• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Bartın 22 °C
  • Ankara 27 °C
  • Bolu 20 °C
  • Kastamonu 23 °C
  • Zonguldak 17 °C
  • Karabük 23 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Fırıncıoğlu’nun Projelerine Ankara’dan Tam Destek

Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanlığı tarafından Proje Lansmanı ve Aday Tanıtım Toplantısı düzenlendi.
Fırıncıoğlu’nun Projelerine Ankara’dan Tam Destek

Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanlığı tarafından Proje Lansmanı ve Aday Tanıtım Toplantısı düzenlendi. Belediye Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıda Bartın Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu'nun yeni dönem için Bartın’a kazandırmayı planladığı 35 proje tanıtıldı. Törende konuşan Cumhur İttifakı Bartın Belediye Başkan Adayı Fırıncıoğlu, Merkezi yönetimle uyumlu olarak kurulacak Bartın yerel yönetim sürecinde tek amacının bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da Bartın’ın geleceği ve gelişimi olacağını söyledi. Cumhur İttifakının gücüyle Bartın’a vizyon projeler kazandıracağını ifade eden Fırıncıoğlu, 1 Nisan’da Allah’ın izni, vatandaşların da desteği ile yeniden daha da güzel ve gelişmiş bir Bartın için el ele omuz omuza çalışacaklarının sözünü verdi.

“Bartın’da Eser Siyasetine El Birliğiyle İmza Atacağız”

Fırıncıoğlu’nun projelerine değinen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Grup Başkan Vekili Levent Bülbül ve AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz ise Cumhur İttifakı Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’nun projelerinin arkasında olduklarının sözünü vererek, birliğin gücüyle Bartın’da eser siyasetine imza atılacağını ifade ettiler.

whatsapp-image-2024-02-23-at-20-10-13.jpeg

Yoğun Katılım Oldu

Yoğun ilginin olduğu toplantıya; Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve Grup Başkan Vekili Levent Bülbül,  AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Bartın Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, AK Parti ve MHP Teşkilatları, İlçe ve Belde Belediye Başkanları ve Adayları, Bartın Belediye Meclis Üyesi Adayları, 43. 44. ve 45. dönem Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, mahalle ve köy Muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, vatandaşlar ve basın mensupları katıldı.

whatsapp-image-2024-02-23-at-20-10-56.jpeg

“Tek Amacımız Bartın’ın Geleceği ve Gelişimi”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantının açılış konuşmasını Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik gerçekleştirdi. Cumhur İttifakının önemine değinen MHP İl Başkanı Özçelik, yeni dönemde Bartın’a çok önemli projelerinin kazandırılacağını ifade etti. Özçelik, konuşmasında şu ifadeleri kullandı; “2024-2029 yılları arasında hayata geçirilmesi düşünülen projelerimizin tanıtım toplantısına hoş geldiniz. Yeni bir seçim döneminde, yine bir demokrasi sınavının öncesindeyiz. Bartın’a hizmeti ibadet sayan anlayışın temsilcileri olarak; Cumhurbaşkanımız, AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli tarafından kurulan ve muradı yalnızca Türkiye2nin birliği ve dirliği olan Cumhur İttifakı ruhunu yaşatmak için merkezi yönetimle uyumlu olarak kurulacak Bartın yerel yönetim sürecinde tek amacımız bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da Bartın’ın geleceği ve gelişimi olacaktır.

“Kazanan Bartın Olacaktır”

