• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Bartın 13 °C
  • Ankara 15 °C
  • Bolu 11 °C
  • Kastamonu 13 °C
  • Zonguldak 15 °C
  • Karabük 16 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Bartınspor, ligde 2.sıraya yükseldi

Spor Toto BAL Ligi temsilcimiz Bartınspor, ligin 4. haftasında 15 Ekim Pazar günü saat 15.00’da MKE Kırıkkalespor ile kendi evinde karşılaştı.
Bartınspor, ligde 2.sıraya yükseldi

Spor Toto BAL Ligi 6. Grup temsilcimiz Bartınspor, ligin 4. Haftasında ligde 6 puanla 3.sırada bulunan MKE Kırıkkalespor ile karşılaştı. 15 Ekim Pazar günü saat 15.00’da Bartın Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmadan 3-0’lık net bir galibiyetle ayrılan temsilcimiz, liderle arasındaki puan farkını 2’ye düşürerek, ligde 2.sıraya yükseldi.

Bartınspor yenilgisiz yoluna devam ediyor

Ligin birinci haftasında Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetlerispor’u 2-1 mağlup eden temsilcimiz ligin ikinci haftasında kendi evinde Kırşehir Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı. Ligin üçüncü haftasında da deplasmanda Karadeniz Ereğli Belediyespor ile karşılaşan Bartınspor, bu karşılaşmadan da 1-1 beraberlikle ayrıldı. Geçtiğimiz hafta sonu ise MKE Kırıkkalespor ile kendi evinde karşılaşan temsilcimiz, sahadan 3-0’lık net bir skorla ayrıldı.

Futbolcular galibiyeti taraftarıyla kutladı.

Karşılaşmada orta hakem Ali Can Soyda, 1. yardımcı hakem İhsan Kaan Delice, 2. yardımcı hakem Kerem İlitangil, dördüncü hakem Turan Çakıl ve gözlemci olarak da Enver Çelik görev aldı. Karşılaşmaya istekli başlayan temsilcimiz 18. dakikada ceza sahasına yapılan ortada Ramazan Taş'ın kafa vuruşuyla 1-0 öne geçti. İlk yarı boyunca baskılı oyununu rakibine hissettiren temsilcimiz, son vuruşlarda etkisiz kalınca , devre arasına 1-0 üstün gitti. İkinci yarıda da aynı üstün oyunu ortaya koyan Bartınspor, 78. dakikada Konstantin Belov'un golüyle farkı 2'ye çıkardı. Ceza sahası dışından sert vuruşu ağlarla buluştu. Konstantin Belov, gol sevincini hocası ile paylaştı. Farkı 2’ye çıkartan temsilcimiz, rakibi üzerine adeta atak yağdırdı. Karşılaşmanın son dakikalarında kalecinin önde olmasından faydalanan Doğukan Ölçek’in ceza sahası dışından aşırtma vuruşu ağlarla buluştu. Doğukan'la farkı 3'e çıkaran Bartınspor karşılaşmayı 3-0 kazandı. Karşılaşma sonunda Bartınsporlu futbolcular galibiyeti taraftarıyla kutladı.

Haftanın en karlı çıkan tıkımı Bartınspor

Teknik Direktör Hasan Basri Kara yönetiminde çıktığı 3 karşılaşmadan 1 galibiyet 2 beraberlikle 5 puan alabilen temsilcimiz ligin 4.haftasında aldığı bu galibiyetle rakiplerinin puan kaybettiği haftada en karlı çıkan takım oldu. 4.hafta karşılaşmaları öncesi ligde 7 puanla birinci sırada bulunan Türk Metal Kırıkkalespor, 1074 Çankırıspor’u kendi evinde 2-1 mağlup etmeyi başararak, puanını 10’a çıkarttı. 6 puanı ligde ikinci sırada bulunan Sincan Belediyespor, lig sonuncusu Devrek Belediyespor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. 4.hafta sonunda Sincan Belediyespor, 7 puanla 3.sıraya geriledi. Ligde üçüncü sırada bulunan MKE kırıkkalespor’un 2 galibiyet ve 1 mağlubiyeti bulunuyordu. Ligin 4. haftasında 6 puanı bulunan MKE kırıkkalespor ile karşılaşan Bartınspor’un aldığı 3-0’lık galibiyet, ligde sıralamayı değiştirdi. 4.hafta öncesi ligde üçüncü sırada bulunan MKE kırıkkalespor, temsilcimiz karşısında aldığı mağlubiyet sonrası 5.sıraya geriledi. Aldığı bu galibiyetle puanını 8’e yükselten Bartınspor da ligde 2.sıraya yükseldi.

Tüm maçlar 22 Ekim’de

Ligin 5.haftasında lig 1.’si Türk Metal Kırıkkalespor, lig 3.’sü Sincan Belediyespor ile karşılaşacak. Ligde 2.sırada bulunan temsilcimiz Bartınspor da deplasmanda ligde 8.sırada bulunan 1074 Çankırıspor’a konuk olacak.Ligde 4.sırada bulunan Kırşehir Belediyespor, ligde 9.sıradaki Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetleri ile mücadele edecek. Lig 5.’si MKE Kırıkkalespor ise ligde 12.sırada bulunan Keçiören Bağlumspor ile karşı karşıya gelecek Karşılaşmaların hepsi 22 Ekim Pazar günü saat 15.00’da başlayacak.

Taraftarımıza teşekkür ediyoruz

Karşılaşma sonrası Bartınspor taraftarına teşekkür eden  Bartınspor yönetimi tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı; “Şampiyonluk hedefimize ulaşacağımıza olan inancımız tam. Bunun için elimizden gelen mücadeleyi veriyoruz. Bartın Atatürk Stadyumu’nda karşılaştığımız MKE Kırıkkalespor maçında taraftarımızın vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Taraftarımızın tribünden vermiş olduğu desteğin değeri büyüktür. Galibiyette büyük pay sahibi olan taraftarımıza tekrar teşekkür ediyoruz.”

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535