• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Bartın 15 °C
  • Ankara 19 °C
  • Bolu 13 °C
  • Kastamonu 17 °C
  • Zonguldak 14 °C
  • Karabük 18 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

“Bartın’ımıza ve Ülkemize Hayırlı Uğurlu Olsun”

Bartın Dernekler Federasyonu (BARFED) Mehmet Yılmaz, Adalet ve Kalkınma Partisi 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı başvurusunda bulundu.
“Bartın’ımıza ve Ülkemize Hayırlı Uğurlu Olsun”

Bartın Dernekler Federasyonu (BARFED) Mehmet Yılmaz, Adalet ve Kalkınma Partisi 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı başvurusunda bulundu. Başvuru evraklarını AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan’a teslim eden Yılmaz, sürecin hayırlara vesile olmasını diledi.

“Milletimize Hizmet Etmeyi Arzulamaktayım”

Yılmaz, konuşmasında şu ifadeleri kullandı; “Sözlerime başlamadan önce geçtiğimiz aylarda Amasra ilçemizde yaşanan maden kazasında, Ülkemizin güney doğusunda yaşanan deprem afetinde ve hemen akabinde meydana gelen sel afetinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve yüce türk milletimize başsağlığı, yaralı olanlara acil şifalar diliyor ve bir daha bu tarz afetlerin yaşanmamasını rabbimden diliyorum. Cumhuriyetimizin 100. yılında son derece önemli bir seçim yaşayacağız bu seçimlerin sonrasında yapılacak olan Çalışmalarda ülkemizi ve Bartın’ı daha büyük hedeflere ulaştırabilmeyi hedeflemekteyiz, bu bağlamda 28. dönem milletvekilliği seçimleri için aday adaylığımı açıklamak için huzurlarınızdayım. Partimizin teveccühleri ve sizlerin de desteğiyle şahsıma milletvekilliği görevi tevdii edildiği takdirde bu hedefler doğrultusunda milletimize hizmet etmeyi arzulamaktayım. Ortaokul yıllarımdan bu yana aktif siyasette bulunmam dolayısıyla ve ayrıca bugüne kadar görev aldığım değişik sivil toplum kuruluşları ve meslek kuruluşlarında edindiğim tecrübelerle, hem partimize, hem milletimize, hem de ülkemize büyük katkılar sunacağım konusunda toplumun her kesiminden tarafıma bildirilen iyi niyet dileklerine teşekkür ediyorum ve bu güçle yola çıkıyorum.

 “Üretken Bir Gençlik Ülkemizin Geleceğidir”

Şunu çok iyi biliyorum ki hizmet işi her şeyden önce gönül işidir, eğer yürekten istemezseniz yükün altına elinizi değil, bedeninizi koymazsanız başarıyı yakalamanız mümkün değildir. En önemli konu hizmet etmek gönül ile birlikte bir ekip işidir, bu amaca inanan özveri gösteren bir ekibiniz de yoksa başarı yine hayaldir. Teşkilatımızın il, ilçe yönetimleri, kadın ve Gençlik Kolları, mahalle ve köy temsilcileriyle ayrıca toplumun her kesiminde görev yapan sivil toplum kuruluşları, sendikalar, ticaret ve sanayi odaları, meslek odaları ve kuruluşlarıyla birlikte hareket ederek  istişare ve değerlendirmelerde bulunarak yerelde Bartın'ımızın genelde ülkemizin gelişmesine ve büyümesine katkıda bulunmak amacıyla projeler üretmek istiyorum. Bu Millet Kurtuluş Savaşı'nı kadın, erkek, genç, yaşlı, toplumun tüm kesimlerinin katkısıyla kazanmış ve başarıya ulaşmıştır. Bu bağlamda kadının omuz vermediği hiçbir hizmetin başarıya ulaşamayacağı kanısındayım. Kadınlarımız gerek özel hayatlarında, gerek iş hayatlarında, gerekse toplumda yüklerin dengelenmesinde büyük sorumluluk üstlenirler. Kadın; kız çocuk, kız kardeş, eş, anne, yazar, doktordur, bu rollerin hepsi bakıp, büyüten, koruyup kollayandır. Genç kardeşlerimizin enerjisini hissetmediğimiz hiçbir hizmetin de yine başarıya ulaşamayacağı kanısındayım. Gençler ülkenin en önemli serveti, gücü ve umududur. Milletin yükselmesinde en önemli faktördür, toplumun en önemli yapı taşıdır. Gençler umudumuz gücümüz ve geleceğimizdir. Geleneklere bağlı, hoşgörülü, ülkesine ve değerlerine sadık çalışkan, üretken bir gençlik ülkemizin geleceğidir.

“Son Derece Önemli”

Yine aynı şekilde içlerinden çıktığım ve birçok görevlerde bulunduğum sivil toplum kuruluşları ve sendikalar sorunları bağımsız şekilde ele alarak kamuoyunu aydınlatan, bilgilendiren ve buna yönelik öneriler sunan kurumlardır. Toplumlar tarafından kurulan sivil toplum kuruluşları toplumun genelini aydınlatma amacı güderler. Sendikalar ve sivil toplum kurumlarının gücü, karar alma mekanizmasına katılım şekli ve oranı, toplumun gelişmesine, hizmetlerin kalitesinin artmasına, standartların yükselmesine katkı sağlar. Bu konuda bize katacakları bizim için son derece önemlidir. Ülkemizde sanayi ve ticaretin öncü kuruluşları olan ticaret ve sanayi odaları, meslek odaları, mesleki kurumlar yerel kalkınma ve ülke genelinde kalkınma sürecini başarıya ulaştıran en önemli kilit taşlarıdır. Şehirlerin kalkınmasında bu kurumların önemli bir yeri bulunmaktadır. Ekonomiden, sanayiye, turizmden, sağlığa, eğitimden, ulaşıma, tüm konularda katkıda bulunmalarını arzu ediyoruz.

“Herkese Teşekkür Ediyorum”

Bartın’ımızda sanayinin belkemiği olan yer altında güneşe hasret çalışan maden işçisi kardeşimizin, sanayi bölgesinde, demir çelik fabrikalarında ateşe meydan okuyan işçi kardeşlerimizin, tekstil fabrikalarında dokuma yapan dikiş diken tekstil işçimizin, çevremizin düzen ve tertibi için alın teri döken temizlik işçimizin, tarlasına tohum eken çiftçi Ahmet amcamızın gelişmemize yapacağı katkılarda bizim için son derece önemli ve değerlidir. En önemlisi toplumu her alanda etkileyen, gece gündüz, yağmur çamur, kar kış demeden toplumu bilgilendirmek, görevini yapmak adına gerektiğinde canını bile hiçe sayan, halkın siyasal,  ekonomik, kültürel anlamda gelişmesine katkı sunan, özellikle gençlerin yetişmesinde ve gelişmesinde anne, baba, aile, okul, öğretmen kadar etkisi olan değerli basın personelleri kardeşlerimizin şehrimizin gelişmesinde sunacakları katkılar da bizim için son derece önemlidir. İnşallah nasip olur da tarafımıza görev verilir ise şehrimizin ve ülkemizin gelişmesine, büyümesine katkı sunmak amacıyla devletimizin tüm kurumları ve toplumumuzun her kesiminde görev alan değerli vatandaşlarımız ile birlikte yol yürüyerek katkı sunma çabası içerisindeyim bu konuda tarafıma katkı sağlayacak olan tüm herkese teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.”

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535