• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Bartın 17 °C
  • Ankara 26 °C
  • Bolu 16 °C
  • Kastamonu 18 °C
  • Zonguldak 14 °C
  • Karabük 22 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Tüm Bartınlılardan destek istedi

Bartın Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ekrem Altunok, Masa Sümeni Projesi ile ilgili basın açıklaması yaptı.
Tüm Bartınlılardan destek istedi

Bartın Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ekrem Altunok, Masa Sümeni Projesi ile ilgili basın mensuplarına bilgiler verdi. Dernek binasında düzenlediği basın açıklamasında Altunok, Masa Sümeni Projesine tüm Bartınlıları destek olmaya davet etti.Gelir getirici projelere imza attıklarını belirten Altunok; “Göreve geldiğimiz günden bu yana dernek faaliyetleri kapsamında birçok proje gerçekleştirdik. Önemli çalışmalara imza attık Tabii sadece benim çalışmamla olmuyor, yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarımızla da her an beraber olamıyoruz. Ancak düşünce ve kararlarımızı uygun görüp bizi destekliyorlar. Derneğimiz hiçbir kurum ve kuruluştan destek almadan ayakta duruyor. Bu konuda vatandaşlarımızın ciddi desteğini görüyoruz. Derneğimize yapılan bağışlarla ayakta duruyoruz” dedi.

Başkan Akın’a teşekkür

Altunok; “Belediye Başkanımız Sayın Cemal Akın’a teşekkür etmeden geçemeyeceğim, her zaman yanımızda olmuştur. Tüm sıkıntılarımızda destek olmuştur. Ben bu vesile ile bir kez daha derneğimize destek olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bartın Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği olarak çok şanslıyız aslında Bartın ili olarak bu bir güzellik. Türkiye de sadece iki ilde bu güzellik var. Şehitler, marup gaziler ve malul gaziler olarak tek çatı altındayız. Bu diğer illerde ayrı ayrı derneklerde yer almakta. Ancak Osmaniye ve Bartın’da tek çatı altında buluşuyoruz. Onun için dernek faaliyetlerimizin Bartın’da daha güzel ve anlamlı olması gerekiyor. Bizler derneğimizin faaliyetlerine değer verilmesini ve destek olunmasını istiyoruz. Çünkü yaptığımız faaliyetlerin tamamı derneğimizi ayakta tutma adına yapılan çalışmalardır” diye konuştu.

Faaliyetler büyük önem taşıyor

Önemli çalışmalar kapıldığını belirten Altunok, şu ifadeleri kulandı; “Üyelerimizden yıllık olarak 20 TL aidat alıyoruz. Bu aidatları ödemeyen üyelerimiz de oluyor. Bu nedenle çeşitli projeler üreterek derneğimize gelir sağlamayı amaçlıyoruz. Bizler dernek olarak tüm şehit ailelerimiz ve gazilerimizin kendileri ve yakınları ile yakın istişarelerde bulunuyoruz. Onlara her durumda destek olmaya çalışıyoruz. Tabii bu faaliyetlerde bulunurken derneğimizin giderleri oluyor. Bu giderleri karşılamak için yaptığımız faaliyetler büyük önem taşıyor. Bu faaliyetler kapsamında son olarak 2018 yılı için masa sümeni projesini gerçekleştiriyoruz. 2016-2017 yılında masa üstü takvimi projesi yapmıştık. Tüm şehitlerimizin resimleri ve bilgileri yer alıyordu. Aynı zamanda da destek olan esnaf ve işadamlarının da reklamlarını koymuştuk.

Bize her zaman destek oluyor

Sayı olarak da yüksek miktarda bastırmıştık. Ancak takvimleri satıp derneğimize gelir elde edemedik. Takvimler elimizde kaldı diyebilirim. Takvimlerin matbaa maliyetini dahil zor çıkarttık. Bu nedenle 2018 yılı için proje değişikliğine gittik. Masa sümeni projesini yaptık. Sayı anlamında da 350 adet bastırdık. Masa sümeni projesi İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sayın İbrahim Kayış’ın büyük destekleri sonucunda gerçekleşmiştir. Tabii İbrahim Beyin yanında firmalardan da büyük destek gördük. Genel Sekreterimiz İbrahim Beyin de katkısı çok büyük bize her zaman destek oluyor. Bu vesile ile bir kez daha kendisine teşekkür ediyorum.

Derneğimizi yaşatmanın derdindeyiz

Şehit ve Gaziler Derneğimizin yeri farklı olması lazım bu nedenle gerçekleştirdiğimiz masa sümeni projemize herkesi destek olmaya davet ediyorum. Bizler dernek olarak ayakta kalmanın yollarını arıyoruz. Derneğimize nasıl maddi destek sağlayacağımızı düşünüyoruz, bu derneğimizde görev alan ben başta olmak üzere yönetim kurulunda ki arkadaşlarımızla gönüllülük esasına dayanarak çalışmaktayız. Hiç kimsenin bu dernekten herhangi bir çıkarı olamaz. Bizim tek derdimiz şehit ailelerimizin ve gazilerimizin Bartın’da tek kapısı olan derneğimizi yaşatmanın derdindeyiz. Ülkemizin çeşitli illerinden gelip derneğimize bağışta bulunan vatandaşlarımız var. Onlara duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Tüm Bartınlı vatandaşlarımızı da derneğimize destek olmaya davet ediyorum.”

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535