• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Bartın 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • Bolu 10 °C
  • Kastamonu 11 °C
  • Zonguldak 13 °C
  • Karabük 12 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Çözümün Merkezi Bartın Belediyesi

Bartın Belediyesi, vatandaşların daha iyi hizmet alabilmesi için çalışmalarına 7 gün 24 saat aralıksız devam ediyor.
Çözümün Merkezi Bartın Belediyesi

Bartın Belediyesi, vatandaşların daha iyi hizmet alabilmesi için çalışmalarına 7 gün 24 saat aralıksız devam ediyor. Vatandaşa daha iyi hizmet verebilmek, sorunlara anında çözüm üretebilmek için Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fırıncıoğlu’nun talimatlarıyla oluşturulan Çözüm Merkezi de bu çalışmalardan bir tanesi… Başkan Fırıncıoğlu yönetiminde gönül belediyeciliğinin merkezi olan Bartın Belediyesi’nde talep, öneri ve şikayet değerlendirme birimi olarak kurulan Çözüm Merkezi ile belediye ve vatandaşlar arasındaki iletişim çok daha kolay bir şekilde gerçekleşiyor. Çözüm Merkezi, hizmeti halkın ayağına götürerek vatandaşın zaman kaybetmesini önleyen, güvenilir ve kolay ulaşılabilir bir yönetim anlayışını hakim kıldı. Bartın’da vatandaşların ihtiyaçlarına yanıt veren ve gönüllere dokunan projeler inşa eden Başkan Fırıncıoğlu’nun büyük önem verdiği söz konusu proje bu noktada kentte çok önemli bir boşluğu doldurdu.

Birimleri Arasındaki Koordinasyon En Etkili Şekilde Sağlanıyor

Talep ve ihtiyaçlara anında karşılık veren Çözüm Merkezi, sadece telefonla ulaşılabilen bir sistem değil. Vatandaşların istek ve taleplerinin koordineli bir şekilde toplanıp, hizmetin bütüncül bir şekilde aksamadan icra edilmesi için uygulamaya konulan, tüm iletişim kanallarını akıllı olarak yöneten bir sistem. Sistem sayesinde vatandaşın talep ve şikayetleri en kısa sürede sonuca ulaştırılıyor. Bu sayede belediye birimleri arasındaki koordinasyon da en etkili şekilde sağlanıyor.

Etkin ve Hızlı Çözüm

“İlk Adımda Çözüm Merkezi” sloganıyla vatandaşlara hizmet vermeye başlayan Çözüm Merkezi’nde ilk etapta Bartın Belediyesi bünyesinde vatandaşlardan gelen, şikayet, talep ve önerilere anında cevap verecek güçlü bir ekip oluşturuldu. Gerekli ekipman desteği de sağlanan birim vatandaşların hizmetine sunuldu. Bartın Belediyesi’ne gelerek veya 0378 227 10 25 (Dahili 1115-1116) ile 153 numaralı telefon aracılığıyla ulaşan vatandaşların talep ve önerilerini alan Çözüm Merkezi personeli ihtiyaçları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuluyor. Telefon numaralarının yanı sıra ilkadı[email protected] ve  [email protected] mail adreslerinden de gelen talepler ilgili birimlere yönlendiriliyor.

“Önceliğimiz Vatandaş Memnuniyeti”

Projenin önemine değinen Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu; “Belediye hizmetlerimizin yerinde hızlı, isabetli, etkili ve verimli bir şekilde yapılması için teknolojik gelişmelerden faydalanarak kurulan Çözüm Merkezi sayesinde vatandaşlarımız tüm istek, talep, öneri ve şikayetlerini bize ulaştırabilirler. Giriş katında profesyonel bir ekip tarafından karşılanan ve talepleri dinlenen vatandaşlarımızın tüm işlemleri anında ilgili birimlere aktarılıyor. Tüm istek, şikayet ve sorunların kayıt altına alındığı merkezden günde onlarca vatandaşımız faydalanmaya başladı. Bu merkezimizle vatandaşlarla belediyemiz arasındaki iletişim daha da kolaylaştı. Amacımız Bartın halkının belediye ve kamu hizmetlerine daha hızlı ulaşmasıdır. Vatandaş memnuniyetinin esas alındığı bu hizmetimizde, gelen istek ve önerilere acil çözümler bularak vatandaşlarımızın memnuniyetini hedefliyoruz. Çünkü önceliğimiz vatandaş memnuniyeti.  Vatandaşlarımız yüz yüze yapabileceği görüşmelerin yanı sıra 0378 227 1025 (Dahili 1115-1116) ile 153 numaralı telefon aracılığıyla ve ilkadı[email protected] ve  [email protected] mail adreslerinden Çözüm Merkezi ile irtibat kurabilirler. Çözüm Merkezinin ilimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

photo16928608829.jpegphoto169286088214.jpegphoto169286088217.jpegphoto169286088218.jpeg

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535