• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Bartın 19 °C
  • Ankara 23 °C
  • Bolu 19 °C
  • Kastamonu 20 °C
  • Zonguldak 16 °C
  • Karabük 22 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Bartın’da Cumhur İttifakı Kucaklaşması

Cumhur İttifakı kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Teşkilatı ve Adalet ve Kalkınma Partisi Bartın Teşkilatı kaynaşma toplantısında bir araya geldi.
Bartın’da Cumhur İttifakı Kucaklaşması

“Bu Hikayeyi Birlikte Yazacağız”

Cumhur İttifakı kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Teşkilatı ve Adalet ve Kalkınma Partisi Bartın Teşkilatı kaynaşma toplantısında bir araya geldi. Toplantıda Bartın Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi’nden Cumhur İttifakı’nın Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’nun etrafında kenetleneceği, iki teşkilatın tek teşkilatmışçasına hareket edeceği ifade edilerek, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’ne kadar gece gündüz demeden çalışılması kararlaştırıldı. 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin izlenecek yol haritasının masaya yatırıldığı toplantıda, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

bartinda-cumhur-ittifaki-kucaklasmasi-1.JPG

Yoğun Katılım Oldu

Belediye Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen toplantıya AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Bartın Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi’nden Cumhur İttifakı’nın Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, 22.Dönem Milletvekili Asım Kulak, İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, AK Parti Bartın Merkez İlçe Başkanı Muhammet Kızılayoğlu, MHP Bartın Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Evren Ayvaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Aile Çocuk Engelli Politikaları(KAÇEP) Başkanı Doç. Dr. Sevgi Ünal Karakuş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Bartın İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Bartın İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Bartın İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Taş, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Bartın İl Başkanı Duran Iğıl ve parti kademlerinde görev alan eski yöneticiler katıldı.

bartinda-cumhur-ittifaki-kucaklasmasi-17.JPG

Birlik ve Beraberlik Vurgusu Yapıldı

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan toplantıda ilk olarak değerlendirmelerde bulunan MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. İl Başkanı Özçelik, şu ifadeleri kullandı; “Bugün buraya aynı topraklarda aynı havayı soluyan, aynı suyu içen, aynı değer yargılarıyla yaşayan insanların siyasi fikir farklılıklarından dolayı girmiş oldukları siyasi bir yolculuğun birlikteliğinden dolayı teşekkür etmek için toplandık. 2016 yılının 15 Temmuz akşamı doğmuş olan bir ittifak ruhu var. O gün devlet bekası adına iç savaş çıkartmak isteyenlerin karşısında Türk halkının ve Türk milletinin mücadelesi sonucunda yeni kapıda bir ruh doğdu. Bu ruhun adına da Cumhur İttifakı dediler. Bu ittifak vatansever, devlet ve milletin hesaplarını yapan, devlet kaygısı yaşayanların oluşturduğu bir ittifak. Bu ittifak Anadolu’da zaman içerisinde her geçen gün büyüyerek ilerliyor. Milliyetçi Hareket Partisi’nin bu ittifak ruhunda da büyük vazifeleri var. Devletin ve milletin ani menfaatlerinin yerine doğru bir şekilde getirildiğinde karşılıksız destekleyen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey, tabelasının devlet ve millet menfaatleri için ışıklarını söndürdü. Karşılıksız o günlerden bu günlere kadar destek vermeye devam ediyor ve etmeye de devam edecek. Bu birlikteliğin getirdiği ruhla ülkemizin, çok büyük kazanımları var. Bu kazanımları muhafaza edebilmek için, bu varlıkları muhafaza edebilmek için, bu birlikteliğe inşallah aynı ruhla devam edeceğiz. Bununla ilgili bir kaygımız yok. Yukarıda doğan bu birliktelik Anadolu’ya doğru yavaş yavaş büyüyerek gidiyor.

bartinda-cumhur-ittifaki-kucaklasmasi-4.JPG“Kazanan Bartın Olacak Bartınlılar Olacak”

