• BIST 9797.08
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Bartın 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • Bolu 17 °C
  • Kastamonu 17 °C
  • Zonguldak 19 °C
  • Karabük 20 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

ASKF görev dağılımı yaptı

17 Haziran’da gerçekleştirilen Bartın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Olağan Genel Kurulu sonrasında yeni seçilen yönetim kurulu ilk toplantısını Damla Et Mangal’da yaparak, görev dağılımını gerçekleştirdi.
ASKF görev dağılımı yaptı

Bartın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından 17 Haziran Cumartesi günü Belediye Cep Sinemasında yapılan 12.olağan genel kurul toplantısı sonrası göreve gelen yeni yönetim kurulu, ilk toplantısını Damla Et Mangal’da gerçekleştirdi. Sohbet havasında geçen toplantıda görev dağılımı yapıldı. 

Görev dağılımı

Genel kurul sonrası Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Turgut Altınçubuk başkanlığındaki toplantıda görev dağılımı şu şekilde oluştu; “Genel Başkan Turgut Altınçubuk, Genel Sekreter Esat Günaydın, Genel Başkan Yardımcıları İsmail Ekerbiçer, Nuri İslam Çil ve Kadircan Yaman, Örgütlenme Sekreteri Cevat Özer, Mali Sekreter Reşat Günay, Eğitim Sekreteri Celal Erbil, Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Karakurt.”

İlk toplantımızı gerçekleştirdik

Toplantı sonrası değerlendirmelerde bulunan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Turgut Altınçubuk, şu ifadeleri kullandı; “3 yılda bir yapılan Genel Kurul Toplantımızı geçtiğimiz ay gerçekleştirdik. Tek liste halinde gidilen seçimde yeniden göreve geldik. Gerçekten büyük destek gördük. Tabii seçimin ardından da bugün ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantımızda görev dağılımını yaptık. Güçlü yönetimimizle yeni dönemde de çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bundan sonraki süreçte ayın belli günleri toparlanıp, yapacağımız programlar dahilinde etkinlikler yapacağız. 

Ne söz vermişsek sözümüzün arkasındayız

Kongre sonrası Pusula Gazetesi aracılığıyla delege arkadaşlarıma teşekkürlerimi iletmiştim. Bu vesileyle tekrar teşekkür etmek istiyorum. Kulüp başkanlarımıza, kulüplerimizdeki delege kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. Tam destek verdiler. Destek veren kulüplerimizin yüzünü kara çıkartmayacağız. Ne söz vermişsek sözümüzün arkasındayız. 

Kaynaşma yemeği düzenleyeceğiz

8 Temmuz Cumartesi günü akşam 19.00-24.00 arası Varol Otel’de dayanışma yemeği düzenledik. Bu yıl 5.’sini gerçekleştireceğiz. Başta Sayın Milletvekilimiz ve Belediye Başkanımızın yanında kulüplerimizin başkan ve delegeleri katılım sağlayacak.  Güzel bir kaynaşma olacağını düşünüyoruz. Futbol kulüplerimize hediyeler taktim edeceğiz. Kulüp başkanlarımıza yapmış oldukları hizmetten dolayı plaket taktimi yapacağız. 

Eksiklikleri bildireceğiz

Ömertepesi, Kurucaşile ve Kızılelma sahalarında çok ciddi sorunlarımız var. Biz ASKF olarak bu sıkıntılarımızı Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü’ne bildireceğiz. Geçtiğimiz yıl bir sel felaketi yaşadık. Allah bir daha yaşatmasın. Kurucaşile’de sahaya kayalar kaydı. Sahanın yapısı bozuldu. Saha yapıldı falan deniliyor. Yapılmadı. Şu anda orası futbol oynamaya elverişli değil. Bu sahanın bakım ve onarımının yapılmasını istiyoruz. Takımlarımızdan gelen talepler üzerine noksanlarımızı ilgili kurumlara bildireceğiz.

ASKF’ye bina kazandırmak istiyoruz

Bartın ASKF olarak projeler ortaya koyduk. Bunlardan bir tanesi ASKF’ye bina kazandırmak istiyoruz. Araştırmalar yapıyoruz. Yakışır bir yerden bina bulduğumuz zaman satın alacağız. Bu bina Bartın futboluna hizmet verecek. Tüm kulüplerimizin burası evi olacak. Şehir merkezinde bu binayı kazandırabilirsek çok daha iyi hizmet verebileceğiz.

Bartınsporu gönülden destekliyoruz

Bir diğer düşüncem de Bartınspor’un profesyonel lige çıkması. Hepimiz Bartınsporluyuz. Hepimiz gönülden destek veriyoruz. Takımımızın profesyonel lige çıkıp birinci amatörde oynayan kulüplerimizin önünü açmasını istiyoruz. Burada yetiştirilen sporcuların en azından bir hedefi olsun istiyoruz. Bu çocuklar Bartınsapor’da oynamak için can atacaktır. Böyle olunca da Bartınspor kazanacaktır. Kendi evladını kendi takımında oynatacaktır. 

Yeni bir saha istiyoruz

Tabii büyük önem verdiğimiz yeni saha projesi var. Ömertepesi’nde eski havuzun bulunduğu alana yeni bir saha istiyoruz. Sayın Milletvekilimiz bize bu saha için söz verdi. İnşallah yapılacaktır. Sayın Vekilimizin peşini bırakmayacağız. Birinci amatörde antrenman saatleri ve maç saatleri çakışıyor. Saatlerce takımlar birbirlerini beklemek zorunda kalıyorlar. Bu nedenle çok acil yeni bir sahaya ihtiyacımız var. Söz konusu yer için projelendirme yapılarak, ödenek ayrılmıştı. Sporcu fabrikası ile birlikte yapılacaktı. Ödeneği bir çıktı. Biz böyle olunca çok mutlu olduk. Ancak müteahhit vefat etti. Tabii vefat olunca yeniden ihale yapıldı. Yapılan yeni ihaleye saha dahil edilmedi. Yani sahamız güme gitti. Ancak Sayın Milletvekilimiz bize bu sahanın sözünü erdi. Vekilimiz verdiği tüm sözleri tutmuştur. Bu sözünü de yerine getirecektir. Sayın Vekilimize teşekkür ederiz.”

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535