• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Bartın 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • Bolu 12 °C
  • Kastamonu 16 °C
  • Zonguldak 13 °C
  • Karabük 18 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

“Halkımıza Teşekkürler, Başkanlarımıza Başarılar”

CHP Bartın Milletvekili Av. Aysu Bankoğlu, 31 Mart günü yapılan yerel seçimlerin sonucunda Cumhuriyet Halk Partisi’nin Bartın Merkez, Amasra ve Kurucaşile’deki başarısı nedeniyle partililerle birlikte teşekkür turlarına çıktı.
“Halkımıza Teşekkürler, Başkanlarımıza Başarılar”

Bankoğlu, Amasra’ya ikinci kez Belediye Başkanı olarak seçilen Recai Çakır, il ve ilçe örgütüyle birlikte Amasra’da teşekkür ziyaretleri gerçekleştirdiler.

“Bizde Tehdit Yok, Her Vatandaşa Eşit Hizmet ve Saygı Var”

Bankoğlu, Amasra’daki temaslarına ilişkin olarak yaptığı açıklamada “Öncelikle seçim sonuçlarının başta ülkemiz sonra Bartın için hayırlı olmasını diliyorum. Tabii ki Türkiye’nin her yerinde partimize, adaylarımıza ve CHP’nin sosyal belediyecilik anlayışına güvenerek bizlere oy veren herkese teşekkür ediyorum. Bizde tehdit yok, herkese hizmet var. Bizde kibir yok, herkese saygımız var. Şu mahalleye hizmet ederim, bu sokağı cezalandırırım gibi görüşler devletin hiçbir yapısında olmaması gereken bir fanatikliktir. Bu yüzden bizlere oy vermeyen hemşehrilerimizin endişeleneceği bir durum yok; çünkü biz görevimizi biliyor ve herkese hizmet ediyoruz. Zaten yıllardır partimizin sosyal belediyecilik konusundaki gücünü, nitelikli projelerini ve eşit hizmet anlayışını herkes biliyor, görüyor. Bu yüzden Cumhuriyet Halk Partisi olarak büyükşehir belediyelerinden 14, il belediyelerinden 21, ilçe belediyelerinden 337 ve belde belediyelerinden 48 olmak üzere toplamda 420 belediye başkanlığı kazandık. Halkımızın bize duyduğu bu güven bizleri gururlandırdı ama çok büyük de bir sorumluluk verdi. Güveninize layık olacak, çalışkan ve hesap vermeyi görev bilen başkanlarımız var. Bugün her yaştan ve görüşten hemşehrilerimize, esnafımıza teşekkür ettik. Recai başkanı tebrik ettiler, başarılar dilediler.”

“Halkın iradesini kabullenin!”

AKP ve MHP’nin Amasra İlçe Seçim Kurulu’na yaptığı itiraza değinen Bankoğlu, “Siyasi partilerin seçim sonrası itiraz hakları var. Ancak bu itirazlar somut delillere ve gerekçelere dayanmak zorunda. Amasra seçim sonucuna yapılan itirazı İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı ‘somut delil ve gerekçe yetersizliği’ nedeniyle reddetmiş durumda. Biz Belediye Başkanımız, il ve ilçe örgütümüz ve vatandaşlarımızla birlikte Amasra Adliyesi önünde demokrasi nöbetindeydik. Hakimlerimize ve emniyet birimlerimize güveniyoruz; ancak son seçimlerde yaşadığımız acı deneyimlerimiz bizleri buraya halkımızın iradesine, oy torbalarına sahip çıkma noktasına getirdi. Seçimden sorumlu Adalet Bakanı’nın işini gücünü bırakıp oy istediği bir hükümete güvenimiz yok; o yüzden halkın iradesi tecelli edene kadar süreci yakından takip edeceğiz. Hükümet ve ortaklarını milli iradeyi tanıması, seçim sonucu kabullenmesini gerekiyor. İçi boş, temelsiz, dayanaksız itirazlar bir acziyet göstergesidir. Yenildiği her durumda itiraz etmeyi alışkanlık edinmişler ama bizim de hak yedirmemek gibi bir alışkanlığımız var. Amasra’daki sandıklar için Yüksek Seçim Kurulu’na giden itirazın takipçisi, oylarımızın ve hakkımızın da sahipçisiyiz. Geçtiğimiz 5 yılda Recai başkan ve ekibi Amasra’mızı parlattı. Kruvaziyer gemilerinin limanımıza yanaşmasını sağladıkları bağlantılarla Amasra hak ettiği değere ve yepyeni bir döneme adım attı. Herkese hayırlı olsun.” dedi.

“Kurucaşile’ye Hayırlı Uğurlu olsun!”

Bankoğlu ve beraberindeki partililer Amasra ardından Kurucaşile’ye hareket ettiler. Burada yeni başkan Uğur Güneş, CHP Kurucaşile Belediye Başkanı, İlçe Başkanı Reyhan Aybilek ve örgüt üyeleri vatandaşlarla bir araya geldiler. CHP heyeti seçim sonuçlarından duydukları memnuniyeti dile getirirken yurttaşlara teşekkür ettiler. Bankoğlu Kurucaşile’de seçimin alınmasına ilişkin yaptığı değerlendirmelerde “Kurucaşile halkını tebrik ediyorum. Uğur Bey genç, dinamik, çalışkan ve heyecanlı bir arkadaşımız. Kurucaşile adeta keşfedilmeyi bekleyen bir hazine. Başta ahşap tekne yapımı konusunda kadim bilgilere ve becerilere sahip zanaatkâr hemşehrilerimizin yaptıkları kıymetli işin bu güzel ilçemize hak ettiği değeri kazandırması için her şeyi yapacağız. Ziyaretlerimizde Uğur Güneş ‘in hizmetleriyle, projeleriyle herkesin gönlünde ayrı bir yer edineceğine bir kez daha emin oldu. Kurucaşile’ye hayırlı Uğur’lu olsun.” açıklamasında bulundu.       

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535