• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Bartın 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • Bolu 12 °C
  • Kastamonu 16 °C
  • Zonguldak 13 °C
  • Karabük 18 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Yalçınkaya İçin Göreve Başlama Töreni Düzenlendi

31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçimlerinde Bartın Belediye Başkanlığını kazanan Cumhuriyet Halk Partisi Adayı Muhammet Rıza Yalçınkaya, eski belediye binası önünde düzenlenen törenle göreve başladı.
Yalçınkaya İçin Göreve Başlama Töreni Düzenlendi

31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçimlerinde Bartın Belediye Başkanlığını kazanan Cumhuriyet Halk Partisi Adayı Muhammet Rıza Yalçınkaya, eski belediye binası önünde düzenlenen törenle göreve başladı. Geçmişte iki dönem Bartın Belediye Başkanlığı ve üç dönem Bartın Milletvekilliği görevlerini yürüten Yalçınkaya, eski belediye binası önünde düzenlenen Göreve Başlama Töreniyle görevi devraldı.

Yalçınkaya Kaldığı Yerden Başladı

“Nerede Kalmıştık?” mottosuyla seçim sürecini yürüten Başkan Yalçınkaya, mazbatasını almasıyla birlikte 1999 yılında göreve başladığı ve 2007 yılında Milletvekilliği süreci için görevi bıraktığı eski Belediye binasında 17 yıl sonra görevi devralarak kaldığı yerden yeniden başladı.

Yoğun Katılım Oldu

Eski belediye binası önünde düzenlenen Göreve Başlama Töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Kurban kesimi ve duanın ardından konuşmalara geçildi. Törene; Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman, CHP Bartın İl Başkanı İsmail Cem Akyol, Saadet Partisi Bartın İl Başkanı Mücahit Mekeç, CHP Merkez İlçe Başkanı Fatma Mazhar, CHP Kadın Kolları Başkanı Berrin Küçüktabak, CHP Gençlik Kolları Başkanı Tolga Küçükyılmaz, Bartın Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, CHP ve Saadet Partisi teşkilatları, Daire Amirleri, Belediye personeli ile çok sayıda vatandaş katıldı.

“Halkımız Doğrudan, Dürüstten ve Çalışkandan Yana Oldu”

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Başkan Yalçınkaya, şu ifadeleri kullandı; “Belediye Başkanı olarak seçilmeme vesile olan kadirşinas Bartın halkına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm vatandaşlarımıza şahsıma gösterdikleri güven ve destekleri için en içten minnet ve şükranlarımı sunarım. Bartın’a hizmet yolunda bana inanarak ve güvenerek bana bu görevi nasip ettiniz. Benim için en büyük mutluluk ve en büyük zenginlik bu. Allah hepinizden razı olsun. 18 Nisan 1999 yılında başladığım Bartın’a hizmet yolunda 25 yıl sonra tekrar bu görev bana nasip oldu. Bu nedenle önce Allah’a hamd ediyor, sonra da siz değerli Bartınlı hemşehrilerime şükranları sunuyorum. Bu görevler halk için yapılınca güzel oluyor. Bu görevler halkın duasını alınca daha güzel oluyor. Sizler her zaman bizim doğruluğumuza, dürüstlüğümüze ve çalışkanlığımıza şahit olan insanlar olarak sandığa gittiğinizde bir kez daha doğrudan, dürüstten ve çalışkandan yana oldunuz. Allah hepinizden razı olsun.

“Sizler İçin Ne Yapsam Hakkımı Ödeyemem”

Bu siyaseti halk için yapan bir kişi olarak her zaman sizlerin yanında olmaya çalıştım. Her zaman Bartın halkının beklediği hizmetleri yapma gayreti içerisinde oldum. İnşallah bugünden sonra da aynı anlayışla çalışmaya devam edeceğim. Sizlere hizmet etmenin mutlu içerisindeyim. Çünkü içimdeki Bartın sevdası hiç bitmedi. İçimdeki Bartın halkına olan vefa borcum hiç bitmedi.  Son nefesime kadar bu vefa borcunu ödemek için gece gündüz demeden çalışarak sizlere hizmet etmenin mutluluğu içerisinde olacağım. Çünkü sizler için ne yapsam hakkınızı ödeyemem.

