• BIST 10643.58
  • Altın 2499.929
  • Dolar 32.215
  • Euro 34.8806
  • Bartın 17 °C
  • Ankara 18 °C
  • Bolu 12 °C
  • Kastamonu 12 °C
  • Zonguldak 15 °C
  • Karabük 19 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Avrupa Güzeli birincisi seçilen Neşe Erberk Bartın’da

1983 Türkiye ve Avrupa güzellik kraliçesi Neşe Erberk, Özel Neş’e Erberk Anaokulu’nun bir şubesini de Bartın’da açıyor.
Avrupa Güzeli birincisi seçilen Neşe Erberk Bartın’da

1982 yılında mankenlik yarışmasında bayan vizyon, 1983 yılında Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışmasında Türkiye Güzeli ve 1984 yılında düzenlenen güzellik yarışmasında da Avrupa Güzeli birincisi seçilen Neşe Erberk, Özel Neş’e Erberk Anaokulu’nun bir şubesini de Bartın’da açmaya hazırlanıyor. Köyortası Mahallesi İskele Caddesi üzerinde Ağustos ayında açılışı gerçekleştirilecek olan Özel Neş’e Erberk Anaokulu Bartın Şubesinin tanıtımı için Bartın’a gelen Erberk, Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan tanıtım stantlarında basın mensuplarıyla da bir araya geldi.

Çok zengin bir eğitim programımız var

Neşe Erberk basın mensuplarına yaptığı açıklamada 41. şube olarak Bartın’a açılacak olan anaokulunun son derece donanımlı olacağını ve öğrencilerin hem eğitim hem de etkinlik görmeleri için tüm olanakların kullanılacağını ifade etti. Erberk, konuşmasında şu ifadeleri kullandı; “Tüm anneleri, babaları, anneanne, babaanne, büyükbabaları, dedeleri, dayıları, amcaları, teyzeleri, halaları çocuklarıyla ve torunlarıyla Neşe Erberk Bartın Anaokulu’muza bekliyoruz. Büyük bir keyifle 41. Anaokulumuzu açıyoruz ve ‘41 kere maşallah’ diyoruz. Biz 18 aylıktan 6 yaşa kadar geniş bir yelpazedeki çocuklarımıza farklı bir eğitim programı veriyoruz. Bir bakım evi değiliz eğitim kurumuyuz bunu da gururla söylüyoruz. Amacımız da çocuklarımızın ilgi ve yeteneklerini küçük yaşta fark edip onları ortaya çıkaran bir sistemimiz var. Bizde klasik anaokulu dersliklerinin yanında kavram derslikleri var. Dolayısıyla ana dili İngilizce, Fen, Doğa, bale çalışmaları, oyun, müzik, hareket, koordinasyon, dans, el sanatları, satranç, bahçe etkinlikleri gibi çok zengin bir eğitim programımız var.

Yurtdışında da şubelerimiz olsun istiyorum

Programımız İstanbul merkezden hazırlanıyor ve tüm Türkiye’deki anaokullarımıza ve öğretmenlerimize sürekli eğitim verilerek anlatılıyor, aktarılıyor. Yemek menüsünden, oyuncakların seçimine, eğitim programlarından kitaplarına kadar her şey İstanbul merkezden tüm Türkiye’de aynı olacak şekilde programlıyoruz. Bugün de buraya kalabalık bir ekiple geldik. Kurucumuz ve öğretmenlerimizle birlikte burada çok keyifli bir gün geçireceğimize inanıyoruz. Bugünkü amacımız çocuklarla birlikte etkinlikler yapmak o etkinliklerle de velilerimize kendimizi anlatmak ve çok kısa bir süre sonra da anaokulumuzda misafir etmek, kapılarımızı açmak istiyoruz. Bizim markamız aslında uluslararası bir marka ve dolayısıyla sadece Türkiye’de değil yurtdışında da şubelerimiz olsun istiyorum. İlk yurtdışı şubemizi de inşallah Miami Amerika’da 3-4 ay içerisinde müjdeleyeceğiz. Daha sonra Avrupa’da da birkaç aday ülkemiz var.

Yeteneklerini geliştirebiliyorlar

Yetenek geliştirme programı uyguluyoruz. Bundaki amacımız da; çocuklarımızın hangi konuda ilgi ve yeteneği varsa onu en az 2 aylık bir gözlemle fark ediyoruz. Daha sonra da öğretmenlerimiz o konuda çocuklarla ekstradan çalışmalar yapıyorlar. Her çocuğun her aktiviteyi mutlaka bir kez yapması gerekiyor ki gözlemleyelim, fark edelim ve daha sonra da onu çekiştirecek programla daha da yukarı bir seviyeye taşıyalım. İnşallah ileride ilkokul ve ortaokul açma projelerimiz de var. O da birkaç yıl sonra, o zaman da ilave binalarımız ve kontenjanlarımız olacak. Ben çocuk delisiyim ve bunu keyifle itiraf edebilirim. Kendi çocuklarımla bu yola çıktım ve kendi çocuklarım için düşündüğüm hayalleri gerçekleştirmek için konuşmak yerine kendim uygulamak istedim.

Eğitim çok çok önemli

Daha sonra da neden sadece İstanbul’da bir şube olarak kalsın diye düşündüm ve bu güzel sistemi tüm Türkiye’ye yayma kararı aldım. Şimdilik 16 yıldır 41 anaokuluyla Türkiye’de yaygınlaştık. Hedefimiz 81 ilde olmak ve sadece anaokulu olarak kalmak değil. Ama öncelikle anaokulundan başlamak zorundaydık çünkü her işte olduğu gibi önce tohumdan başlamak gerekiyor. Temellerin sağlam olması için doğru tohumların olması lazım ki daha sonra ilkokulda bu filizlenmeyi görelim. Meyvelerini de sağlıklı yiyelim. Zaten gelişim 0-6 yaş arasında tamamlandığı için anaokulu eğitimi gerçekten çok önemli. Farkındalığı gelişmiş, çocuklarına eğitimiyle yatırım yapmak isteyen tüm velilerimizi bekliyoruz. Eğitim çok çok önemli ve ıskalanmaması gereken bir değer.”

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535