Yerel seçimlerde bu ruhu yaşatmak için Genel Başkanlarımızın almış olduğu bir karar var. Milliyetçi Hareket Partisi, Adalet ve Kalkınma Partisi’ni 24 il de destekliyor. Adalet ve Kalkınma Partisi de 7 tane 2’si büyük 5 ilde de büyüklerimizin takdiri üzerine Milliyetçi Hareket Partisi’ni destekleme kararı aldılar. Bunların içinden de biri Bartın ilimizdi. Milliyetçi Hareket Partisi’nin üretken belediyecilik anlayışıyla tanışmış olan Bartın ilinde Sayın Genel Başkanımızın talebi ve Sayın Cumhurbaşkanımızın takdir ve teveccühleriyle Sayın Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’nun adaylığı kabul gördü ve 1 dönem daha Milliyetçi Hareket Partisi’nin kalmasına karar verdiler. Bu sürecin akabinde biz adayımızı açıkladık. Cumhur İttifakı oluştuğunda ben aday olabilirim diyen Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu Beyefendi ile yola çıktık. Adalet ve Kalkınma Partisi Bartın Milletvekilimiz, İl Başkanımız ve teşkilatlarla yapılan görüşmelerde bu seçim kampanyasına birlik ve beraberlik içerisinde çalışmamız gerektiği talimatlarını uygulamaya başlattık. Seçim kampanyasını birlik ve beraberlik içerisinde, huzur ve sükûnet içerisinde Bartın halkına bu güzellikleri yaşatacağımıza inanıyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın ve daim kılsın. Kazanan Bartın olacak Bartınlılar olacak.

“Zafer Bartın’ın Olacak, Zafer Cumhur İttifakı’nın Olacak”

Geçmişte bazı söylemler olmuş olabilir. Hepsini bir kenara bırakalım. Bartın’ımız için çalışalım. Sürece Bartın’ımız için katkı sağlayalım. Zor bir seçime giriyoruz. Bu zor seçimde ben inanıyorum ki geçmiş dönemde Adalet ve Kalkınma Partisi’ne gönül vermiş dostlarımızın aynı heyecanıyla Milliyetçi Hareket Partisi’nin adayı olan Sayın Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’nun yanında olacağına ve destekleyeceklerine inancım sonsuz. Milliyetçi Hareket Partisi’ne gönül vermiş dostlarımızın da zaten samimiyetlerin şüphem yok. Bu heyecanı bizimle birlikte yaşayacaklar ve yaşatacaklar. Zafer Bartın’ın olacak, zafer Cumhur İttifakı’nın olacak. Sen ve ben demeyi bırakacağız. Biz diyeceğiz. Tekrar programımıza katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Ayağınıza sağlık. Hayırlı günler diliyorum. Sağ olun var olun.”

whatsapp-image-2024-01-21-at-15-46-22-4.jpeg

“Cumhur İttifakı’nın Başarısı İçin Çalışacağız”

AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, 31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın Bartın’da zaferle çıkması için AK Parti teşkilatı olarak ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. İl Başkanı Arslan, şu ifadeleri kullandı; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Belediye Başkanı görevindeyken bizlere gösterdiği “Eser ve Hizmet Belediyeciliği” çalışma anlayışı ile bugüne dek Cumhuriyet’imizin ilk vilayetine nice eserler kazandırdık. İnşallah sizlerin desteği ve duası ile kazandırmaya da devam edeceğiz. Hep birlikte yeni Bartın diyerek çıktığımız bu yolda ilk günkü aşk ve heyecan ile hizmetkârlık görevini yapma vazifesini şahsıma layık gören, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı arz ederim. Bartın’ımız için yine yeniden hazırız kararlıyız. Siz kıymetli hemşerilerimizin desteği ve duası ile tüm teşkilatlarımız ile omuz omuza verecek, gece gündüz demeden çalışacak ve başarıya hep birlikte ulaşacağız. Türkiye yüzyılı şehirleri için hazırız kararlıyız, biz hazırız, Bartın hazır! Bartın’da Cumhur İttifakının adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu. Öncelikle ben adaylığını kendisine, Bartın’ımıza her iki teşkilata da hayırlı olmasını diliyorum. Bütün paydaşlarımızla ittifak yapalım ki bu ses daha güçlü olsun. İnşallah hem Bartın kazansın hem de inşallah Türkiye’miz kazansın istiyorum. Bartın ortak paydamız. Tüm Bartınlı hemşerilerimize Cumhur İttifakımızın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’na destek vermeye davet ediyorum. İnşallah kazanan Bartın olur.  Kaybedecek zamanımız yok. Memleket iş bekler, hizmet bekler. Devam eden işlerin bitirilmesi, yeni projelerimizin başlaması için kolları sıvadık. Haydi Bismillah.”