Destek Olan Herkese Teşekkür Etti

Bu seçim dönemi içerisinde bana destek veren ve güç katan başta eşim ve aileme, Bartın Milletvekilimiz Sayın Aysu Bankoğlu’na, Saadet Partisi Samsun Milletvekili Sayın Mehmet Karaman’a, Cumhuriyet Halk Partisi Bartın İl Başkanımıza, Merkez İlçe Başkanımıza, Kadın Kolları Başkanımıza,  Gençlik Kollarımıza ve yönetimlerine, Saadet Partisi İl ve Merkez İlçe Başkanları ile teşkilatına, isimsiz kahramanlarımıza ve kadirşinas Bartın halkımıza şükranlarımı sunuyorum. Allah sizler için çıktığımız bu yolda sizlere karşı bizi mahcup etmesin. Bu yolda bana güç verecek olan Belediye Meclis Üyelerimize de ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

“Bartın’ı Hak Ettiği Yere Birlikte Getireceğiz”

Güzel günlerde hep birlikte olacağız. El ele gönül gönüle birlikte Bartın’a hizmet edeceğiz. Kimseyi ötekileştirmeden ve ayrıştırmadan herkesi kucaklayarak Bartın’ı hak ettiği yere birlikte getireceğiz. Bunun için bu 5 yıllık görev sürem içerisinde hepinize ihtiyacım var. Hepinizin bilgisine ve Bartın ile ilgili fikirlerine ihtiyacım var. Sizler ben her sandığa gittiğimde bana sahip çıktınız. Benim ilacım sizlersiniz. Benim ilacım Bartın halkı. Her zaman beraber olacağız. Bu nedenle sizlerle birlikte başaracağız. Bartın’ı yaşanabilir bir şehir haline getireceğim. Bunu şerefim ve namusum üzerine söz vererek, bir kez daha ilan ediyorum. Ben size güvendim. Sizler de bana güvendiniz. Ailem olan Bartın halkına bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Allah gözlerinizdeki ışıltıyı, dudaklarınızdaki tebessümü ve bugün yaşadığınız mutluluğu sizlerden eksik etmesin.”

Milletvekili Karaman Başkan Yalçınkaya’yı Tebrik Etti

Belediye Başkanı Yalçınkaya’nın ardından değerlendirmelerde bulunan Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman, Başkan Yalçınkaya’yı tebrik etti. Milletvekili Karaman; “Saadet Partisi Genel Merkezi tarafından şahsıma 14 tane vilayeti gezme görevi verildi. Bu illerden bir tanesi de Bartın iliydi. 15 Mart günü Bartın’a geldim. Tabii Sayın Başkanımızla tanıştığımda tavırlarını ve Bartın halkının ona olan yaklaşımını gördüğümde Sayın Başkanımıza “31 Mart’ta Belediye Başkanı olacaksınız. Ben de inşallah görev devir tesliminde yanınızda olacağım” demiştim. Bugün bu vesileyle aranızda bulunuyorum. Kendisine üstün başarılar diliyorum. Allah yolunu açık etsin” ifadelerini kullandı. 

“Hayırlı Uğurlu Olmasını Diliyorum”

Son olarak değerlendirmelerde bulunan CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu ise konuşmasında; “Bartın’da halkın iktidarını başlattığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Bugünden itibaren halkın iktidarını başlatmış oluyoruz. Eşit, şeffaf ve hesap verilebilir belediyecilik anlayışıyla Rıza Başkanımız, Bartın’ın Rızası artık makamına oturacak. Biz birlikte güçlüyüz. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.  Yapılan konuşmaların ardından Başkan Yalçınkaya, Eski Belediye binasında tebrikleri kabul etti.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535