Cumhur İttifakının temel siyaset ilkesi “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” ilkesidir. Hareket noktası ve hizmetin odağına “insanı” alan bir yönetim olarak hemşehrilerimizin refahı, mutluluğu ve huzurundan başka hiçbir amaç ve beklenti içerisinde değiliz ve olamayız. Bugüne kadar laf ve sözün dışında hiçbir hizmet ve üretime imza atamayanların, geldikleri makamların dışındaki tüm makamlara da aday olanların aksine tek düşüncemiz ve görevimiz Bartın ve Bartınlılardır. Hepimizin bildiği gibi gerek merkezi hükümetin ve gerekse Bartın özelinde Belediye Kurumu olarak süregelen ilerleme ve geliştirme odaklı tüm çabaların artarak sürdürüleceği size vereceğimiz en somut ve en önemli hedefimizdir. Bartınlı her şeyin en iyisine layıktır ve Bartın’a yapılanlar ortadadır. Türkiye yüzyılında hem ülkenin hem de Bartın’ımızın bereketli geleceğini birlikte kurmak için “Birliğin Gücünü” hizmetinize alacağınıza ve tercihinizi bizden yana kullanacağınıza zerre kuşkum yoktur. Önümüzdeki yerel seçimde kazanan Milliyetçi Hareket Partisi olacaktır. Kazanan Bartın olacaktır. Kazanan Cumhur İttifakı olacaktır. Cumhur bizim Türkiye hepimizindir. Ne mutlu Türküm diyene.”

whatsapp-image-2024-02-23-at-20-10-53-1.jpeg

Arslan’dan Birlik ve Beraberlik Mesajı

Özçelik’in konuşmasının akabinde kürsüye gelen AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan ise birlik ve beraberlik mesajı vererek, yeni dönem için ortaya konulan projelerin önemine değindi. İl Başkanı Arslan, konuşmasında şu ifadeleri kullandı; “Bartın’ımızda Cumhur İttifakının adayı Belediye Başkanımız Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’dur. 31 Mart’ta hep beraber güçlü bir şekilde birliğin gücüyle Hüseyin Beyi seçeceğiz. Bartın’ımızı hak ettiği yere getirecek olan Cumhur İttifakı adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’nu inşallah sandıktan güçlü bir şekilde çıkartacağız. Bartın’ımızda Sayın Adalet Bakanımızın büyük katkı ve destekleriyle Milletvekilimiz Yusuf Ziya Aldatmaz’ın destek ve katkılarıyla hem AK Partimizin hem de Milliyetçi Hareket Partimizin teşkilatlarıyla inşallah başarıya ulaşacağız. Bugün Bartın’ımızı Karadeniz’in incisi yapacak projelerin lansmanını yapıyoruz. Bu programda konuşma fırsatı verdikleri için başta İl Başkanımız olmak üzere tüm teşkilata teşekkür ediyorum. Tekrar burada bizi onurlandıran Sayın Adalet Bakanımıza, Sayın Grup Başkan vekilimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Bartın için, Amasra için, Kurucaşile için ve Ulus için durmak yok hep beraber Cumhur İttifakıyla yola devam. İnşallah biz Bartın’ımızdan Cumhur İttifakının paydaşları olarak dört tane beldemizi, üç tane de ilçemizi ve inşallah İl Belediye başkanlığını alarak Sayın Cumhurbaşkanımıza buradan güçlü bir mesaj ve destek göndereceğiz. 31 Mart yerel seçimlerin hem Bartın’ımız için, hem Ülkemiz için, hem milletimize hayırlı olmasını niyaz ediyorum. İnşallah 31 Mart akşamı 7/24 demeden kapı kapı, sokak sokak, mahalle mahalle gezerek inşallah buradan hep beraber Bartın’ımızdan Ankara’ya zafer müjdesini vereceğiz.  Ben tekrar bu toplantımızın hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum. Bartın’ımız için ve ülkemiz için milletimiz için durmak yok yola devam diyorum. Allah’a emanet olun kalın sağlıcakla.”

428620409-904591515004045-6446237979413171017-n.jpg

“Fırıncıoğlu’nun Projelerinin Takipçisi Olacağım”

Konuşmasına Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’nun projelerine tam destek diyerek başlayan AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz; “Benim ardımdan da konuşmacılar olduğu için konuşmamı kısa tutacağım. Fazla söze gerek yok. Belediye Başkan Adayımız Sayın Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’nun projelerinin takipçisi olacağım. Belediye Başkanı gibi çalışacağım. Sayın Bakanımızla birlikte değerli Belediye Başkanımızın projelerinin arkasındayız. Hepinize saygılar sevgiler sunuyorum. Hayırlı uğurlu olsun” şeklinde ifade etti.

