• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Bartın 18 °C
  • Ankara 19 °C
  • Bolu 14 °C
  • Kastamonu 17 °C
  • Zonguldak 15 °C
  • Karabük 20 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

“10 Aylık Çalışlarımızla Üstyapıda Rekora İmza Attık”

Bartın Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncoğlu, Bülent Ecevit Bulvarı’nda esnaf ziyaretinde bulunarak, vatandaşlara yeni dönem için planladığı projelerle ilgili bilgi verdi.
“10 Aylık Çalışlarımızla Üstyapıda Rekora İmza Attık”

Bartın Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncoğlu, Bülent Ecevit Bulvarı’nda esnaf ziyaretinde bulunarak, vatandaşlara yeni dönem için planladığı projelerle ilgili bilgi verdi. 10 aylık Belediye Başkanlığı dönemiyle ilgili de değerlendirmelerde bulunan Başkan Fırıncıoğlu, gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade etti. Esnaf ziyareti sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Fırıncıoğlu, şu ifadeleri kulandı; “24 sene boyunca Belediye Meclis Üyesi olarak bir fiil izledim. Bu sürecin sonunda da 22 Mart 2023 tarihinden bu yana Bartın Belediye Başkanlığı görevini sürdürüyorum. Allah bize bu görevi nasip etti. Biz de elhamdülillah bize inanan, bize güvenen, bizimle beraber yol yürüyen dostlarımızın başını bir gün olsun eğdirmeden çalışmalarımızı sürdürdük. Sürdürmeye de devam ediyoruz.  Yaptığımız çalışmalarla vatandaş odaklı hizmet anlayışını benimsedik. Az zamanda çok işler yaptık. Yaşanabilir bir Bartın için proje üreterek, üstyapıda rekora imza attık. Fen İşleri Müdürlüğümüz 10 ayda toplam 47.472 ton asfalt kullanarak, 132.218 metrekare yol yaptı. 10 bin 735 metrekare asfalt yama işi ve 17 bin 779 metrekare de beton parke taş yapım işi gerçekleştirdik.

“7 Gün 24 Saat Ücretsiz Cenaze Nakil Hizmeti Vermeye Devam Ediyoruz”

Bu çalışmalarımızın yanı sıra Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz park ve yeşil alanların bakımlarını ve bitki dikimlerini yaptı. Yine bu müdürlüğümüze bağlı Mezarlıklar ve Defin İşleri Birimimizin cenaze hizmetleriyle vatandaşlarımızın acısını paylaşmaya devam ediyoruz. Büyük bir ihtiyaca cevap veren Gasilhanesi’de verdiğimiz ücretsiz yıkama ve bekletme hizmeti ile Belediyemiz, vatandaşlarımızın zor zamanında yanında yer alıyor. Bu hizmetin yanı sıra şehir içi ve şehir dışı 7 gün 24 saat ücretsiz cenaze nakil hizmeti de veriyoruz. 2023 yılında 6 adet cenaze nakil aracımızla şehir içi, şehir dışı ve mücavir alan dışı yerlere(köylerimize) olmak üzere toplam 1.143 cenazenin nakli ücretsiz yapıldı. Cenaze nakillerinde toplam 112 bin 483 Km yol kat ettik.

“780 Ton Ambalaj Atığını Geri Dönüşüme Kazandırdık”

Yine büyük önem verdiğimiz bir konu da şehrimizin temizliğidir. Temizlik İşleri Müdürlüğümüz şehir merkezindeki atıl alanlarda temizlik çalışması gerçekleştirdi. Vatandaşlarımızdan olumlu geri dönüş aldığımız bu tür çalışmalarımız devam edecek. Yine bu çalışmalarımızın yanı sıra rutin temizlik faaliyetlerine paralel olarak, ambalaj atıklarının toplanıp geri dönüşüme kazandırılması adına da gereken çalışmayı yaparak, 2023 yılında toplam 780 ton ambalaj atığını geri dönüşüme kazandırdık.

“İlk Adımda Çözüm Merkezi Birimini Faaliyete Geçirdik”

Bu çalışmalarımızı vatandaşlarımızın talep ve önerileri doğrultusunda gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda da vatandaşlarımızın talep ve önerilerini iletebilmeleri için Belediyemizde önemli bir birim kurduk. Ulaşılabilir olmak ve sorunlara hızlı müdahale etme noktasında her zaman hassas bir yaklaşım sergiledik. Belediyemize gelen vatandaşlarımızın ilk adımda karşılanması, istek ve önerilere daha hızlı cevap verilmesi amacıyla “İlk Adımda Çözüm Merkezi” birimini faaliyete geçirdik. Bu merkez ile birlikte vatandaşımızın vakit kaybetmeden sorunlarının çözüme kavuşmasını sağlıyoruz. Bana ulaşsın ya da ulaşmasın, birimlere ulaşan her soruna anında müdahale eden bir çalışma prensibimiz var. Vatandaş memnuniyetinin esas alındığı bu hizmetimizde, gelen istek ve önerilere acil çözümler bularak vatandaşlarımızın memnuniyetini hedefliyoruz. Çünkü önceliğimiz vatandaş memnuniyeti. Bu birimimiz 3 Ağustos 2023 tarihinden buyana toplam 23.335 vatandaşımıza hizmet verdi.