bartinda-cumhur-ittifaki-kucaklasmasi-1.jpegBaşkan Fırıncıoğlu’na Milletvekili Aldatmaz’dan Tam Destek

İl Başkanı Özçelik’in konuşmasının akabinde kürsüye gelen AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Milletvekilliği görev süresi boyunca Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’na destek sözü verdi. Ülkemizde yaşanan terör olaylarına da değinen Aldatmaz, şehitlerimize Allah’tan rahmet diledi. Milletvekili Aldatmaz, konuşmasında şu ifadeleri kullandı; “Bugün burada 31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Cumhur ittifakını temsil edecek Belediye Başkan Adayımızı Cumhur ittifakına mensup partilerimizin teşkilatları ile birlikte sizlere ilan etmek üzere bir araya geldik.  Öncelikle hepiniz aday tanıtım toplantımıza hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Öncelikle üs bölgelerimize yapılan hain saldırılarda şehadete eren şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Yine şu anda Gazze’de devam eden bir insanlık dramı bir soykırım var biz burada şu anda konuşurken bile masum çocuklar, masum insanlar ölmeye devam ediyor. Buradan İsrail’in yaptığı soykırımı bir kez daha kınıyor orada hayatını kaybedenlere de Allah’tan rahmet diliyorum. Cumhuriyetimizin 100. yılını geride bırakıp Türkiye Yüzyılı adını verdiğimiz ikinci yüzyılına adım attık. Tabi ülkemiz geçen bu yüzyılda önemli sınavlardan geçti, görülen ve görülmeyen bir sürü saldırılara maruz kaldı. Ülkemiz güçlendikçe bu saldırılarda şekil değiştirerek artmaya devam etti.bartinda-cumhur-ittifaki-kucaklasmasi-14.JPG

“Vatanımızın İlelebet Payidar Kalması İçin Elimizden Geleni Her Zaman Yapacağız”

Özellikle son 10 yıldır kaos çıkartarak terörü azdırarak, darbe teşebbüsünde bulunarak, ekonomik tuzaklar kurarak, ülkemize diz çöktürmek isteyenlerin saldırıları kesintisiz sürüyor. Gezi Olayları ile sokakları karıştırarak hükümeti devirmek istediler. Başaramadılar. FETÖ'nün 17-25 Aralık kumpası ve 15 Temmuz darbe girişimi ile ülkeyi esir almak istediler. Milletimiz karşısında yıkılmaz bir duvar gibi dimdik dikilince hüsrana uğradılar. Başaramadılar. PKK'yı kullanarak hendeklerle etrafını kazdıkları mahalleleri işgal etmek istediler. Güvenlik güçlerimiz onları açtıkları çukurlara gömdü. Başaramadılar. Bölgemizin başına musallat edilen DEAŞ projesini ülkemize yönlendirerek sınırlarımızı tacize kalkıştılar. Düzenlediğimiz harekatlarla bu maskeyi düşürünce ülkemize bedel ödetmeye çalıştılar. Farklı isimler vererek destekledikleri mensuplarını eğitip donattıkları bölücü örgüte sınırlarımız boyunca bir terör devleti kurmak istediler. Sınır ötesi harekatlarımızla kahraman ordumuz bu projeyi de bozdu. Yine başaramadılar. Geçtiğimiz günlerde sınır ötesindeki birliklerimize yapılan alçak saldırılar dahil başımıza gelen hiçbir hadise bu tablodan bağımsız değildir. Biz ülkemizin çıkarlarından, milletimizin hedeflerinden taviz vermeyeceğimizi gösterdikçe, siyasi, diplomatik, ekonomik, askeri her alanda yeni tuzaklarla yeni engellerle karşılaşıyoruz. Ancak Böyle yaparak bizi korkutacaklarını, sindireceklerini, yıldıracaklarını, emperyalist emellerine razı edeceklerini sanıyorlarsa ne Türk milletini ne de onun bir evladı olarak bizleri tanımıyorlar demektir. Bizler hem hükümet olarak hem millet olarak hem vatandaş olarak hiçbir engel tanımadan vatanımızın ve milletimizin ilelebet payidar kalması için elimizden geleni her zaman yapacağız. Bunu bütün dünya bu şekilde bilmelidir.