whatsapp-image-2024-02-23-at-20-10-47.jpeg

Başkan Adayı Fırıncıoğlu Destek Olan Herkese Teşekkür Etti

Milletvekili Aldatmaz’ın ardından alkışlar eşliğinde kürsüye gelen Bartın Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, adaylığı sürecinde kendisine destek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’a, AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz’a, AK Parti ve MHP Teşkilatlarına teşekkür ederek konuşmasına başladı.  Başkan Adayı Fırıncıoğlu, konuşmasında şu ifadeleri kullandı; “Cumhur İttifakı’nın Bartın Belediye Başkan Adayı olarak karşınızda bulunmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyorum. 24 sene boyunca Belediye Meclis Üyesi olarak bir fiil izledim. Bu sürecin sonunda da 22 Mart 2023 tarihinden bu yana Bartın Belediye Başkanlığı görevini sürdürüyorum. Allah bize bu görevi nasip etti. Biz de elhamdülillah bize inanan, bize güvenen, bizimle beraber yol yürüyen dostlarımızın başını bir gün olsun eğdirmeden çalışmalarımızı sürdürdük. Sürdürmeye de devam ediyoruz. Yaptığımız çalışmalarla vatandaş odaklı hizmet anlayışını benimsedik. Az zamanda çok işler yaptık. Bu hizmetlerimizi yeni dönemde de sürdürebilmek için sizlerin karşınızdayım. Türkiye’nin birliği ve dirliği olan Cumhur İttifakının adayı olarak karşınızdayım. Bartınlı her şeyin en iyisine layıktır ve artık kaybedecek zamanı da yoktur. Eskiler, “ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz” derler, doğrudur. Bizim temsil ettiğimiz ittifakın geçmişi, hizmetleri ve Bartın’a yapılanlar ortadadır. Ortak akıl ve uyum kültürü çerçevesinde daha iyi, daha güzel bir Bartın için her zaman yorulmak nedir bilmeden el birliğiyle çalışacağız. İnşallah yeni dönemde de halkımızın teveccüh göstermesi halinde şehrimizin büyük sorunlarını hükümetimizin de desteğiyle el birliğiyle aşacağız.

“Önemli Eserler Ortaya Koyacağız”

Malumunuz olduğu üzere 31 Mart 2024 tarihinde çok önemli bir seçim gerçekleştirilecek. Ben Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin, Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç’un ve Milletvekilimiz Sayın Yusuf Ziya Aldatmaz’ın burada köprüsü olacağım. Bu birlik ve beraberlikten de kazanan Bartın olacak. Değerli Adalet Bakanımız Sayın Tunç’un şu sözünü çok önemsiyorum. Saygıdeğer Adalet Bakanımızın “eser siyaseti yaptık” söyleminden yola çıkarak,  bizler de yeni dönemde sizlerin ve halkımızın desteğiyle teveccüh göstermeniz durumunda şehrimizin sorunları için önemli eserler ortaya koyacağız. Yeni dönemde bizler de Saygıdeğer Genel Başkanlarımızın, Sayın Adalet Bakanımızın ve Sayın Milletvekilimizin destekleriyle “eser siyaseti” yapacağız. Vizyon projeleri şehrimiz için el birliğiyle hayata geçireceğiz. İşte bu büyük projeleri hayata geçirebilmek için, şehrin büyük sorunlarını çözebilmek için güce ihtiyaç var. Cumhur İttifakı'nın gücüyle bu büyük projeleri uygulayacağız. Bartın’ımızın çözülmesi gereken büyük sorunlarını hükümetimizin desteğiyle aşacağız.  Bana güvenin. Bu güveninizi boşa çıkarmayacağım. Rabbim bu güzel birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Allah yar ve yardımcımız olsun.”

