• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Bartın 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • Bolu 10 °C
  • Kastamonu 11 °C
  • Zonguldak 13 °C
  • Karabük 14 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Ülke genelinde 50 bin kullanıcıya ulaştırılan TESK Kart Bartın’da da dağıtılmaya başladı

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sinan Amasralı, TESK’in Birleşik Ödeme Sistemleri ve Elektronik Para AŞ ile iş birliği sonucu çıkarılan ve ülke genelinde 50 bin kullanıcıya ulaştırılan TESK Kartın Bartın’da da dağıtılmaya başlandığını duyurdu.
Ülke genelinde 50 bin kullanıcıya ulaştırılan TESK Kart Bartın’da da dağıtılmaya başladı

800 yıllık ahilik gelenek ve ilkelerini kaybetmeden bugün de ülkemizin en dinamik unsurları olan esnaf ve sanatkar kesiminin, toplumun ekonomik, sosyal, siyasal oluşumunda hak ettiği yeri alması, daha çağdaş ve güçlü bir yapıya ulaşması için gerekli çalışmaları sürdüren Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu(TESK) yeni bir projeye daha imza attı. Ülkemiz için önem arz eden esnaf ve sanatkarımızı bir çatı altında toplayan en önemli meslek kuruluşlarından biri olan TESK ve Türkiye’nin finansal hizmetler alanında önde gelen kuruluşlarından Birleşik Ödeme işbirliği ile “TESK Kart “projesi hayata geçirildi.

Esnaflar avantajlardan faydalanacak

TESK Kart ile esnaf ve sanatkarlarla ailelerine, ticari işletmelerde ve kişisel alışverişlerde indirim sağlanıyor. Kart sahiplerine, sektörlere göre değişen ve yüzde 25'e varan oranlarla maktu tutarlarda indirim yapılıyor. Başta akaryakıt olmak üzere, elektronik eşya, sağlık, eğlence, bankacılık, eğitim, gıda, giyim, sigortacılık, seyahat, kargo, kayıtlı elektronik posta, e-arşiv fatura gibi 81 ilde 5 binin üzerinde noktada faaliyet gösteren çok sayıda sektördeki markayla anlaşma sağlandı. TESK Kart ile hedef, esnaf ve sanatkarların başka bir karta ihtiyaç duymadan tüm alışverişlerinde avantajlardan faydalanması ve finansal hizmetlerini yapabilmesi.

İndirimli alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz

TESK Kart'ın ücretsiz verildiğini belirten Amasralı; “Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu, Anayasanın 135. maddesi ve 5362 sayılı Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşu Kanunu gereğince kurulmuş olan kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. TESK , yaklaşık 2 Milyon üyesi ve aileleri ile birlikte yaklaşık 10 milyona ulaşan kitlesiyle Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşudur. Konfederasyonumuz ve alt teşkilatı, 800 yıllık ahilik gelenek ve ilkelerini kaybetmeden bugün de esnaf ve sanatkar kesim için gerekli çalışmaları sürdürmektedir. Ülkemiz için önem arz eden esnaf ve sanatkarımızı bir çatı altında toplayan en önemli meslek kuruluşlarından biri olan Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu ve Türkiye’nin finansal hizmetler alanında önde gelen kuruluşlarından Birleşik Ödeme işbirliği ile “TESK Kart “projesi hayata geçirilmiştir” dedi.

Kartları odamızdan temin edebilirler

Amasralı; “TESK Kart, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu’nca ülkemizin ekonomisine önemli katkılar sunan esnaf ve sanatkarlarımız ile ailelerinin işlerini kolaylaştırmak, üzerlerindeki maddi yükü azaltmak amacıyla, esnaf ve sanatkarların anlaşmalı üye işyerlerinden yapacakları alışverişlerde onlara indirim ve avantajlar sağlaması öngörülen bir karttır. TESK Kart ile başta akaryakıt, giyim, eğitim, sağlık olmak üzere birçok sektörde özel indirimler sunulmakta, kart sahipleri sektörlere özel fırsat ve kampanyalardan faydalanabilmektedir. TESK Kart, bir kredi kartı değildir. Herhangi bir ad altında ücret, aidat veya faiz içermez. TESK Kart ile anlaşmalı üye işyerlerinde indirimli alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz. Mobil uygulamamız ve internet sitemiz üzerinden markaların ürün ve hizmetleri ile sunulan fırsatlar, kampanyalar takip edilebilmektedir. TESK Kart ile seçkin markaların sunduğu ayrıcalıklar dünyasına siz de davetlisiniz. Esnaf odamızdan bu kartları tüm esnaflarımız temin edebilirler” dedi. 

 

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535