“Girilen Her Seçimden Başarı İle Çıkılmıştır”

Cumhur İttifakı ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğüne karşı bu durumlar içerisinde milli bir refleks olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçelinin liderliğinde ortaya çıkmış ve Cumhur İttifakı ile girilen her seçimden de başarı ile çıkılmıştır. Seçimler demokrasilerin en temel taşıdır.  Son 20 yılda vatandaşlarımız dünya ortalamalarının çok üzerinde %85’lerin üzerinde katılımlarla tam 17 kez sandık başına gitmiştir. Bu ülkemizdeki demokrasi inancının ve geleneğinin ne kadar güçlü olduğunun yegâne göstergesidir. 31 Mart seçimlerinde de hep beraber sandık başına gidecek ve Bartın Şehir Merkezinde Cumhur İttifakımızın adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’nu destekleyeceğiz. Türkiye’de 81 il, 919 ilçe, 392 belde var. Yani, toplamda 1392 belediye var. Hedefimiz AK Parti ve Cumhur İttifakı'nda olan belediyeleri tekrar ezici oranlarda kazanma yanında muhalefetin elindeki şehirlerimizi gerçek belediyecilikle tanıştırmaktır. Bunun için milletimizin her adımında, her anında hep yanında olacak tüm benliği ile kendini şehrine adayacak belediye başkanları ile seçimlere hazırlanıyoruz.

bartinda-cumhur-ittifaki-kucaklasmasi-11.JPG

“Ülkemiz İçin Bartın’ımız İçin Çalışacağız”

Kökleri yerel yönetimlere dayanan bir parti olarak milletimize rüştümüzü önce yerel yönetimlerde ispat ettik. Tam 30 yıl önce 1994'te İstanbul'da başladığımız halkımıza hizmet yoluculuğumuzu Türkiye Yüzyılına adım attığımız 2024'te zirveye çıkaracağız. Bizler Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçelinin liderliğinde kurulan Cumhur İttifakı çatısı altında büyükşehriyle, iliyle, ilçesiyle, beldesiyle ülkemizin her belediyesini eser ve hizmet siyasetimizle Türkiye Yüzyılına yakışır seviyelere getirmek peşindeyiz. Sandıkta bize verilen her oyun vebalini yaptığımız görevlerin her anında üzerimizde hissederek, aşkla, azimle, kararlılıkla çalışacak, üretecek ülkemiz için Bartın’ımız için çalışacağız. Sizlerin de bildiği gibi partimizin kuruluşundan bu yana yerel seçim, halk oylaması ve genel seçim gibi vesilelerle tam 17 defa sandıkta milletimizin terazisine çıktık. Yaptıklarımızın ve yapmak isteyip yapamadıklarımızın hesabını eksiği ve fazlasıyla milletimize tek tek vermeye çalıştık. Eser ve hizmetlerimizi anlatırken aynı zamanda projelerimizi, hedeflerimizi ve geleceğe dair yol haritamızı milletimizle paylaştık. Biz asla milletimizi seçimden seçime hatırlamadık.

bartinda-cumhur-ittifaki-kucaklasmasi-12.JPG

“Yılın Her Günü, Günün Her Saati Milletimizle Birlikte Olduk”

Biz hep yüreğimizdeki muhabbetle, zihnimizdeki projelerle, esirgemediğimiz emeğimizle, alnımızdaki terle geceli gündüzlü çalışmayla milletimizin kalbine girenlerden olduk. Seçim dönemleri bizim için sadece hemşehrilerimizle gönül bağımızı daha da kuvvetlendirdiğimiz dönemler oldu. Seçim sandıktan önce sahada kazanılır. Sahada kazanmanın yolu ise seçimi önce gönüllerde kazanmaktır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi en iyi seçim çalışması halkın içinde olmak, milletle beraber olmaktır. Belediyelerde ve hükümetlerimizde hep bu şekilde çalıştık. Ülkemizi bugünkü seviyesine bu şekilde getirdik. Kapı kapı dolaşarak vatandaşlarımızla iletişim kurduk. Çarşıda, pazarda, sokakta insanımızla istişare ettik, kucaklaştık. Geçtiğimiz Mayıs ayında da Cumhurbaşkanlığı ve Meclis seçimlerini Cumhur İttifakı'ndaki ortaklarımızla birlikte bu şekilde kazandık. İnşallah 31 Mart'ta Türkiye Yüzyılının ilk mahalli idareler seçimlerinde de belediyeleri yönetme sorumluluğunu yine bu şekilde üstleneceğiz. Bunun için teşkilatlarımıza önemli görevler düşüyor. Cumhur ittifakının paydaları olarak; 31 Mart’ta yerel seçimleri kazanmak için hep birlikte çaba sarf edeceğiz. En çok biz çalışacağız. En fazla biz emek vereceğiz. Milletimizle en yakın ve samimi ilişkiyi biz kuracağız. Kibiri böbürlenmeyi yanımıza hiçbir zaman yaklaştırmayacağız. Mevlâna’nın ifadesiyle toprak gibi olacağız tevazuda buluşacak Milletimizin, hemşerilerimizin gönlünü fetih edeceğiz. 