“Bartın, Türkiye’nin Müstesna Köşelerinden Birisi”

Teşkilatın önemine değinerek konuşmasına başlayan Grup Başkan Vekili Levent Bülbül; “Bu Aday Tanıtım Toplantısının ve Proje Tanıtım Toplantısı’nın hayırlara vesile olmasını diliyorum.  Burada il merkeziyle, ilçeleriyle ve beldeleriyle hedefe doğru kararlılıkla, samimiyetle yürüyen büyük bir kitleyi gördüm. Allah hepinizin yardımcısı olsun. Bartın, Türkiye’nin müstesna köşelerinden birisi. Coğrafyasıyla, insanıyla tabii güzellikleriyle her yönüyle müstesna bir şehir. İnşallah burada 31 Mart’ta gerçekleşecek olan netice bundan sonraki 5 yılda yerel yönetimlerde hükümetimizle birlikte uyumlu bir şekilde hizmet görecek bir neticeyi inşallah karşımıza çıkartır. Cumhur ittifakının diğer ittifaklardan farkını her zaman ortaya koymaya çalıştık. Her zaman dile getirdik. Dedik ki bizim ittifakımız seçim ittifakı değildir, bizim ittifakımız proje değildir, bizim ittifakımız hesabi değildir, bizim ittifakımız hasbidir, samimidir ve Türkiye Cumhuriyeti’ne ve Türk Milleti’ne yönelen bütün tehdit ve tehlikeleri bertaraf etmeye ve özellikle Türkiye yüzyılında, devletimizi ve memleketimizi dünya milletler sahnesi içerisinde, dünya devletleri içerisinde ne üst seviyeye taşıma gayesini hedef edinen bir birlikteliktir. Cumhur İttifakı Türkiye’de eşsiz bir siyasi birlikteliktir. Diğerlerinin ne hale geldiğini hep beraber gördük” dedi.

whatsapp-image-2024-02-23-at-20-10-09-1.jpeg

“Hükümetle Yerel Yönetimler Arası Uyum Önemli”

Grup Başkan Vekili Bülbül, şu ifadeleri kullandı; “Bizim milletimiz bir gün olsun tereddüt yaşamadı. Milletimize bunu yaşatmadık. Hiçbir zaman kimsenin aklından geçmedi ki acaba krizler sonrasında hükümet zedelenir mi?  Çünkü bu ittifak samimi duygularla iki liderin Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Sayın Genel Başkanımızın büyük fedakârlıkları ve karşılıklı güveni üzerine tesis edilmiş, çok kutlu bir ittifaktır ve bunun meyveleri Allah nasip ederse 2028 senesine kadar değil inşallah 2053, 2071 yıllarına kadar bereketini göreceğiz. Burada önemli olan hususlardan birisi de şu genelle, genel idareyle, hükümetle yerel yönetimler arası uyumun sağlayacağı fayda. Bu hususta büyük çalışmalar yaptık. AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nden heyetler oluşturuldu ve bu çalışmalar neticesinde Türkiye’nin neresinde nasıl seçime girileceği hususunda kararlar alındı. Bende bunun mensuplarından birisiyim. Bir değerlendirme yapıldı Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Sayın Genel Başkanımızın iradesiyle bu tablolar ortaya çıktı. Bunun neticesinde inşallah hep birlikte göreceğiz ki Türkiye’de yerelle uyumlu hükümetlerin, hükümetle uyumlu yerellerin ne kadar faydalı işler yaptığını göreceğiz.

“İnancımız Tam”

İşte bu projeler o güvene dayalı olarak açıklanan projeler. Bunlar tasarıya değil, bunlar görsünler diye açıklanan projeler değil bunların hepsi Sayın Bakanımızın buraya attığı büyük bir güçle ve Sayın Milletvekilimizin büyük bir samimiyetle ifade ettiği hususlar belediyelerimizde bizlerinde dahil olacağı şekilde hep beraber takip edip Sayın Belediye Başkanımıza inşallah destek olacağımız şekilde, göreceğimiz neticeler olacaktır. Buna inancımız tamdır. Biz Bartın içerisinde Milliyetçi Hareket Partisi’ne çalışıyoruz deyip ayaklarımızı uzatacak değiliz. Aynı sorumluluk Kurucaşile’de, Amasra’da, Ulus’ta var. Biz birlikteyiz ve bu samimiyet içerisinde el birliğiyle birbirimize destek vereceğiz ve inşallah 31 Mart’ta Bartın destan yazacaktır. Allah hepinizin yar ve yardımcı olsun.  Bu yola giren bu mücadeleyi veren herkese Allah yardım etsin, sağlıkla sıhhatle büyük bir coşkuyla inşallah 31 Mart gününe gelelim ve sandıklarda hayırlı neticenin çıkacağı günde bizlerin de yüreği burada olacaktır. Hep birlikte Bartın’da Cumhur İttifakı zaferini görelim. Hepinize katılımlarınızdan ötürü şükranlarımı sunuyorum.”

