• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Bartın 20 °C
  • Ankara 17 °C
  • Bolu 16 °C
  • Kastamonu 16 °C
  • Zonguldak 18 °C
  • Karabük 18 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

AK Parti iftarında birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı

AK Parti Bartın İl Başkanlığı tarafından halka açık iftar yemeği düzenlendi. Geçtiğimiz hafta sonu Cumartesi akşamı düzenlenen iftar programına vatandaşların ilgisi yoğun olurken iftar programına binlerce kişi katıldı.
AK Parti iftarında birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı

AK Parti Bartın İl Başkanlığı tarafından geleneksel hale getirilen halk iftarı bu Ramazan’da coşku içerisinde gerçekleştirildi. Geçtiğimiz hafta sonu cumartesi günü hava muhalefeti nedeniyle kapalı otoparkta düzenlenen halk iftarına en az 3500 kişi katıldı. İftar programına AK Parti Bartın İl Başkanı Hüseyin Manav, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın eski Milletvekili Asım Kulak, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ali Eyüpustaoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya, Gençlik Kolları Başkanı Orhan Ağdacı, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyeleri, Belediye Başkanları, İl Müdürleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum

Okunan ezanın ardından hep beraber tutulan oruçlar açılırken aynı sofrada iftar yapmanın hazzı yaşandı. İlk olarak konuşan AK Parti Bartın İl Başkanı Hüseyin Manav yaptığı konuşmada katılımcılara teşekkür ederken şu ifadelere yer verdi: “Bu akşam artık geleneksel hale getirdiğimiz halk iftarımıza hoş geldiniz. Ramazan ayı paylaşmak ayıdır. İftar sofralarımızda halkımızla beraber iftar yapmak için bizde bu akşam her kesimden insanımızla hep beraber bir araya gelerek Ramazan ayının bu güzelliğini birlikte paylaşalım istedik. Bu organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Hepinize çok çok teşekkür ediyorum

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ise yaptığı konuşmada ülke ve dünya gündemine de değinerek şu satırbaşlarına değindi: “Evveli Rahmet ortası mağfiret sonu sonrası ise cehennem azabından kurtuluş ayı olan Ramazanı Şerifin tam ortasındayız. İnşallah hayırlısı ile Cenabı Hakk Kadir Gecesine de Ramazan Bayramı’na da huzur içerisinde birlik içerisinde beraberlik içerisinde girmemizi nasip eder. AK Parti her yıl Ramazan ayında halkımızın da iştirakiyle düzenlemiş olduğu iftar programı yılda gerçekten çok büyük bir coşkuyla gerçekleşiyor. Burada birlik ve beraberliğin en güzel örneğini gösteriyoruz. Sizlerde bu birlik ve beraberliğe iştirak ettiğiniz için hepinize çok çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Devam eden 4 Milyarlık yatırımımız var

Konuşmasının devamında Milletvekili Tunç, şu ifadeleri kullandı; “16 Nisan’da bir halk oylaması gerçekleştirdik ve ülkemiz Anayasa değişikliğine evet dedi. Ve yeni Hükümet sistemi ile 2019’dan itibaren yeni bir döneme başlayacağız. Anayasa değişikliğine Bartın olarak Türkiye ortalamasının üzerinde yüzde 56 oranında bir oyla başarıyla çıktık. Bu başarıda emeği olan başta il teşkilatımız ilçelerimiz ve beldelerimize herkese teşekkür ediyoruz. Bartın halkına teşekkür ediyoruz. Yeni Türkiye’ye evet dediler. 16 Nisanda yepyeni bir dönemin kapısını açmış oldular. İnşallah 2019’a kadar yoğun bir çalışma sergileyeceğiz ve Türkiye ve Bartın’da daha büyük başarıları elde etmeyi başaracağız. Hep beraber elde edeceğiz. Bartın’a şu ana kadar 4 Milyar liralık kamu yatırımını yapan bir iktidarın mensuplarıyız. Tarihte görülmemiş yatırımları Bartın’a kazandırdık. Bartın’ı göç veren iller arasından aldık nüfusu artan iller arasına koyduk. Büyük yatırımlar yapıyoruz. Şu anda devam eden 4 Milyarlık yatırımımız var.

Süratle tamamlayacağız

Bartın’ımızı bölgede bir yıldız gibi parlayan ile getireceğiz inşallah. Tabi İslam dünyası üzerinde bir takım oyunlar oynanıyor. Bu oyunların ülke ve millet olarak farkındayız. Şu anda Katar üzerinde yeni bir oyun planlanıyor. Bu oynanmak istenen oyunlarda her zaman Türkiye bu zamana kadar dur dedi bundan sonrada dur diyecektir. Ülkemizin aleyhinde plan kurmak isteyenleri o planları her zaman başına geçirmiştir. 15 Temmuzda ülkemizin aleyhine vatanımız bayrağımız aleyhine planlar yapanlar milletimizin duvarına tosladı ve milletimiz o planlarını başlarına geçirdi. İnşallah yargın önünde de FETÖ mensupları hesap verecek.”

iftar-2.jpgiftar-3.jpgiftar-4.jpgiftar-6.jpg

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535