“Çalmadık Kapı, Sıkmadık El Bırakmayacağız”

Bugünden itibaren Cumhur İttifakımızın adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu ile Belediye Meclis Üyesi adaylarımız, teşkilat mensuplarımız ile birlikte kapı kapı dolaşıp çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. 31 Mart Yerel Seçimlerinde Bartın’daki tüm Belediyelerde Cumhur İttifakı çatısı altında başarıya ulaşacağımıza yürekten inandığımız belirtiyor, Cumhur ittifakımızın Bartın Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Hüseyin fahri Fırıncıoğlu’nu tebrik ediyorum.31 Mart 2014 yerel seçimlerinin ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, hepinizi saygılarımla selamlıyorum.”

bartinda-cumhur-ittifaki-kucaklasmasi-6.JPG“AK Parti ve Üç Hilalin Adayıyım”

Son olarak konuşma yapan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, azim, şevk ve samimiyetle çalışacaklarını belirterek, iki teşkilatın tek teşkilatmışçasına hareket edeceği ifade etti. Başkan Fırıncıoğlu, konuşmasında şu ifadeleri kullandı; “Cumhur İttifakı gizli hesaplar olmadan devletimizin bekası için kurulan bir ittifaktır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin gösterdiği yolda Cumhur İttifakı ile kurduğumuz gönül birliğini inşallah hep birlikte Bartın’da 31 Mart akşamı zafere taşıyacağız. Hem AK Parti’nin hem de üç hilalin Bartın Belediye Başkan Adayıyım.

Fırıncıoğlu Adaylığı Sürecinde Destek Olan Herkese Teşekkür Etti

Milliyetçi Hareket Partisi’nden Cumhur İttifakı’nın Bartın Belediye Başkan Adayı olmaktan mutluluk duyuyorum. Bu görevi şahsıma tevdi eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye şükranlarımı sunuyorum. Her zaman desteklerini esirgemeyen başta ailem olmak üzere Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç’a, MHP Genel Başkan Yardımcılarımız Sayın Sadir Durmaz, Sayın Edip Semih Yalçın’a, Sayın Feti Yıldız ve Sayın Yaşar Yıldırım’a, Milletvekilimiz Sayın Yusuf Ziya Aldatmaz’a, AK Parti Bartın İl Başkanı Sayın Yaşar Arslan’a ve parti teşkilatlarına, MHP Bartın İl Başkanımız Sayın Ercüment Özçelik, Geçmiş Dönem Belediye Başkanımız Sayın Cemal Akın ve partimizin değerli üyelerine ve her zaman yanımda olan hemşehrilerimize teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.bartinda-cumhur-ittifaki-kucaklasmasi-10.JPG

“Vizyon Projeleri Şehrimiz İçin El Birliğiyle Hayata Geçireceğiz”

Hep birlikte yaşadığımız bu şehirde, sorunlarınıza çözüm bulmak ve geleceği birlikte şekillendirmek için önemli bir yola çıkıyoruz. Hep birlikte yeni hikayeler yazacağız. Bunu birlikte başaracağız. Değişim ve gelişim için çıktığımız bu yolda Allah’ın takdiri ve sizlerin desteğiyle başarıya ulaşacağımıza inanıyorum. Göreve geldiğim 22 Mart 2023 tarihinden buyana yaptığım çalışmalarla vatandaş odaklı hizmet anlayışını benimsedik. Az zamanda çok işler yaptık. Teveccüh göstermeniz durumunda aynı anlayışla vizyon projeleri şehrimiz için el birliğiyle hayata geçireceğiz. Katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakı’nın birlikteliği ve kardeşliğinin daim olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, herkesi saygı ile selamlıyorum.” Yapılan konuşmaların akabinde toplu fotoğraf çekiminin ardından toplantı sona erdi.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535