• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Bartın 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • Bolu 16 °C
  • Kastamonu 18 °C
  • Zonguldak 16 °C
  • Karabük 19 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Mezuniyet töreninde vefat eden öğretmenlerini unutmadılar

İlimizin önde gelen eğitim kurumlarından biri olan TOKİ Ortaokulu öğrencileri, görkemli bir mezuniyet töreni düzenledi. Törende vefat eden Bartın TOKİ İlkokulu sınıf öğretmeni Talat Yılmaz da anıldı.
Mezuniyet töreninde vefat eden öğretmenlerini unutmadılar

Son üç yılın resmi kurumlar arasında TEOG birincisi olarak Türkiye ortalamasının 16 puan üstünde olan ve Futsal, Basketbol, Masa Tenisi, Kick Boks, Kort Tenisi, Taekwando, Karate, Dart, Voleybol ve Güreş alanlarında açılan kurslarla da bir spor okulunu andıran TOKİ Ortaokulu tarafından Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda görkemli bir mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Törende öğrenciler kep fırlatıp, pasta keserek mezuniyeti kutladı. Okul birincisi Emirhan Kırım ise mezuniyet kütüğüne plaketi çakarak bu güzel anı ölümsüzleştirdi. 2016-2017 eğitim öğretim yılı sonunda mezun olan 99 öğrenciye, Okul Müdürü Celal Denizer ve okul öğretmenleri tarafından mezuniyet belgeleri takdim edilirken, okulda en başarılı ve ikinci TEOG sınavında Türkiye birincisi olan öğrencilere plaket verildi. Konferans salonunu dolduran öğrenciler, öğretmenler ve veliler, 2015 yılında Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü sporcularını Eskişehir’de düzenlenen Minikler Türkiye Şampiyonası’na götürdüğü sırada kalp krizi geçirerek vefat eden Bartın TOKİ İlkokulu sınıf öğretmeni Talat Yılmaz’ı da andılar.

Tebrik ediyorum

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan TOKİ Ortaokulu’nun 9. Mezuniyet Töreninde ilk olarak 2016-2017 yılı TOKİ Ortaokulu mezunları sahneye davet edildi. 2’şerli şekilde sahneye gelen mezunlar salondan büyük alkış aldı. Törenin açılış konuşmasını Okul Müdürü Celal Denizer gerçekleştirdi. Denizer; “2016/2017 Eğitim-öğretim yılı TOKİ Ortaokulu Mezuniyet törenine hoş geldiniz diyor, sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Bu gecenin haklı gururunu yaşayan kalpleri heyecanla çarpan siz velilerimizi, öğrencilerimizi ve yakınlarını tebrik ediyorum. Değerli velilerimiz emanet olarak aldığımız değerli evlatlarınızı, bir ebeveyn olarak bütün idarecilerim, öğretmenlerim, personelim ile hizmet ederek onların daha kendinden emin, ne istediğini bilen, hedefleri için cesaretle hareket eden bilgili, görgülü yaşamı seven yaşatmayı görev bilen sevgi dolu bireyler olarak, sizlere büyük bir mutluluk ve heyecan içerisinde tekrar takdim ediyorum” dedi.

Bir nesli daha bugün buradan uğurluyoruz

Meslektaşlarına seslenen Denizer; “Bir anne ve baba şefkati ile kucaklayıp, erdem ve bilgi ile donattığınız. Bir nesli daha bugün buradan uğurluyoruz. Onlara gösterdiğiniz kılavuzluk ve ilgi için sizlere teşekkür ediyorum. Sevgili gençler, okula ilk başladığınız günden bugüne değin, eğitildiniz, bilgi ve erdemle donatıldınız, bugün bir mezuniyet yaşıyorsunuz. Biliniz ki her mezuniyet bir başka basamağın başlangıcıdır. Okul günleriniz, okul anılarına dönüşecektir. Sizleri gelecekte başarıyla okulunuzu, bizleri ve ailelerinizi en iyi şekilde temsil edeceğinize olan inancım tamdır” diye konuştu.

"Bütün umudum gençliktedir"

Denizer, konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı; “Değerli gençler, Bütün toplumların ve ulusların umutları ve güvenceleri genç nesillerdir. Elbette bizim de geleceğimiz ve güvencemiz sizlersiniz. Bu gerçeği Ulu Önder Atatürk "Bütün umudum gençliktedir" diyerek ülkeyi ve bütün değerlerini gençlere emanet ederek göstermiştir. İnanıyorum ki; sizler de umutlan ve güveni boşa çıkarmayacak ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyine çıkaracaksınız. Buna bütün kalbimle inanıyorum. Kıymetli vakitlerinizi ayırarak bu müstesna gecede bizleri yalnız bırakmadığınız ve onurlandırdığınız için çok teşekkür ediyorum.”

Devir teslim töreni gerçekleştirildi

Okul Müdürü Denizer’in konuşmasının ardından kürsüye gelen TOKİ Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Erdoğan Gündoğan, okul birincisi Emirhan Kırım ve mezunlar adına Simge Öztürk konuşma gerçekleştirdi. Yapılan konuşmaların akabinde de son sınıf öğrencilerinden Zeynep Dikyar ve Betül Kararecepoğlu ile 7.sınıf öğrencilerinden Sıla Okur ve Oğuz Aktemur tarafından epğitimde devamlılığı sembolize eden devir teslim töreni gerçekleştirildi.

Derece yapan öğrencilere plaket taktim edildi

Okul birincisi Emirhan Kırım, okul ikincisi Ömer Berkay Musa ve Zeynep Kandak ile ikinci TEOG sınavında Türkiye birincisi olan Enise Nur Topcan, Ulaş Altun, Zeynep Pirci, Emirhan Kırım ile Sudenur Canata’ya plaket verildi.

Mezuniyet kütüğüne plaket çakıldı

Ödül takdiminin kabinde Okul birincisi Emirhan Kırım mezuniyet kütüğüne plaketi çakarak bu güzel anı ölümsüzleştirdi. Törende öğrenciler kep fırlatıp, pasta keserek mezuniyeti kutladı.

Yılmaz’ı da andılar

Öğrencilerin fotoğraflarının yer aldı slayt gösterisi de dikkat çekti. Slaydın sonunda 2015 yılında Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü sporcularını Eskişehir’de düzenlenen Minikler Türkiye Şampiyonası’na götürdüğü sırada kalp krizi geçirerek vefat eden Bartın TOKİ İlkokulu sınıf öğretmeni Talat Yılmaz’ı da andılar.

okul-muduru-odul-taktimi.jpgdscn1280.jpg456456.jpg

dscn1254.jpgdscn1268.jpgdscn1284.jpg

  • Yorumlar 1
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0551 120 3535