• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Bartın 18 °C
  • Ankara 19 °C
  • Bolu 17 °C
  • Kastamonu 16 °C
  • Zonguldak 20 °C
  • Karabük 19 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Tunç bu bayramda da ayak basmadık yer bırakmadı

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Yılmaz Tunç, Ramazan Bayramı ziyaretlerine Arife günü başlayarak; Bartın halkının bayramını kutladı.
Tunç bu bayramda da ayak basmadık yer bırakmadı

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Yılmaz Tunç, her bayram olduğu  gibi bu bayramda da yoğun bayram ziyaretleri yaparak, Bartın’da ayak basmadık yer bırakmadı. Tunç, beraberinde AK Parti Bartın İl Başkanı Av.Hüseyin Manav ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Bartın’ın tüm ilçe, belde ve bazı köylerinde bayram ziyaretleri gerçekleştirerek, hemşehrileriyle bayramlaştı.

İl başkanlığında bayramlaşma

AK Parti Bartın İl Başkanlığı’nda düzenlenen bayramlaşma töreni düzenlendi. Bayramlaşma törenine, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 22. Dönem eski AK Parti Milletvekili Asım Kulak, İl Başkanı Hüseyin Manav, İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, Merkez İlçe Başkanı Ali Eyüpustaoğlu, Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya, il Gençlik Kolları Başkanı Orhan Ağdacı teşkilat mensupları ve partililer katıldı. İl Başkanlığında gerçekleştirilen bayramlaşma programında bir konuşma yapan Milletvekili Tunç, teşkilat mensuplarının ve tüm Bartın halkının bayramını kutladığını, bayramın ülkemiz, milletimiz ve İslam Alemi için hayırlara vesile olmasını diledikten sonra, konuşmasında terörle mücadeleye değinerek, ülkemizin büyük ve güçlü ülke olmasını istemeyenlerin taşeronları olan terör örgütleri ile kararlı bir mücadele sürdürdüklerini belirten Milletvekili Tunç, “Ülkemizin değişik noktalarında özellikle doğusunda nerede çıkacağı da belli olmayan hain terör saldırıları ile karşı karşıya kalıyoruz. Bu ülke 30-40 yıldır terörle mücadele ediyor son zamanlarda terörle çetin bir mücadelemiz var. Bunlar FETÖ, PKK, DAEŞ gibi adları farklı ama hizmet ettikleri yer aynı. Bu ülkenin kalkınmasına engel olarak konulmuş, pranga olarak konulmuş içeride ve dışarıda işbirlikçileri ile tekrar düğmesine basılan bu terör belasından Millet olarak Ülke olarak kurtulacağız, mücadelesini veriyoruz” dedi.

Bartın’a büyük yatırımlar yaptık ve yapmaya devam ediyoruz

Milletvekili Tunç, AK Parti iktidarının Bartın’a 4 milyar lira tutarında yatırım yaptığını belirterek, devam eden yatırım projelerimizin tutarı 4 milyar lira. Her alanda Bartın’a büyük yatırımlar yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Bartın halkımızın güvenlerine layık olabilmek için, memleketimizi daha ileri noktalara taşımak, büyütmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Bartın’da olduğu gibi AK Parti Türkiye’yi her alanda ileri taşıyan partidir. Hem ekonomik hem de dev projeler anlamında. Türkiye AK Parti döneminde hayal dahi edilemeyen icraatlarla yatırımlarla tanışmıştır. Dünya krizde iken ülkemiz 3-4 kat büyümüş olması birilerini rahatsız etmiş Türkiye hedef alınmıştır. Onun için de her zamandan daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var" şeklinde konuştu. İl Başkanı Hüseyin Manav’ın konuşmalarının ardından Milletvekili Tunç partililerle bayramlaştı.

Valilikte ve asker ve polis teşkilatı mensupları ile bayramlaşma

Milletvekili Tunç, İl Başkanlığında gerçekleştirilen bayramlaşmanın ardından Bartın Valiliğinin bayramlaşma programına katıldı. Bartın Valisi Nusret Dirim ve protokol üyeleri ile birlikte Bartın Garnizon ve İl Jandarma Komutanlığı’nda askerlerin bayramını kutlayan Tunç, Polisevi bahçesinde de polis teşkilatı mensuplarıyla bayramlaştı. Daha sonrası ilçe, belde ve köylerde bayram ziyaretleri gerçekleştiren Tunç, her bayram olduğu gibi bu bayramda da yoğun bir program dahilinde hemşehrileriyle bayramlaştı.