428620060-904592248337305-8395845224932323481-n.jpg

Bakan Tunç’tan Fırıncıoğlu’nun Projelerine Destek Sözü

Son olarak konuşma yapan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Cumhur İttifakının gücüyle Bartın’da eser siyaseti yapılacağını söyledi. Katılım sağlayan herkese teşekkür eden Bakan Tunç, Bartın Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’nun projelerine destek sözü verdi. Bakan Tunç; “Bu akşam burada çok değerli Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayımız Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’nun Bartın’a değer katan projelerini görmek için bir araya geldik. Meclis Üyelerimizin de tanıtımı gerçekleşecek. Bu toplantımızın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Rabbim utandırmasın. 31 Mart seçimlerinin ülkemiz için, milletimiz için, Bartın’ımız için hayırlı uğurlu olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

428620060-904592248337305-8395845224932323481-n-001.jpg

“31 Mart Akşamı Bartın’ın Bayramını Hep Beraber Kutlayacağız”

Seçim sürecinin hayırlara vesile olmasını dileyen Bakan Tunç, şu ifadeleri kullandı; “Seçimlere çok kısa bir süre kaldı. Bu süre zarfı içerisinde inşallah Bartın’da birlik ve beraberlik içerisinde “Birliğin Gücüyle” hep beraber Cumhur İttifakının adaylarıyla büyük bir başarı göstereceğiz. İnşallah sizlerin desteğiyle önemli bir destanı yazacağız. Bundan hiç şüphemiz yok. Bartın’ımız bu seçimde birlik ve beraberlik noktasında önemli bir fırsatı yakaladı. İnşallah bu fırsatı en güzel şekilde Bartınlı hemşehrilerimiz değerlendirecekleridir. Birliğin gücüyle gerçek belediyeciliği inşallah hayata geçireceğiz. 31 Mart akşamı Cumhuriyet Meydanı’nda Bartın’ın bayramını hep beraber kutlayacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bartın halkımız her şeyin en güzeline layık. Bu anlamda en güzel projeleri hayata geçirmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Bartın’ımızı Karadeniz’de bir yıldız gibi parlatacağız inşallah. Belediye Başkan Adayımız Sayın Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’nun açıkladığı bu projeler Bartın’a değer katacak. Bu projeleri birliğin gücüyle gerçekleştireceğiz. Bu projeler oluşturulurken hep birlikte istişare ettik. Neler yapabiliriz diye konuştuk. Bartın’ın önünü nasıl açabiliriz diye düşündük. Sonucunda da bu güzel projeler ortaya çıktı. İnşallah bunlara fazlasıyla hayata geçireceğiz. Biz sizin evladınızız. Biz bu görevlerdeyken Bartın’a değer katamıyorsak boşuna çalışmış oluruz. Bartın’a değer katan yatırımlarımız artarak devam edecek.”

428630888-904592025003994-7441181175228055244-n.jpgwhatsapp-image-2024-02-23-at-20-09-28.jpegwhatsapp-image-2024-02-23-at-20-09-31.jpegwhatsapp-image-2024-02-23-at-20-11-35.jpegwhatsapp-image-2024-02-23-at-20-09-30.jpegwhatsapp-image-2024-02-23-at-20-10-10.jpegwhatsapp-image-2024-02-23-at-20-09-33.jpeg

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535