• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Bartın 14 °C
  • Ankara 12 °C
  • Bolu 7 °C
  • Kastamonu 11 °C
  • Zonguldak 13 °C
  • Karabük 13 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Bakan Tunç, Fırıncıoğlu’na Destek İçin Geldi

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Bartın Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncoğlu’na destek için Bartın’a geldi.
Bakan Tunç, Fırıncıoğlu’na Destek İçin Geldi

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Bartın Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncoğlu’na destek için Bartın’a geldi. Cuma Namazı sonrası Hükümet Caddesi’nde Başkan Adayı Fırıncıoğlu ile birlikte esnaf ziyaretinde bulunan Bakan Tunç, hayata geçirilecek olan projeler için destek sözü verdi. Esnaf ziyareti sonrası değerlendirmelerde bulunan Bakan Tunç, şu ifadeleri kullandı; “Devrek’te seçim bürosunun açılışını yaptık Özcan Ulupınar’ın seçim koordinasyon merkezinin. Çok büyük bir coşku vardı, birliktelik vardı. Oradan Bartın’a geldik. Bartın’da da hemşerilerimizle hasret gideriyoruz. Tabi Milletvekiliyken çok sık, her hafta gelme imkanımız oluyordu. Şimdi tabi biraz ara verince hemşerilerimiz biraz özlüyor. O anlamda tabi bundan sonra daha sık gelmeye çalışırız inşallah imkanlar ölçüsünde. Tabi bir seçim sürecine girdik. Şuanda 37 gün kaldı. Bartın’da cumhur ittifakı olarak merkezde seçimlere giriyoruz. İlçelerde de yine cumhur ittifakı olarak giriyoruz. Bartın’da böyle bir birlikteliği sağladık. Bartın’da Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu abimiz inşallah cumhur ittifakının gücünü ve desteğini alarak Bartın’da çok güzel eserlere imza atacak biz buna inanıyoruz. Güzel projeleri var. O projelerin hayata geçmesi için bizler kabine hükümet olarak, Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere bölgenin de Bakanı olarak ben, o projelerin hayata geçmesi için canla başla gece gündüz çalışacağız inşallah.

“Bartın’da Gerçekten Görülmeye Değer Bir Güzellik Oluşacak”

Her türlü desteği vereceğiz. Bartın’ımız en güzeline layık. Bartın Türkiye’nin, Batı Karadeniz’in incisi. Saklı cennet. Bu saklı cennette yapılacak çok şey var. Dünyada, Türkiye’de eşi benzeri olmayan Bartın Irmağımız var. Bunu inşallah hükümet, belediye el ele vererek Türkiye’nin ırmak turizmi açısından bir merkezi haline getireceğiz. Sandallarla, teknelerle insanlar gelip burada nefes alacağı yerleri oluşturacağız. Millet Bahçemizin çalışmaları devam ediyor. Onunla da bütünleştiğinde Bartın’da gerçekten görülmeye değer bir güzellik oluşacak. Bartın’da hükümet yatırımları ile ilgili takiplerimizi devam ettiriyoruz. Milletvekilimiz Yusuf Ziya Aldatmaz ile beraber. Tıkanan bir noktamız yok Allaha şükür. Şimdi çevreyolu projemiz var. İhale ettiğimiz ve çalışma devam ediyor. Bartın trafiğini rahatlatacak önemli bir proje. Yine Bartın şehir merkezindeki trafiği de rahatlatmak üzere Belediye Başkanımızın da projeleri var. O kavşaklarda battı çıktılar yaparak köprülü kavşakları düzenleyerek yeni alternatif yollar açarak inşallah Bartın il merkezindeki tıkanıklığı da çözmek için biz belediye başkanımızla, meclis üyelerimizle el ele kol kola verip Bartın’ımızı bu noktada inşallah sorunsuz bir şehir haline getireceğiz.

“Yerel Yönetim Hükümet Uyumu Önemli”

Bartın’da istihdam alanlarını oluşturmak için çalışmalarımız devam ediyor. Organize Sanayi Bölgesini genişletme çalışmalarımız belli bir noktaya gelmişti. Yeni fabrikalarımızın inşaatları bir kısmı bitti bir kısmı devam ediyor. Organize dışında da devam eden fabrika inşaatları var. İstihdam önemli. Bartın’ın bugün nüfusu 207 bine kadar geldi. Neden 300 bin olmasın, neden 400 bin olmasın. Her türlü güzellik burada var. İstihdam yeni fabrikalarla beraber artmaya devam edecek. İlçelerimiz birbirinden değerli. Amasra’mız, Kurucaşile’miz, Ulusumuz. Hem sahilde hem içeride doğa harikası yerler. Tarihi kültürel dokumuz birçok ile göre çok daha zengin. Tüm bu potansiyeli harekete geçirecek yerel yönetim hükümet uyumu önemli. Evet, belediyelere eşit oranda merkezi hükûmetten nüfusa göre pay aktarılıyor. Ama önemli olan orayı yönetecek olan belediye başkanlarının proje üretmesi ve o projeleri kabineye, hükümete sunması ve gerekli desteği alması. O nedenle o uyumun doğru olması lazım. Merkezde Milliyetçi Hareket Partisi Cumhur İttifakının ortak adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlunu destekleyeceğiz. Bartın’ımızda yeni bir dönem açılacak. Bugüne kadar hizmet eden Cemal Akın Başkanımız, ondan önceki başkanlarımız hepsine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Hükümet çalışmalarıyla da ilgili olarak aksatmadan Yusuf Ziya beyle beraber çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

“Bartın’ı Daha Da Büyüteceğiz”

İnşallah 31 Mart’ta yapılacak seçimlerden sonra 1 Nisan’dan itibaren Bartın’ımızda yepyeni bir dönem başlayacak. Bartın’ı daha da büyüteceğiz. Bir üniversite kenti, yurt problemimiz kalmadı. Öğrencilerimizin tercih edebileceği bir yer. Gelen her öğrenci yurtta kalabiliyor. İnkumumuz var harika bir yer. Burayı şehirle birleştirmemiz lazım. Tünel projesi yıllardır konuştuğumuz bir proje. Şimdi belediyeyle ortak kafa kafaya verdiğimizde. Karayolları da bunların hepsinin planlarını biz yapabiliriz. Yeni konut alanları açabiliriz. Yeni konut alanlarıyla artan nüfusu karşılayacak dışarıdan göç alacak yeni mahalleler oluşturabiliriz. Tüm bunların çalışmalarını belediye başkanımızla, meclis üyelerimizle inşallah yapacağız. “Yine Bartın’ımızda özellikle üniversite öğrencilerimizin sosyal imkanlarını karşılayabileceği yeni yeni mekanlar oluşturmamız lazım. 20 bine yakın öğrencimiz var. Onlar Bartın’da okuduklarından çok memnun olmaları lazım. Bu anlamda da sosyal projelere de kültürel projelere de hepsine önem vererek burada özellikle herkesin eşit, adil hizmet aldığı, hiçbir ayrımcılığın olmadığı çok güzel, huzurlu bir kenti birlik ve beraberliği daha da güçlendirerek Bartın’ı inşallah Karadeniz’de bir yıldız gibi parlatmanın gayreti içerisinde olacağız. Ben tekrar Belediye Başkan Adayımıza başarılar diliyorum. İlçelerimizde, beldelerimde adaylarımıza başarılar diliyorum. Meclis üyelerimize, il genel meclisi, belediye meclisi üyelerimize adaylarımıza başarılar diliyorum. İnşallah Bartın’ımız çok daha güzel günlere hem layık hem de hazır.”

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535