• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Bartın 16 °C
  • Ankara 20 °C
  • Bolu 13 °C
  • Kastamonu 18 °C
  • Zonguldak 14 °C
  • Karabük 17 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Yalçınkaya Mazbatasını Aldı

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Bartın Belediye Başkanı seçilen Muhammet Rıza Yalçınkaya Bartın Adliyesi’ne giderek mazbatasını aldı.
Yalçınkaya Mazbatasını Aldı

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Bartın Belediye Başkanı seçilen Muhammet Rıza Yalçınkaya Bartın Adliyesi’ne giderek mazbatasını aldı. Belediye Başkanı Yalçınkaya’nın mazbata törenine Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, CHP Bartın İl Başkanı İsmail Cem Akyol, Saadet Partisi Bartın İl Başkanı Mücahit Mekeç, CHP Bartın Belediye Meclis Üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“Gece Gündüz Demeden Çalışacağıma Söz Veriyorum”

Tören sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Yalçınkaya, şu ifadeleri kullandı; “Nerede kalmıştık diyerek çıktığım bu yolda vermiş oldukları büyük bir destek ve katkılarla belediye başkanı olarak seçilmeme vesile olan kadirşinas Bartın halkına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm vatandaşlarımıza şahsıma gösterdikleri güven ve destekleri için en içten minnet ve şükranlarımı sunarım. Bartın’ın Rızası, Rıza Yalçınkaya olarak, bu göreve layık olmak adına gece gündüz demeden çalışacağıma bir kez daha sizlere söz veriyorum.

“Adil ve Eşit Bir Belediyecilik Anlayışını Bartın’a Getirmek İstiyoruz”

Zorlu bir seçim süreci yaşadık. Zor bir maratondu. Bu maratonda bazen yorulduk, bazen daha fazla şevk ve heyecan içerisinde olduk. Daha fazla başarıyı yakalamak için koşturduk. Ama sonunda Bartın halkının desteği ve katkısıyla mutlu sona ulaştık. Bundan sonra yapacağım tek bir şey var. Bize güvenen, bize inanan tüm Bartın halkına en iyi hizmeti sunabilmek. Belediye hizmetleri olarak kamu ve halk yararına çalışan bir yönetim anlayışıyla adil ve eşit bir belediyecilik hizmet anlayışını Bartın’a getirmek istiyoruz. Bu nedenle şeffaf belediyecilik, adil, eşit bir belediye hizmet anlayışıyla kamu ve halk yararına çalışan bir belediye anlayışını Bartın halkına göstererek, onların da beğenisini kazanma gayreti içerisinde olacağız. Bartın halkı bana her zaman inandı ve güvendi. Dolayısıyla halkımızın güvenini eksiltmeden, sevgisini azaltmadan, hak ettikleri hizmetleri var gücümüzle Belediye Meclis Üyesi seçilen arkadaşlarımızla, belediye personelimle, memurundan işçisine kadar olan tüm personelimle Bartın’ın beklediği ve hak ettiği hizmetleri yerine getireceğiz.

“Alın Teri Döken İsimsiz Kahramanların Her Birine Teşekkür Ediyorum”

Seçim süreci boyunca yanımda olan değerli Milletvekilimize, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanımız, Merkez İlçe Başkanımız, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız ve bütün yönetimde yer alan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Onlara da minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Ama bunun ötesinde çok isimsiz kahramanlar var. Kendilerini belli etmeyen ama bizi seven ve bize inanan, güvenen ama kendilerini belli etmeden var gücüyle çalışan, Rıza Yalçınkaya’nın kazanması için alın teri döken o isimsiz kahramanların her birine teşekkür ediyorum. Bu seçim süresi içerisinde bana inanarak, güvenerek Saadet Partisi olarak yanımda yer alan ve iki tane Belediye Meclis arkadaşımızın listelerimizde yer almasını sağlayan Saadet Partisi İl Başkanımız Sayın Mücahit Mekeç’e de teşekkür ediyorum, sağ olsun var olsun. İki parti olarak Millet İttifakı içerisinde Bartınlılarla beraber “Bartın İttifakı” yaparak bu seçimlerden alnımızın akıyla çıkmak nasip oldu.

“El Ele Gönül Gönüle İşimiz Gücümüz Bartın Olacak”

Bundan sonraki süreçte tek bir gayemiz var. Bartın’a en iyi hizmeti sunmak. İnanıyorum ki Bartın’ı seven, içinde Bartın sevdası olan herkes bize bu çalışmalarımızda yardımcı olacak, bize destek verecektir. Çünkü biz seçim süreci boyunca şunu söyledik; “Kimseyi ötekileştirmeden, kimseyi ayrıştırmadan herkesi kucaklayarak, herkesin hak ettiği hizmetleri layıkıyla yerine getireceğiz.” Dolayısıyla eğer Bartın sevdası içerisinde olan insanlarında bizi kucaklamaları, bize güç vermeleri el ele gönül gönüle Bartın’ı hak ettiği yere getirme mücadelesi içerisinde olursak inanıyorum ki 5 yıl içerisinde Bartın hak ettiği yere gelecek. Bartın halkının beklediği o güzel hizmetler çok kolay, hızlı bir şekilde hayata geçecek. İnşallah bundan sonra hep birlikte Cumhuriyet Halk Partisi’ne gönül veren tüm dostlarımla, tüm arkadaşlarımla, partiye hizmet etmiş büyüklerimizle, kardeşlerimizle, dostlarımızla el ele vererek 5 yıl boyunca Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkanı olarak sosyal, demokrat belediyecilik anlayışını Bartın’a göstermenin mutluluğunu yaşayacağız. Çünkü Bartın hepimizin. Bartın’a hizmet etmek de bizim boynumuzun borcu. O nedenle artık el ele gönül gönüle işimiz gücümüz Bartın olacak.”

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535