Kozcağız’a bayram ziyareti

İl Merkezinde Protokol üyeleri ve davetlilerle bayramlaştıktan sonra İlçe, belde ve köy ziyaretlerine başlayan Milletvekili Tunç, ilk ziyaretini Kozcağız beldesine yaptı.  Milletvekili Tunç, İl Başkanı Hüseyin Manav, Merkez İlçe Başkanı Ali Eyüpustaoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, Ak Parti Kozcağız Belde Başkanı Mürşit Açıkgöz ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Kozcağız’da bayramlaşma programlarına katıldı.

Hasankadı beldesinde esnaf ve halkla bayramlaştı

Milletvekili Tunç ve beraberindekiler, Kozcağız beldesinde gerçekleştirdikleri bayram ziyaretlerinin ardından Hasankadı beldesine geçerek, burada da Hasankadı Belediye Zeki Erdoğan ile birlikte Hasankadı’da, esnafın ve halkın bayramını kutladı. Hasankadı  Eskiemirler köyünde bayrama katılan Milletvekili Tunç ve beraberindeki teşkilat mensupları, köylülerle bayramlaştı.

Kumluca Dibektaş Köyü ve Yenikışla’da bayram şenliklerine katıldı

Milletvekili Tunç, Hasankadı beldesindeki ziyaretlerinin ardından Kumluca Dibektaş ve Yenikışla köyünde düzenlenen Ramazan Bayramı şenliklerine katıldı. Milletvekili Tunç, beraberinde İl Başkanı Hüseyin Manav, İl Başkan Yardımcıları, İsmail Toksöz, Halil Kökoğlu,  Mustafa Zengin, Kumluca Belde Başkanı Cihan Ustaoğlu ile birlikte Dibektaş köyünde düzenlenen Ramazan Bayramı şenliğine katılarak burada şenliğe katılanların bayramını kutladı. Kumcuca beldesinde de esnaf ve Kumlucalıların Ramazan Bayramını kutlayan Milletvekili Tunç, Kumluca Zafer’de bayram ziyaretlerinde bulundu.

Ulus ve Abdipaşa’da bayram ziyaretleri

Milletvekili Tunç, yoğun bayram ziyaretlerine Abdipaşa Beldesi ve Ulus İlçesinde devam etti. Abdipaşa beldesine geçen Milletvekili Tunç burada da Abdipaşa Belediyesini ziyaret ederek, Belediye Başkanı Yaşar Dönmez ve meclis üyeleri ve Abdipaşalılarla bayramlaştı. Abdipaşa Beldesindeki Ramazan Bayramı ziyaretleri ardından Ulus ilçesine geçen Milletvekili Tunç, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, İlçe Başkanı Kadir Saraç, İl Genel Meclisi Üyesi İrfan Ekmekçi ve bazı teşkilat mensupları ile birlikte esnafların ve vatandaşların bayramını kutladı.

Kurucaşile ve köylerinde bayram ziyaretleri

Milletvekili Tunç Bayramın 2.günündede yoğun bayram ziyaretlerine, beraberindeki İl başkanı Hüseyin Manav, İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, AK Parti 25.Dönem Bartın Milletvekili Adayı Mustafa Yelkenci, İl Başkan Yardımcıları Muzaffer Yelkenci, Bekir Sezgin, Murat Yıldırım ve bazı tekilat mensupları ile devam etti. Milletvekili Tunç Kurucaşile Karaman Köyü, Tekkeönü, Başköy, İlyasgeçidi köylerindeki bayram ziyaretlerinin ardından Kurucaşile Merkezde Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın, İlçe Başkanı Necati Erkal, İl Genel Meclis Başkanı Murat Erfındık ve teşkilat mensupları ile bayramlaşarak, Kurucaşile esnafının ve Kurucaşilelilerin bayramını kutladı.

Amasra ve Avara’da bayram ziyaretleri

Milletvekili Yılmaz Tunç, beraberinde İl Başkanı Hüseyin Manav ve bazı teşkilat mensupları ile birlikte Amasra Kalaycı Köyünde (Avara) esnaf ve Avara halkının bayramını kutladı. Buradaki ziyaretlerinin ardından Amasra ilçesine giderek, burada da Amasra esnafı ile AK Parti Amasra İlçe Başkanı Bekir Karabacak, Amasra Belediye Başkanı Emin Timur, İl Genel Meclisi Üyesi Hikmet Özdilkural, Belediye Meclis üyeleri ve ilçe teşkilatı mensupları ile bayramlaştı.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535