“Kültürel Faaliyetlerimizi de Sürdürdük”

Kültürel faaliyetlerimize de değinmeden geçmek istemiyorum. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz düzenlediği çok sayıda etkinliğin yanı sıra düzenlediği kurslarla da sosyal belediyecilik anlayışımızı gösterdi. 2023-2024 eğitim öğretim yılında vatandaşlarımız için sanat, spor ve eğitim alanında toplam 20 farklı kurs için kayıt alınırken, bu kurslarımızdan 1.365 kursiyer faydalandı.

“Toplam 19.050 Kg Köpek ve 6.750 Kg da Kedi Maması Desteği Sağladık”

Tabii tüm bu çalışmalarımızı yaparken can dostlarımız olan sokak hayvanlarını da unutmadık. Veteriner İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren Geçici Sahipsiz Köpek Bakımevi’nde başıboş sokak köpeklerinin bakımı ve beslenmesini yapmaya devam ediyoruz. Bununla da sınırlı kalmayıp şehir merkezinde oluşturduğumuz 42 adet beslenme noktalarına mama desteği sağlıyoruz. Bu kapsamda 2023 yılında toplam 19.050 kg köpek maması ve 6.750 kg kedi mamasını bu noktalara bıraktık.

“Yorulmak Nedir Bilmeden El Birliğiyle Çalışacağız”

Tüm birimlerimiz sorumluluk alanlarında gereken çalışmayı yapmaya devam ediyorlar. Bu çalışmalarımızı yaparken istişareye önem veriyoruz. “Halk Buluşmaları” ve “Ortak Akıl Buluşmaları” çerçevesinde vatandaşlarımızla bir araya gelerek, görüşlerinize başvuruyoruz.  Ortak akıl ve uyum kültürü çerçevesinde daha iyi, daha güzel bir Bartın için her zaman yorulmak nedir bilmeden el birliğiyle çalışacağız. İnşallah yeni dönemde de halkımızın teveccüh göstermesi halinde şehrimizin büyük sorunlarını hükümetimizin de desteğiyle el birliğiyle aşacağız.

“Kazanan Bartın Olacak”

Malumunuz olduğu üzere 31 Mart 2024 tarihinde çok önemli bir seçim gerçekleştirilecek. Benim Belediye Başkanlığı gibi bir hırsım yok. Benim Belediye Başkanı olmak gibi bir hırsım olsaydı 1994 senesinde 250 oyla seçimi kaybettiğimde yerimi başkasına vermezdim. Hayatım boyunca kendim için hiçbir şey istemedim. 6 dönem başkaları için oy istedim. Şimdi ilk kez kendim için oy istiyorum. Ben Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin, Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç’un ve Milletvekilimiz Sayın Yusuf Ziya Aldatmaz’ın burada köprüsü olacağım. Bu birlik ve beraberlikten de kazanan Bartın olacak.

“Eser Siyaseti Yapacağız””

Değerli Adalet Bakanımız Sayın Tunç’un şu sözünü çok önemsiyorum. Saygıdeğer Adalet Bakanımızın “eser siyaseti yaptık” söyleminden yola çıkarak,  bizler de yeni dönemde sizlerin ve halkımızın desteğiyle teveccüh göstermeniz durumunda şehrimizin sorunları için önemli eserler ortaya koyacağız. Yeni dönemde bizler de Saygıdeğer Genel Başkanlarımızın, Sayın Adalet Bakanımızın ve Sayın Milletvekilimizin destekleriyle “eser siyaseti” yapacağız.  Yeni dönemde Cumhur İttifakı olarak şehrimize kazandırmayı planladığımız 35 projemizle şehrimize vizyon katacağız.  Tabii bu projeleri de birlikte başaracağız. Vizyon projeleri şehrimiz için el birliğiyle hayata geçireceğiz. İşte bu büyük projeleri hayata geçirebilmek için, şehrin büyük sorunlarını çözebilmek için güce ihtiyaç var. Cumhur İttifakı'nın gücüyle bu büyük projeleri uygulayacağız. Bartın’ımızın çözülmesi gereken büyük sorunlarını hükümetimizin desteğiyle aşacağız. Bana güvenin. Bu güveninizi boşa çıkarmayacağım. Rabbim bu güzel birlik ve beraberliğimizi daim etsin.”

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535