• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Bartın 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • Bolu 15 °C
  • Kastamonu 16 °C
  • Zonguldak 18 °C
  • Karabük 19 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

‘50 bin desteği alırsak transfer yapabiliriz’

Bartınspor Basın Sözcüsü Mustafa Ahmet Oktay, Bartınspor Kulübü Derneği tarafından Bartınspor’a 74 TL Destek Kampanyası adı altında başlatılan seferberlikle ilgili sosyal medya hesabından canlı bağlantı ile çağrıda bulundu.
‘50 bin desteği alırsak transfer yapabiliriz’

Başkan Bulut, canlı bağlantı ile çağrıda bulundu

Spor Toto BAL Ligi’nde şampiyonluğa oynayan ve bu yolda ihtiyacı olan maddi desteği sağlamak adına her anlamda mücadelesini veren Bartınspor Kulübü tarafından başlatılan Bartın’ın plaka kodu olan 74’ü göz bulundurarak hazırlanan 74 TL’lik destek kampanyasına 34 kişi katıldı. Kampanyanın önemine dikkat çekmek adına Vali Nusret Dirim ve Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, sosyal medya üzerinden Bartınlılara seslenerek, kampanyanın öncülüğünü yapmasına rağmen Bartınlılar tarafından gereken destek verilmedi.

Kampanyayı duyurmaya çalışıyoruz

Kampanyanın herkes tarafından duyurulması adına sürekli sosyal medya üzerinden paylaşımlarda bulunan Bartınspor yöneticileri, canlı bağlantılarla da Bartınlıları desteğe davet ediyorlar. Son olarak 6-1 kazanılan Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetleri karşılaşmasının ardından Bartınspor Basın Sözcüsü Mustafa Ahmet Oktay, 74 TL Destek Kampanyası adı altında başlatılan seferberlikle ilgili sosyal medya hesabından canlı bağlantı ile çağrıda bulundu. Oktay, Bartınspor taraftarlarının sorularını yanıtladı.

5412-001.jpgBiz Kırşehir’den daha iyi bir takımız

İlk olarak alınan 6-1’lik galibiyeti değerlendiren Oktay; “Bugün güzel bir galibiyet aldık. İnşallah devamı gelecek. Kastamonu hafife alınacak bir rakip değildi. İkinci yarıya güzel bir galibiyetle başladık. Karşılaşmada taraftarımız takımımıza gereken desteği verdi. Tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Her iki takımda sadece rakiple değil, rüzgarla da mücadele etti. Özellikle ikinci yarı rüzgarı karşımıza aldık. Rakip rüzgarın etkisiyle de golü buldu. 2-1 olduktan sonra seyircimiz tepki vermeye başladı. Kaldı ki takımımız da iyi bir futbol oynuyordu. Şunu taraftarlarımız bilsinler. Bu takım çoğu 3.lig takımından daha iyi bir kaliteye sahip. Ben Kastamonu takımını tebrik ediyorum. Grubun en iyi takımına karşı iyi mücadele ettiler. Şampiyonluğu istediğimizi bu mücadelede gösterdiğimizi düşünüyorum. Devre arası kampının ardından yeni transferlerimizle birlikte bu takım şampiyonluğun en büyük adayıdır. Önümüzdeki karşılaşma çok önemli. Kırşehir’e galibiyet için gidiyoruz. Kendi futbolumuzu oynadığımız sürece galip geleceğimize inanıyoruz. Çünkü biz Kırşehir’den daha iyi bir takımız” dedi.

26903765_1802004849823312_3173448392834982369_n-001.jpgHedeflenen sayının üzerine çıkacağımıza inanıyoruz

