet Marangoz Atölyesi, Bartın halkına daha iyi hizmet etmek, belediyede tasarrufu sağlamak ve sağlıklı bir kent hayatı için çalışıyor.
Marangoz Atölyesi Kentin Havasını Değiştiriyor

Bartın Sanayi Sitesi’nde Bartın Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ve Teknik Atölyeleri Hizmet binasında yer alan Marangoz Atölyesinde harikalar yaratan marangoz ustaları, aynı zamanda ürünlerin üretiminden onarım ve bakımına kadar her türlü aşamada görev alıyor. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın göreve geldikten sonra fiziki şartları iyileştirilen marangozhane atölyesi, 4 kişi ile başladığı çalışmalarında personel sayısını kısa sürede 7’ye çıkararak üretimini artırdı. Marangoz atölyesinde üretilen ürünler piyasadaki fiyatların dörtte bir fiyatına üretiliyor.

marangoz-atolyesi-kentin-havasini-degistiriyor-(4).jpgÜretimde Kalite ve Hız Artırıldı

Her geçen gün kendini yenileyerek geliştiren Bartın Belediyesi, her türlü kent mobilyası üretiminin yanı sıra, tadilat işlemlerini de gerçekleştiriyor. Belediye kaynaklarını verimli bir şekilde kullanarak, kaliteli üretimler yapan marangozhaneye Belediye Başkanı Cemal Akın’ın talimatları doğrultusunda çalışan sayısının artırılmasının yanı sıra 1 şerit, 1 bant, 1 zımpara ve 1 planya makinesi de alınarak üretimde kalite ve hız artırıldı.

marangoz-atolyesi-kentin-havasini-degistiriyor-(13)-001.jpgBelediye Kendi Mobilyasını Kendisi Üretiyor

Tecrübeli ve işinde uzman personelin görev aldığı marangoz atölyesinde kent mobilyaları düşük bir bütçeyle yapılıyor ve bu sayede Bartın Belediyesi dışarıdan hizmet almadan ve ekstra bütçe ayırmadan kendi mobilyasını kendisi üretiyor. Üretimden montajına kadar belediye personeli tarafından titizlikle üretilen malzemeler, ihtiyaç duyulan noktalara yerleştiriliyor. Marangozhane personellerinin usta ellerinden işlenerek çıkan ahşaplar şehrin dört bir yanında vatandaşların kullanımına sunuluyor.

marangoz-atolyesi-kentin-havasini-degistiriyor-(11).jpgKentin Ruhunu Değiştirecek Ürünlere İmza Atıyor

Muhtarlık binaları, mescitler, belediye park ve bahçelerinde kullanılan çitler, Belediye Hizmet binalarının mutfak dolapları ve mobilyaları, banklar, kamelyalar, büfeler, köprü küpeşteleri, çatı bakım ve onarımları, trafo, su deposu ve terfi istasyonlarının dış cephe kaplamaları, duvar kaplamaları, ahşap köprü, piknik masaları, ahşap danışma büroları, sundurma, dekoratif saksı, çiçeklik, tabut ve projelerde kullanılan tarihi ahşap araç ve ekipmanlara kadar akla gelebilecek her türlü kent mobilyasını bu atölyede imal eden ustalar, özverili bir şekilde kentin ruhunu değiştirecek ürünlere imza atıyor.

marangoz-atolyesi-kentin-havasini-degistiriyor-(14).jpgBelediye’nin Ahşap Atölyesi Yüzde 75 Tasarruf Sağladı

Gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, şu ifadeleri kullandı; “Bartın Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ve Teknik Atölyeleri bizim için çok önemli. Bu atölyelerimizde şehrimiz için güzel hizmetlere imza atıyoruz. Özellikle projelerimizin tamamının ahşap işçiliğini ve mobilya ihtiyacını Marangoz Atölyemiz karşılıyor. Bu atölyemizde her türlü kent mobilyası üretiminin yanı sıra, tadilat işlemlerini de gerçekleştirerek yüzde 75 tasarruf sağlıyoruz.

marangoz-atolyesi-kentin-havasini-degistiriyor-(2).jpgÜretken Belediyecilik Anlayışımızla Bu Tür Hizmetlerimize Devam Edeceğiz

Göreve gelir gelmez atölyemizin ekipmanlarını iyileştirdik. Çalışan sayımızı artırdık. Şimdiye kadar dışarıdan satın aldığımız ürünleri kendi bünyemizdeki işçilerimiz ile dışarıdan satın almak yerine temin ettiğimiz tomrukları işliyor, çeşitli aşamalardan geçirerek şehrimizde kullanılmak üzere ürünlerini imal ederek şehrimizin hizmetine sunuyoruz. Marangoz Atölyemizde ürettiğimiz ürünleri dışarıdaki fiyatlardan dörtte bir fiyatına üretiyoruz. Bu da belediyemiz bütçesine bir artı oluyor. Ciddi anlamda tasarruf sağlamış oluyoruz. Üretken belediyecilik anlayışımızla bu tür hizmetlerimize devam edeceğiz.”

marangoz-atolyesi-kentin-havasini-degistiriyor-(1).jpgmarangoz-atolyesi-kentin-havasini-degistiriyor-(18).jpgmarangoz-atolyesi-kentin-havasini-degistiriyor-(20).jpgmarangoz-atolyesi-kentin-havasini-degistiriyor-(22).jpgmarangoz-atolyesi-kentin-havasini-degistiriyor-(23).jpgmarangoz-atolyesi-kentin-havasini-degistiriyor-(7).jpg

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535