• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Bartın 13 °C
  • Ankara 16 °C
  • Bolu 12 °C
  • Kastamonu 13 °C
  • Zonguldak 14 °C
  • Karabük 18 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

“Ben Sizinle Seçime Değil, Ölüme Bile Giderim”

Mahalli İdareler Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Belediye Başkan Aday Adayı olan Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu,aday adaylığı başvurusu ve süreçle ilgili ilk bilgilendirmeyi Belediye personeline yaptı.
“Ben Sizinle Seçime Değil, Ölüme Bile Giderim”

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Belediye Başkan Aday Adayı olan Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, MHP Genel Merkezi’ne yaptığı aday adaylığı başvurusu ve süreçle ilgili ilk bilgilendirmeyi Belediye personeline yaptı. Belediye Sosyal Tesisleri’nde personeliyle bir araya gelen Başkan Fırıncıoğlu, personelinin yoğun ilgi ve desteğiyle karşılaştı. Bu ilgi ve alaka için tüm personeline teşekkür eden Fırıncıoğlu; “Ben sizinle seçime değil, ölüme bile giderim” ifadelerini kullandı.

belediye-personelinden-baskan-firinciogluna-tam-destek-4.jpeg

“Allah Her Şeyin Hayırlısını Nasip Etsin”

Başkan Fırıncıoğlu, konuşmasında; “Öncelikle tüm personelimizin Cumasını tebrik ediyorum. Bu sabah 3.kez dede oldum. Allah bana bu duyguyu bir kez daha nasip etti. Fırıncıoğlu sülalesine bir de Çiçek isimli torunum geldi. Allah bu duyguyu herkse nasip etsin. Bugün bu mutlu günümde sizlerle beraber aday adaylığı sürecimle ilgili bir şeyler paylaşmak istedim. Bilindiği gibi aday adaylığı başvurumu yaptım. Süreç devam ediyor. Bundan sonrası Adalet ve Kalkınma Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin takdirleri doğrultusundadır. Her iki partiye de sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Ama bugün bu sevgiyi gördükten sonra sizinle seçime değil, ölüme bile giderim. Allah yüzünüzden gülücüğü, cebinizden parayı ve evinizden mutluluğu hiçbir zaman eksik etmesin. Hiçbir zaman da kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Süreçte Allah ne yazdıysa onu göreceğim. Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

belediye-personelinden-baskan-firinciogluna-tam-destek-10.jpeg

“Geniş Katılımlı Bir Tören İle Halkımızın Karşısına Çıkacağız”

Başkan Fırıncıoğlu’nun konuşmasının ardından değerlendirmelerde bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, şu ifadeleri kullandı; “Çok değerli Bartın Belediyesi çalışanları ve mesai arkadaşlarımız, çok değerli katılımcılar bugün burada Bartın’ın mevcut Belediye Başkanımız Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu Bey 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde aday olmakla ilgili fikirlerini siz çalışanlarımıza ve nezdinizde basın mensuplarına ve halka beyan ettiler. Süreç devam ediyor. Genel Merkezimizin tüm Türkiye’de çalışmalarını tamamlanmasıyla birlikte tüm illerin adayları açıklanacak. Bu sürecin sonunda bizler daha geniş katılımlı bir tören ile halkımızın karşısına çıkacağız.

“Başarmak ve Mahcup Olmamak Adına Yola Çıkıyoruz”

Tabi biz Cumhur İttifakı ruhuyla hareket eden bir siyasi iradeyiz. Oy pusulasında 3 hilale oy verilerek seçilecek olan Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu Beyin arkasında bildiğiniz gibi devlet gücü de var. Bir Bakanımız ve bir de Milletvekilimiz var. Biz bu ruhla gelecek olan 5 seneyi omuzlarımızda taşımak, başarmak ve mahcup olmamak adına yola çıkıyoruz. Bu toplantının çok daha büyüklerini sizlerin basın mensuplarının nezdinde yapacağız inşallah. Bundan sonraki tanıtım toplantısında Milletvekilimiz, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin değerli yöneticileri ve teşkilatlar olacaktık. Değerli Belediye Başkanımız bugün burada sadece çalışanlara yapmış olduğu basın açıklamasıyla bu işin adını koymuş oldu. Başkanımızın yanındayız. Birlik ve beraberlik içerisinde Bartın halkının emanetini en üst çıtaya çıkartmak için mücadele edeceğiz. Ben de katılımlarınızdan dolayı şahsım ve camiam adına Başkanımız Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu ve ailesi adına çok teşekkür ediyorum. Allah sizlerin ve evinizdeki mutluluğu hiçbir zaman eksik etmesin. Her şey gönlünüzce oldun diyorum. Bir sonraki toplantıda bizleri daha büyük katılımlarla yalnız bırakmayacağınızı ümit ediyorum.  Hayırlı günler diliyorum.”

642b0007.JPG642b0068.JPG642b0096.JPGbelediye-personelinden-baskan-firinciogluna-tam-destek-13.jpeg

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535