• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Bartın 14 °C
  • Ankara 12 °C
  • Bolu 7 °C
  • Kastamonu 11 °C
  • Zonguldak 13 °C
  • Karabük 13 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

“Büyük Projeleri Hayata Geçireceğiz”

Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, 31 Mart 2024 seçimlerinde MHP Genel Merkezi tarafından adaylığının duyurulmasının ardından MHP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen programda seçim süreciyle ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
“Büyük Projeleri Hayata Geçireceğiz”

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından adaylığının duyurulmasının ardından MHP Bartın İl Başkanlığı tarafından düzenlenen programda seçim süreciyle ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelen Başkan Fırıncıoğlu, kişisel hırsları için aday olmadığını belirterek, önemli olanın Bartın’a hizmet olduğunu ifade etti. Makamda oturarak Belediye Başkanlığı yapılmadığını söyleyen Başkan Fırıncıoğlu, gece geç saatlere kadar Bartın sokaklarını dolaştığını, eksiklikleri bizzat yerinde takip ederek, çözüme kavuşturduğunu belirtti. Şehrin büyük sorunlarının çözülebilmesi için güce ihtiyacı olduğunu belirten Başkan Fırıncıoğlu, 31 Mart 2024 seçimlerinde Belediye Başkanlığı görevinin nasip olması durumunda Cumhur İttifakı’nın gücüyle büyük projeleri hayata geçireceğinin müjdesini verdi.

“Bartın Kaybetmeyecek, Bartın Kazanacak”

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik; “İnşallah Bartın halkı geçmiş dönemlerde mahcup olmadı, bundan sonra da mahcup olmayacak. Halkta karşılığı olan çok çalışkan Belediye Başkan Adayımız var. Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu Bey malum sabahın erken saatlerinde başlayarak, hizmet eden bir Belediye Başkanımız. Değerli Başkanımızın; “Herkes hayata yeni başlarken ben işimi bitirmiş oluyorum” sözü her şeyi özetliyor aslında. 5 yıllığına Bartın halkı ona bu görevi tevdi ettiğinde o da inşallah halkımızı mahcup etmeyecektir. Buna inancımız sonsuzdur. Bizimle olun bizimle kalın. Bartın kaybetmeyecek, Bartın kazanacak diyorum” ifadelerini kullandı.

“Emek Veren Tüm Sevenlerimize Teşekkür Ediyorum”

İl Başkanı Özçelik’in konuşmasının ardından adaylık süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Bartın Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, konuşmasının başında eşinin rahatsızlığı nedeniyle kendisine destek olan herkese teşekkür etti. Başkan Fırıncıoğlu; “Zor bir süreçten geçiyorum ama işimle ayakta durmak zorundayım. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz Cuma günü eşim rahatsızlandı. Bartın’daki tedavi sürecinin ardından Ankara Etlik Şehir Hastanesi’nde tedavi süreci devam ediyor. Tabii bu süreçte desteklerini esirgemeyen Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç’a, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz’a, Valimiz Sayın Nurtaç Arslan’a, AK Parti Bartın Milletvekilimiz Sayın Yusuf Ziya Aldatmaz’a, CHP Bartın Milletvekili Sayın Aysu Bankoğlu’na, Adalet ve Kalkınma Partisi ile Milliyetçi Hareket Partisi’nin değerli İl Başkanlarına, Devlet Hastanesi Başhekimimiz Uzm. Dr. Sayın Özkan Pulat’a, siz değerli basın mensuplarımıza ve saygıdeğer Bartın halkına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Allah herkesten razı olsun” dedi.

