• BIST 10082.77
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • Bartın 14 °C
  • Ankara 14 °C
  • Bolu 12 °C
  • Kastamonu 13 °C
  • Zonguldak 13 °C
  • Karabük 13 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

MİS Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulu Toplantısı ilimizde yapıldı

Mahalli İdareler İşverenleri Sendikası(MİS) Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulu Toplantısı, 29-30 Kasım tarihleri arasında ilimizde gerçekleştirildi.
MİS Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulu Toplantısı ilimizde yapıldı

Mahalli İdareler Sendikası (MİS) Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulu Toplantısı, 29-30 Kasım tarihleri arasında Bartın Belediyesi ev sahipliğinde yapıldı. Mahalli İdareler İşverenleri Sendikası Genel Başkanı Cemal Akın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündem konusu olan 7 madde görüşülerek, karara bağlandı.

Belediye Başkanları katıldı

Toplantıya Kırşehir Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, MESKİ Genel Müdürü Günhan Güngördü, Manisa Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, Çankırı Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır, Afyonkarahisar İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk, Kastamonu Ağlı Belediye Başkanı Şahin Çolak, Balıkesir Belediye Başkanı Osman Kılıç, Aydın Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, Manisa Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Adana Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Gaziantep Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Kars Belediye Başkanı Murteza Karaçanta, Sarıçam Belediyesi Destek Hizmetler Müdürü Ertuğrul Işık, Mahalli İdareler İşverenleri Sendikası Genel Sekreteri Mehmet Oruçöz, Mahalli İdareler İşverenleri Sendikası Temsilcileri Fatih Şimşek, Mert Onat, Seval Tuzcu katıldı.

Katılan herkese teşekkür ederim

29 Kasım’da akşamı gerçekleştirilen MİS Yönetim Kurulu Toplantısı’nın sonrasında Belediye Başkanı Cemal Akın, toplantı için ilimize gelen Belediye Başkanları ile Gazhane Kültür Parkı’nda çay sohbeti gerçekleştirdi. Şehir turu da yapan Belediye Başkanları, Vali Nusret Dirim ile öğle yemeğinde bir araya geldiler. Yemek sonrasında toplantı ile ilgili basın mensuplarına bir değerlendirmede bulunan MİS Genel Başkanı ve Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, şu ifadeleri kullandı “Bugün burada Mahalli İdareler İşverenler Sendikamızın yönetim, denetim ve disiplin kurulu arkadaşlarımızla beraberiz. Ben hepsine teşekkür ediyorum. Sayın Valimiz de bizlere şeref verdiler.

Elinden gelen hizmeti yapan bir sendika

Mahalli İdareler ve İşverenler Sendikası çok çeşitli belediye başkanlarımızın yine çeşitli siyasi görüşteki belediye başkanlarımızın hepsinin beraber olduğu bir sendikadır. İşverenlerimizin ve işçilerimizin beraberce karşılıklı hakkaniyet içerisinde haklarının korunduğu, sürtüşmenin olmaması için elinden gelen hizmeti yapan bir sendikadır. Şu anda 110 tane üyemiz mevcut. Onlarla beraber çalışmalarımız devam ediyor. Bugün de Bartın’ımızı ziyaret ettiler. Toplantımızı yaptık. Ben her şeyden evvel kendilerine tekrar hoş geldiniz diyorum.”

Bilgi edinmek için bir araya geldik

Başkan Akın’ın konuşmasının akabinde değerlendirmelerde bulunan Kars Belediye Başkanı Murteza Karaçanta ise; “Bugün burada Mahalli İdareler İşverenler Sendikası’nın yönetim kurulu, denetim kurulu ve disiplin kurulu üyeleri olarak toplanmış bulunmaktayız. Tabiî ki bu tür yerlerde bir araya gelebilmek adına mutlaka bir şeyler bahane olmalı. Bugün bizim bahanemizde burada sendikamızın yönetim kurulunu toplamak oldu. Yine sendikamızla ilgili yapacağımız çeşitli çalışmalarla alakalı bilgi edinmek için bir araya geldik. Bugün bizi burada ağırlayan çok değerli Belediye Başkanımız Cemal Akın’a, Sayın Valimiz Nusret Dirim’e tüm belediye başkanları adına şükranlarımı arz ediyorum. Bundan sonraki süreçte inşallah bu toplantıları Manisa Belediyemiz teklif etti ama ben de doğunun şirin şehri Kars adında Karslılar adına orada ağırlamaktan duyacağımız gururu ifade etmek istiyorum” dedi. Akın, öncülüğündeki Belediye Başkanları daha sonra da yapım çalışmaları hızla devam eden Kent Tarihi Müzesi’ni ziyaret etti.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535