• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Bartın 18 °C
  • Ankara 19 °C
  • Bolu 14 °C
  • Kastamonu 17 °C
  • Zonguldak 15 °C
  • Karabük 20 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Fırıncıoğlu’ndan İttifak Ortağına İlk Ziyaret

Bartın Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi’nden Cumhur İttifakı’nın Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan’ı ziyaret etti.
Fırıncıoğlu’ndan İttifak Ortağına İlk Ziyaret

Bartın Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi’nden Cumhur İttifakı’nın Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, MHP Bartın Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ve parti teşkilatı ile birlikte AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan’ı ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Fırıncıoğlu, destekleri için AK Parti heyetine teşekkür ederek, birlik ve beraberlik içerisinde Cumhur İttifakı’nın ruhuna uygun hareket edeceklerini ifade etti.

“Sahada Gece Gündüz Var Olacağız”

Ziyarette ilk olarak değerlendirmelerde bulunan AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, nazik ziyaretleri için Bartın Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’na teşekkür ederek,  adaylığının hayırlı uğurlu olmasını diledi. İl Başkanı Başkan Arslan, konuşmasında şu ifadeleri kullandı; “Ben öncelikle Sayın Belediye Başkanımıza, İl Başkanımıza ve heyetine bu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Hepinizin bildiği üzere devam eden süreç var. Bartın’da Cumhur İttifakının Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu. Öncelikle ben adaylığını kendisine, Bartın’ımıza her iki teşkilata da hayırlı olmasını diliyorum. Artık bizim için dün yok yarın var. İnşallah hep beraber, teşkilatlarımızla beraber, tüm kademelerimizle beraber, biz AK Parti teşkilatı olarak bu süreçte ne yapmamız gerekiyorsa, nasıl davranmamız gerekiyorsa sahada gece gündüz var olacağız. İnşallah 31 Mart akşamı kazananın Bartın’ımız olacağını, Bartın halkının olacağını, Cumhur İttifakımızın adayının kazanacağına inanıyorum. Bunu da inşallah hep beraber başaracağız. Bütün Bartınlı hemşerilerimizle, siyasi görüş ne olursa olsun hiç problem değil. Bütün paydaşlarımızla ittifak yapalım ki bu ses daha güçlü olsun. İnşallah hem Bartın kazansın hem de inşallah Türkiye’miz kazansın istiyorum. Bartın ortak paydamız. Tüm Bartınlı hemşerilerimize Cumhur İttifakımızın Belediye Başkan Adayı Belediye Başkanımıza Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’na destek vermeye davet ediyorum. İnşallah kazanan Bartın olur.”

whatsapp-image-2024-01-16-at-15-11-37.jpeg

“Kazanan Bartın Olacak”

Kazananın Bartın olacağı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’nun kazanacağına inandıkları bir seçim olacağını belirten Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik ise konuşmasında; “Bugün Milliyetçi Hareket Partisi olarak Genel Merkezimizce adaylığı netleşmiş olan Sayın Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu Beyi basın mensupları ile buluşturarak Bartın halkına ifade ettik. Oradan Cumhur İttifakı ortağımız olan Adalet ve Kalkınma Partisi’ni ziyaret etmek istedik. 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine birlikte ve beraber çalışacağız. İnşallah Allah gönlümüze göre verecek ben inanıyorum. Bu seçimde kol kola verdiğimizde aşamayacağımız bir sıkıntı olmayacak. Geçmişte yaşadığımız sıkıntılar ve sorunlar olabilir. Sancılı söz ve söylemler olabilir. Ama buna Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanlık yapmış şuan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Balkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyin aştıkları bir noktada bizlere uymak düşer. Cumhur İttifakı ruhuyla hareket edeceğiz. Sürecin hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah kazanan Bartın olacaktır” şeklinde ifade etti.

whatsapp-image-2024-01-16-at-15-21-36.jpeg

“Desteği Olan Herkese Teşekkür Etti”

Son olarak değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, desteklerinden dolayı AK Parti ve MHP teşkilatlarına teşekkür etti. Seçim sürecinin hayırlara vesile olmasını dileyen Fırıncıoğlu; “Cumhur İttifakı’nın Bartın Belediye Başkan Adayı olmaktan mutluluk duyuyorum. Bu görevi şahsıma tevdi eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye şükranlarımı sunuyorum. Her zaman desteklerini esirgemeyen başta ailem olmak üzere Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç’a, MHP Genel Başkan Yardımcılarımız Sayın Sadir Durmaz, Sayın Edip Semih Yalçın’a, Sayın Feti Yıldız ve Sayın Yaşar Yıldırım’a, Milletvekilimiz Sayın Yusuf Ziya Aldatmaz’a, AK Parti Bartın İl Başkanı Sayın Yaşar Arslan’a ve parti teşkilatlarına, MHP Bartın İl Başkanımız Sayın Ercüment Özçelik ve partimizin değerli üyelerine ve her zaman yanımda olan hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Fırıncıoğlu Tüm Aday Adaylarından Helallik İstedi

Fırıncıoğlu; “Bu sürece kolay gelinmedi. AK Parti ve MHP’den Bartın Belediye Başkan Aday Adayı olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. “Ben” demediler. “Biz” dediler. “Biz olalım” demediler. “Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu olsun” dediler. Bunu diyebilmek hiç kolay değil. Kendilerine saygılarımı ve şükranlarımı sunuyorum. Haklarını helal etmelerini istiyorum. Bundan sonraki süreçte de yanımda olacaklarını biliyorum. Ben de teşkilatlarımızın yanında olacağın sözünü veriyorum. Sürecin hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535