“Bartın Sokaklarında Nerde Hizmet Noksan Diye Dolaşıyorum”

Belediye çalışmalarıyla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Fırıncıoğlu; “1 dönem Sayın Oğuz Pir, 2 dönem Sayın M. Rıza Yalçınkaya, 3 dönem de Belediye Başkanım Sayın Cemal Akın ile 24 sene bir fiil izledim. İzlediklerimin içerisinde Sayın Cemal Akın’ın çalışkan olduğunu gördüm. Birilerinin ahbap çavuş ilişkisiyle, anamla gadunumla günü geçirdiğini gördüm. Ben bu gece saat 01.30-03.30 saatleri arasında Bartın sokaklarında nerde hizmet noksan diye dolaştım. Eve gece 03.30’da girdim. Bu sadece bugüne mahsus değil. Her günüm böyle geçiyor. Belediyecilik çok mükemmel bir iş. Makamda oturduğunuz zaman hiçbir sıkıntı yok. Zile basıyorsunuz çay gelsin, kahve gelsin. Makamda otururken, oradan baktığınız zaman hiçbir sorun da yok. Sorunu sahadan takip edip çözüme kavuşturmanız gerekiyor. Ben de bunu yapmaya çalışıyorum. Makamda kalmak yerine sürekli sahada Belediye personelimizle birlikte çalışıyoruz. İşlerin takibini yapıyorum” şeklinde ifade etti.

“Sorunları Hiçbir Zaman Bir Sonraki Güne Bırakmadım”

Fırıncıoğlu; “Eksiklikleri yerinde tespit edip, çözme kavuşturuyoruz. Böyle yapılmadığında sorunlar ertelenmiş oluyor. Sürekli ertelediğiniz sorunlar yarın öbür gün karşınıza daha büyük sorun olarak geri dönüyor. Göreve geldiğim günden buyana günlük sorunları çöze çöze bugünlere geldim. Sorunları hiçbir zaman bir sonraki güne bırakmadım. Büyük sorunları çözebilmek için Belediye’nin de güçlü olması gerekiyor. Büyük emek ve maddi güç gerekiyor. Belediye’nin bütçesi örneğin 5 lira. Bu paradan 4’ünü işçiye veriyorsun. Geriye kalan 1 lira ile de yapabileceğiniz şeyler belli. Allah bana bu görevi nasip ederse Cumhur İttifakı’nın gücünü arkamda hissettikten sonra büyük projeler düşüyorum. Bu şehrin sorunları çok büyük. Ancak bu büyük sorunları çözebilmek için de güç gerekiyor” dedi.

“Bartın Halkının Güvenini Boşa Çıkarmayacağım”

Herkesin oyuna ihtiyacı olduğunu söyleyen Başkan Fırıncıoğlu; “Önemli bir seçim sürecine girdik. Benim Belediye Başkanlığı gibi bir hırsım yok. Benim Belediye Başkanı olmak gibi bir hırsım olsaydı 1994 senesinde 250 oyla seçimi kaybettiğimde yerimi Sayın Rıza Yalçınkaya’ya vermezdim. Hayatım boyunca kendim için hiçbir şey istemedim. 1 dönem Sayın Oğuz Pir, 2 dönem Sayın M. Rıza Yalçınkaya, 3 dönem de Belediye Başkanım Sayın Cemal Akın için oy istedim. Şimdi ilk kez kendim için oy istiyorum. Cemal Beyin Milletvekilliği için istifasının ardından bu görev bana nasip oldu. Göreve geldiğim günden bu yana gece gündüz demeden çalışıyorum. Kalan 3 ayımızda da canımın son damlasına kadar çalışmak zorundayım. Seçimlerde bana 5 sene daha görev verilirse kazanan Bartın olacak. İttifakımızın tüm paydaşlarının bize sahip çıkacağını biliyorum. Ben Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın MHP Genel Başkanımızın, Sayın Adalet Bakanımızın ve Sayın Milletvekilimizin burada köprüsü olacağım. Bu birlik ve beraberlikten de kazanan Bartın olacak. Göreve geldiğim 22 Mart 2023 tarihinden buyana yaptığım çalışmalarla vatandaş odaklı hizmet anlayışını benimsedim. Az zamanda çok işler yaptık. Teveccüh göstermeniz durumunda aynı anlayışla vizyon projeleri şehrimiz için el birliğiyle hayata geçireceğiz. 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinin ülkemize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Hakkınızı helal edin. Bana güvenin. Ben Bartın halkının güvenini boşa çıkarmayacağım” şeklinde ifade etti.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535