• BIST 9878.09
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Bartın 21 °C
  • Ankara 27 °C
  • Bolu 19 °C
  • Kastamonu 23 °C
  • Zonguldak 21 °C
  • Karabük 21 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Bartınspor’da 4 yönetici istifa etti

Temsilcimiz Bartınspor, Türk Metal Kırıkkalespor maçından 1-0 mağlup ayrıldı. Şampiyonluk yolunda önemli bir karşılaşmada alınan bu yenilgi sonrası Bartınspor yönetiminden 4 isim sosyal medya aracılığıyla istifa ettikleri açıkladılar.
Bartınspor’da 4 yönetici istifa etti

Spor Toto BAL Ligi 10. haftasında kendi evinde lig ikincisi Türk Metal Kırıkkalespor’a  1-0 mağlup olan Bartınspor’da karşılaşma sonrası önemli gelişmeler yaşandı. Şampiyonluk yolunda önemli bir karşılaşmada alınan bu yenilginin ardından Bartınspor yönetiminden 4 isim sosyal medya aracılığıyla istifa ettiklerini açıkladılar. Transfer Komitesinde görev alan Yüksel Özkan, Futbol Şube Sorumlusu Yusuf Gören, Basın Sözcüsü Mustafa Ahmet Oktay, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kalafat Sosyal medya hesaplarından Bartınspor Yönetiminden istifa ettiklerini duyurdular. İstifa haberleri taraftarlar tarafından tepkiyle karşılanırken, Bartınspor Başkanı Mehmet Bulut, istifaların kabul edilmeyeceğini belirtti.

Yönetim kurulu üyeliğimden istifa ediyorum

Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kalafat, yaptığı açıklamasında; “Yönetim kurulu üyeliğimden istifa ediyorum. Bartınspor’un şampiyon olacağına inanıyorum. Saygılarımla” dedi.

Her şey bitmiş değil

Transfer Komitesinde görev alan Yüksel Özkan; “Mehmet Başkanımızla bugüne kadar canla başla çalıştık. Bugün çok üzüldük ama her şey bitmiş değildir. Yönetimin önünü açmak için gerekli kararların hızlı alınması için görevimden istifa ediyorum. Mehmet Bulut başkanıma ve tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim” diye konuştu.

Gece gündüz demeden çalıştık

Futbol Şube Sorumlusu Yusuf Gören; Mehmet başkanım ve değerli yönetim kurulu arkadaşlarımla bugüne kadar maddi ve manevi olarak canla başla, gece gündüz demeden çalıştık. Bu takımın sezon sonunda şampiyon olacağına inancım tamdır. Bartınspor yönetiminden istifa ediyorum. Desteklerinden dolayı herkese teşekkür ederim” şeklinde belirtti.

Trabzonlu bir adam olarak ağladığını gördüm

Basın Sözcüsü Mustafa Ahmet Oktay ise; “Mehmet Bulut başkanlığında yönetime seçildiğim tarihten bugüne kadar, gecemizi gündüzümüzü katarak çalıştım. Belki maddi anlamda bireysel olarak katkı sunamamış olsam bile, şehrimizin ileri gelen büyüklerinin kulübümüze katkı vermeleri konusunda üzerine düşeni yerine getirdiğime inanıyorum. Başkanın maçtan sonra Trabzonlu bir adam olarak ağladığını gördüm. Bu hepimizin şapkasını önüne koyarak düşünmesi gerektiğinin resmidir. Başkanımız Mehmet Bulut’un yaptığı açıklamadan kongre sinyalini aldım. Bugün itibariye ile de Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa ediyorum. Bu aldığım kararın bugünkü yenilgiyle yakından uzaktan bir alakası yoktur. Çünkü bu takım hedefe ulaşacaktır. Buna olan inancım tamdır. Camiamızın Mehmet Bulut ve futbol takımına olan desteklerinin süreceğine de inanıyorum. Başkanımız Mehmet Bulut ve tüm Yönetim Kurulu Üyelerine de teşekkür ediyorum. Saygılarımla” ifadelerini kullandı.

İstifaları kesinlikle kabul edilmeyecek

Yapılan istifa açıklamalarının ardından Bartınspor Başkanı Mehmet Bulut da sosyal medya aracılığıyla değerlendirmelerde bulundu. Başkan Bulut; “Bartın kamuoyuna 2 yıldır arzuladığım Bartın ilinin birliğini beraberliğini bugün heyecan ile görmeyi rabbim bizlere gösterdi. kaza demek gerekir. Seyircimiz ile gurur duydum. Olması gereken Bartın bu. Bu maçta yenildik. Ama asla yıkılmayacağız. Ders çıkaracağız. Daha fazla kenetleneceğiz. Bu şehri hep birlikte hak ettiği yere getireceğiz. Tabii ki üzüldük. Bizlerde insanız değerli yönetim kurulu arkadaşlarımın sanal ortamda paylaştıkları istifaları kesinlikle kabul edilmeyecektir. Yorulmuş ve üzülmüş olabilirler. Haklılar çok çalıştılar. Ancak biz yola beraber çıktıklarımızı yolda bırakmayız. Beraber yönetime geldik. Beraber gideriz. Ancak zamanın doğru olmadığını ilk yönetim kurulu toplantımız ile Olağan Üstü Genel Kurul kararı alınarak mevcut yönetime daha güç katacak yöneticiler katılarak yola devam edilmelidir. Tüm Bartınspor sevdalılarının bilgisine saygılarımla” dedi.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535