• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Bartın 22 °C
  • Ankara 27 °C
  • Bolu 20 °C
  • Kastamonu 23 °C
  • Zonguldak 17 °C
  • Karabük 23 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Abdipaşa’ya Doğalgaz Getirecektiniz de Yıllarca Neyi Beklediniz?

CHP Bartın Milletvekili Av. Aysu Bankoğlu, Bartın’da yerel seçim çalışmaları kapsamında Abdipaşa beldesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.
Abdipaşa’ya Doğalgaz Getirecektiniz de Yıllarca Neyi Beklediniz?

Abdipaşa Belde Başkan Adayı Mehmet Şahin ve CHP Ulus ilçe örgütünün eşlik ettiği çalışmada Bankoğlu Pazar yerini ve esnafı ziyaret ederek Abdipaşa’da değişim çağrısında bulundu.

Abdipaşa’ya Kapalı Galla, Hayvan ve Tekstil Pazarı Şart

Abdipaşa’da pazar yerini ziyaret eden Bankoğlu şunları söyledi: “Abdipaşa ne yazık ki yıllardır yerinde sayıyor. Devletin yaptığı yol ile özel teşebbüslerin birtakım girişimleri dışında belediye vatandaşın yaşamını kolaylaştıracak, Abdipaşa’yı kalkındıracak doğru düzgün bir proje yapmamış. Belediye pazar yerinde hiçbir çalışma yapmadığı için onlarca emekçi kadın, soğukta, yağmurda, rüzgarda ürünlerini satmaya çalışıyor. İnsanların el emeği ürünleri, bahçesinde bin bir emekle yetiştirdiği gıdaları ne yazık ki bakımsız bir ortamda satılıyor. Abdipaşa’ya kapalı galla pazarı, hayvan pazarı ve tekstil pazarı şart. Buraya halk sera işletmesi, mezbahane kurulacak.”

“Bizim Mehmet” Çalışmalarıyla Tüm Bartın’a Örnek Olacak

“Abdipaşa adayımız Mehmet Şahin halkın içinden, halkın sorunlarını çok iyi bilen ve Abdipaşa’nın kalkınması için tüm bu işleri yapabilecek donanımda ve yeterlilikte biri. Pazar ve esnaf ziyaretimizde Adayımıza yoğun bir ilginin ve talebin olduğunu gördük. Abdipaşa’da değişim rüzgarları esiyor. İnsanlar yıllardır çivi bile çakılmayan Abdipaşa’ya çevre dostu, heyecanlı, azimli, halkçı, kalkınmacı bir Başkan istiyor. Bizim Mehmet, sadece bizim değil, Abdipaşalıların da başkanı olacak; başarılarıyla tüm Bartın’a örnek olacak.”

Abdipaşa’da Esnaf Satamamaktan, Emekli Alamamaktan Şikayetçi

“Abdipaşa nüfus kaybediyor. Hiçbir kalkınma ve yatırım hamlesi yapılmadığı için genç nüfus çareyi göç etmekte buluyor. Esnaf ürünü satamamaktan şikayetçi, emekli yurttaşlarımı hayat pahalılığı nedeniyle istediği ürünü alamamaktan şikayetçi. Biz CHP olarak ‘en düşük emekli maaşı asgari ücret düzeyinde olsun’ dedik, reddettiler. ‘Emekli bayram ikramiyeleri asgari ücret tutarında olsun’ dedik, yine reddettiler. Türkiye’de ekonomik göstergeler gayet iyi diyen siyasileri Abdipaşa’ya bekliyoruz. AKP hükümetinin emekliye söyleyecek bir sözü de yüzü de kalmadı. Emeklileri yokluğa, yardıma mahkûm ettiler. Ramazan’da esnafın büyük satışlar yapması gerekirken, dükkanlar, pazarlar ne yazık ki boş; emekliye verdikleri üç kuruş maaşla ‘iftar yapma, sahura kalkma’ diyorlar.”

Hemşehrilerimizin Oyu Abdipaşa’nın Geleceğini Değiştirecek

“Seçim döneminde AKP’li siyasiler hep bir ağızdan ‘doğalgaz sözü’ vermeye başladılar. Amasra Belediyesi, hükümetin engellemelerine rağmen bölgeye doğalgaz getirince, şimdi tüm ilçelere doğalgaz sözü veriyorlar. Biz hizmete karşı değiliz ama hizmet vaadiyle insanları umutlandırıp sonra yarı yolda bırakmalarına da izin vermeyiz. Bugünlerde ‘Abdipaşa’ya doğalgaz getireceğiz’ diyenlere sormak istiyoruz: Bugüne kadar neredeydiniz? Elinizi tutan mı vardı? Biz çok iyi biliyoruz ki, AKP’li siyasilerin tüm bu vaatleri bir korkunun, telaşın yansıması. CHP’nin yatırım potansiyelini ve kalkınmacı hizmetlerini gördükçe emeğimize konmaya, vaatlerimizi aşırmaya başladılar. İnsanlar günübirlik yardımlar değil, yatırım istiyor, kalkınma istiyor, dinamik, kendine yetebilen, hizmetlerin sürekli ve etkin olduğu bir belediye istiyorlar. Abdipaşalı hemşehrilerimiz, kapalı otogar istiyor, içme ve tarım amaçlı suda indirim istiyor.

Bizim Yurttaşla Pazarlığımız Olmaz

“Bizim Mehmet, istihdam danışmanlığından hukuk danışmanlığına, sağlık hizmet takibinden kültür merkezi ve atölye projesine kadar Abdipaşa’ya istihdam sağlayacak tüm projelerin çalışmalarını tamamladı. Artık söz Abdipaşalı hemşehrilerimizde, onların oyu Abdipaşa’nın kaderini, geleceğini değiştirecek. Bu şansı çok iyi değerlendirmek gerekiyor. AKP hükümeti halkına gönülden hizmet etmek istiyorsa, herkes amasız, fakatsız nefes alsın diye düşünüyorsa, oy garantisini sopa olarak sallayıp, seçimden sonrayı işaret etmeyecek. Hizmet edecek, işini yapacak! Bizim yurttaşla pazarlığımız olmaz, hele tehdit dilimiz hiç olmaz! Biz milletin hizmetkârıyız. Bunun değerini, önemini, farkını bilen yurttaşlar sandıkta tarafını gösterecek zaten.”

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535