• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Bartın 17 °C
  • Ankara 14 °C
  • Bolu 11 °C
  • Kastamonu 14 °C
  • Zonguldak 14 °C
  • Karabük 16 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

“İşçim Çalışırken Ben Makamda Oturamam”

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, kurumsal bir Bartın Belediyesi oluşturmak amacıyla başlattığı kurum içi yoğun çalışma programının yanı sıra şehir merkezinde ziyaret, inceleme ve halk sohbetlerine de aralıksız olarak devam ediyor.
“İşçim Çalışırken Ben Makamda Oturamam”

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, kurumsal bir Bartın Belediyesi oluşturmak amacıyla başlattığı kurum içi yoğun çalışma programının yanı sıra şehir merkezinde ziyaret, inceleme ve halk sohbetlerine de aralıksız olarak devam ediyor. Göreve başladığı günden bugüne neredeyse haftanın 7 günü hep halkın içerisinde olmaya özen gösteren Başkan Fırıncıoğlu, Belediye binasındaki makamına neredeyse uğrayamıyor. Şehrin sorunlarına duyarsız kalmayarak çözümü noktasında büyük gayretler sarf eden Fırıncıoğlu, saha ziyaretlerini sürdürmeye aktif bir şekilde devam ediyor. Mahalleleri bizzat dolaşarak vatandaşlarla sohbet eden Fırıncıoğlu, vatandaşların taleplerini yerinde dinleyerek, çözüm üretiyor.  Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Demirciler Mahallesi Ferhunde Aydın, Kürt Yaması ve Toscuoğlu Sokak’ta 2-3 gündür devam eden sıcak asfalta yol düzenleme çalışmalarını da yakından takip eden Fırıncıoğlu, adeta o bölgeye kamp kurdu.

iscim-calisirken-ben-makamda-oturamam-16.JPG

Asfalt Ekiplerinin Bir An Olsun Başından Ayrılmıyor

Sabah Belediye işçileriyle çorba içerek güne başlayan Başkan Fırıncıoğlu, Belediye çalışmalarını bizzat takip ederek, gerekli talimatları veriyor. Göreve geldiği günden buyana özellikle asfalt çalışmalarına büyük önem veren Fırıncıoğlu, asfalt ekiplerinin bir an olsun başından ayrılmıyor. Öğle yemeğini de işçilerle yiyen Belediye Başkanı Fırıncıoğlu, işçilerle yaptığı sohbette fedakârca çalışan işçilerin, her şeyin en iyisine layık olduğunu söyledi. Her zaman işçinin yanında olduğu için Başkan Fırıncıoğlu’na teşekkür eden Belediye personeli, her zaman olduğu gibi Başkan Fırıncıoğlu ile samimi sohbet ortamı oluşturdu.

501.jpg

“İş Takibi Yaptığım İçin Sürekli Makamda Duramıyorum”

İşlerle sohbet eden Fırıncıoğlu; “Yaptığınız işlerin hepsi Bartın’a hizmet. Çalışmalarınızı yakın takip ediyorum. İşçilerimizin emeklerini görüyorum. Ben sizlerin ne kadar özverili olduğunu biliyorum, yaptığınız işlerde tüyü bitmemiş yetimin hakkı var. Allah hepinizden razı olsun. Her zaman yanınızdayım. Her mahalleye eşit hizmet anlayışımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunu hep birlikte başarıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde bu süreci devam ettiriyoruz. İş takibi yaptığım için sürekli makamda duramıyorum. İşçim çalışırken ben makamda oturamam. Hep beraber çalışmaya devam ediyoruz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İşlerinizde kolaylıklar diliyorum” dedi.

iscim-calisirken-ben-makamda-oturamam-18.JPG

“48.400 Metrekarelik Alanı Sıcak Asfaltla Düzenledik”

Yapılan çalışmalarla ilgili de konuşan Başkan Fırıncıoğlu, şu ifadeleri kullandı; “Yaptığınız işler gerçekten önemli ve büyük hizmetler. Çok kısa sürede son 6 ayda toplamda 48.400 metrekarelik alanı sıcak asfaltla düzenledik. Kemerköprü Mahallesi 155.Cadde, Şadırvan Caddesi, Su Terazisi Sokak, Aşağı Camii Sokak, Karakaş Caddesi, Mahmut Akcan Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Hamam Caddesi ve Asma Cadde olmak üzere toplamda 12.000 metrekare alanda sıcak asfalt çalışması yaptık. Yine enerji hatları yer altına alınan Hendekyanı Caddesi’nde de 14.000 metrekare alanı sıcak asfaltla düzenledik. Buradaki çalışmaların hemen ardından Kırtepe Mahallesi 629. Sokak ve Neşe Dursun Sokak yolunu da sil baştan yaptık. Yaklaşık 2.000 metrekarelik alanı sıcak asfaltladık. Kırtepe Mahallesi’nde ki çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte son olarak da Demirciler Mahallesi Ferhunde Aydın, Kürt Yaması ve Toscuoğlu Sokak’ta çalışma yaptık. 4.400 metrekarelik alanı sıcak asfaltla düzenledik. Tüm bu çalışmalarımızın yanı sıra bakım ve onarım çalışmaları kapsamında tüm mahallerimizde 16.000 metrekarelik alanda da sıcak asfaltla bakım gerçekleştirdik. Bu çalışmaları sizin emeklerinizle yaptık.

iscim-calisirken-ben-makamda-oturamam-5.JPG

“Emeklerinize Sağlık”

Demirciler Mahallesi’nde ki çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Orta Mahalle’ye bağlı Hacı Balık Sokak’ta çalışma yapıyoruz. 1.200 metrekarelik alanı sıcak asfalta düzenleyeceğiz. Çalışamalar tamamlandığında toplamda 49.600 metrekarelik alanı sıcak asfaltla düzenlemiş olacağız. Burada bir aksilik olmazsa 1 günlük bir çalışmanın ardından da Tuzcular’a geçeceğiz. Mevsim şartları el verdiği sürece ihtiyaç duyulan noktalarda asfalt çalışmalarımızı sürdüreceğiz.  Ben tekrar hepinize teşekkür ediyorum. İşlerinizde kolaylıklar diliyorum. Emeklerinize sağlık.”

iscim-calisirken-ben-makamda-oturamam-10.JPG

iscim-calisirken-ben-makamda-oturamam-13.jpg

iscim-calisirken-ben-makamda-oturamam-17.JPG

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535