Herkesin Bartınspor’a sahip çıkması gerektiğini belirten Oktay; “İkinci yarının başında bir destek kampanyası başlattık. 11 Ocak’ta kampanyamızın startını verdik. Bu hafta kampanyamıza olan desteğin artmasını bekliyoruz. Sayın Başkanımız 50 bin destek hedefini koydu. Eğer bunu başarabilirsek kulübümüze büyük bir desteği sağlamış olacağız. Bu tür aldığımız saha sonuçları bizim daha fazla kenetlenmemizi sağlayacaktır. Saha sonuçları ne kadar iyi olursa destek de bir o kadar artar. Kampanyamız 31 Ocak’ta sona erecek. Biz 74 TL dedik. Ancak herkes istediği miktarda yardımda bulunabilir. Tüm belde ve ilçelerimizle birlikte spora gönül vermiş insanları harekete geçirmemiz şart. Türkiye’nin 81 ilinde yaşayan Bartınlılar var.  Bunların da kampanyaya katılmasıyla birlikte hedeflenen sayının üzerine çıkacağımıza inanıyoruz. Herkesin karınca kararınca bu takıma el takma zamanıdır. Gelin hep birlikte bu takıma sahip çıkalım. Bartın ilinin plaka kodu olan 74 TL’yi Bartınspor Derneğimizin 94 000 1500 15800 730 234 66 24 nolu Vakıf Bank hesabına yatıralım. Bu kulübe sahip çıkalım” diye konuştu.

İnşallah başaracağız

Konuşmalar sırasında canlı bağlantıya katılan Bartınspor Başkanı Mehmet Bulut, kampanya ile ilgili bilgiler verdi. Başkan Bulut; “Kampanyaya katılım 34 kişi Bu katılım iyi bir oran değil. Kampanyayı duyuramadığımızı görüyoruz. Üzerinde yoğunlaşmamı lazım. Herkes üç arkadaşını bu kampanyaya davet etsin. Bu kampanya Bartınspor’un geleceği için büyük önem arz ediyor. 1 TL ile de 500 TL ile de katılabilirler. 74 TL adını vermemizin nedeni duyarlılığı artırmak. Ne olur bu takıma sahip çıkalım. Biz bu hafta yönetimimizle birlikte işadamlarımızı ve esnaflarımızı ziyaret edeceğiz. Kampanyanın hedefini 50 bin olarak koyduk. 50 bin olmamamız için hiçbir neden yok. Sadece özveriye ihtiyacımız var. Taraftarımızdan ricam herkes arkadaşlarımızı sosyal medyadan davet etsin. Desteğe duyarlı olalım. Birlik olmamız halinde her şeyin üstesinden geliriz. İnşallah başaracağız. Kampanya noktasında 50 bini yakalamamız halinde transfer yapabiliriz” dedi.

Şampiyonluğa ulaşacağımıza olan inancımız tam

21 Ocak Pazar günü saat 14.00’da deplasmanda oynanacak olan karşılaşmaya Bartınspor taraftarları için otobüs kaldırılacağını belirten Bulut; “Taraftarımızın otobüs talebi olduğunu biliyoruz. Bizim bir iki otobüs kaldırmamız bir şey ifade etmeyecek. Kırşehir’in seyirci potansiyeli çok daha fazla olacak. Şehrimizin duyarlılığı sayesinde önemli sayıda taraftarımızla oraya gitmek çok önemli. Tabii Kırşehir’in belirleyeceği seyirci sayısı da önemli. Yani misafir takım kontenjanı önemli.  Kırşehirspor’un stadı seyirci potansiyeline sahip. Takdir Kırşehirspor yönetimindir. Alacakları karara Bartınspor olarak uyarız. Biz takımımıza güveniyoruz. Dostluk ve kardeşlik içerisinde bir müsabakanın olmasını istiyoruz. Kırşehir maçı ligin ne ilki ne de sonu. Daha yolun başındayız. Biz takımımıza her koşulda destek vermeye devam edeceğiz. Sahadaki futbolcuları desteklemek zorundayız. Sezon sonunda şampiyonluğa ulaşacağımıza olan inancımız tam” diye konuştu.

asdsaf-001.jpgBizler de bu kampanyada varız

Başkan Bulut’un konuşmasının akabinde canlı bağlantıya katılan Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun; “Ulus ilçesi olarak Bartınspor’un her zaman yanındayız. Olmaya da devam edeceğiz. Bu kampanya çok önemli. Bizler de bu kampanyada varız. Uluslularda inşallah bu kampanyayı takip eder. Biz üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Sayın Mehmet Bulut ve yönetimindeki arkadaşlara başarılar diliyorum. Biz Ulus Belediyesi olarak bu kampanya kapsamında Bartınspor’a desteğimizi vereceğiz. Emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535