• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Bartın 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • Bolu 16 °C
  • Kastamonu 25 °C
  • Zonguldak 17 °C
  • Karabük 25 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Herkesle halleşti

Bartınspor Kulübü Başkanı Mehmet Bulut tarafından düzenlenen veda yemeğinde, futbolcular, yönetim ve teknik kadro vedalaşarak, helalleşti.
Herkesle halleşti

Bartınspor Kulübü Başkanı Mehmet Bulut tarafından düzenlenen veda yemeğinde, futbolcular, yönetim ve teknik kadro vedalaşarak, helalleşti. Bu yılda şampiyonluğu elde edemeyen Bartınspor ekibi, hafta sonu Bartın Atatürk Stadyumu’nda Amasraspor ile oynanacak olan baraj maçı öncesi Nife Cafe’de düzenlenen veda yemeğinde bir araya geldi. Kulüp Başkanı Mehmet Bulut tarafından organize edilen akşam yemeğinde yönetim kurulu üyeleri, teknik ekip ve futbolcular yer aldı.

İstediğimiz gibi bitiremedik

 Yemek sonrası bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Mehmet Bulut, konuşmasında şunları söyledi: “Bartın şehrinin umutlarını, hayallerini gerçekleştirmek için sezon başı hep birlikte çıkmış olduğumuz yolda aramızda olan hocalarımız, ayrılan hocalarımız, futbolcu kardeşlerimiz, umutla heyecanla baş koyduğumuz şehrimizin arzuladığı 18 yıllık özleme son verme arzumuzu istediğimiz gibi bitiremedik. Nasip kısmet. Nasipte yoksa, kısmette yoksa elden bir şey gelmiyor. Vedalar bazen hüzünlü oluyor. Bugün burada vedalaşma yemeğini düzenlemiş bulunuyoruz. Aramızda olacak olan kardeşlerimiz, devam edecek olan kardeşlerimiz olacaklardır. Bu yolculukta bizim yanımızda olan başta Sayın Valimiz Nusret Dirim, Belediye Başkanımız Sayın Cemal Akın, Milletvekillerimiz Sayın Yılmaz Tunç ile Sayın Rıza Yalçınkaya ve tüm Bartın halkı bizlere vermiş olduğu destekler için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

Bu formayı hakkını vererek giydiniz

 Sizler bu formayı hakkını vererek giydiniz. Formanın karşılığını vermeye çalıştınız. Ama kaderde yokmuş şampiyonluk. Onun üzüntüsünü yaşıyorum. Çokta moralim bozuk. Öncelikle Bartın halkı adına, kulüp başkanı olarak inanarak giydiğiniz formanın hakkını veren tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki futbol yaşantınızda, biz başkan olarak devam edelim yada etmeyelim bu şehre karşı hepinizin bir borcu olduğunu, devam eden arkadaşların inşallah bu doğrultuda yüreğini koyup, bu şehrin yarım kalan umutlarını tamamlamış olursunuz. Bundan sonraki futbol yaşantınızda başarılar diliyorum. Haklarınız varsa baraj maçından sonra almış olduğunuz emaneti aynı yerde bırakmak şartıyla benim bütün haklarım sizlere helaldir. Pazar günü genel kaptanımız sizlerle helalleşecektir. Sizlerde hakkını helal edin diyorum. Görüşmek üzere Allaha emanet olun.”

Karakterli arkadaş topluğuyla oynama fırsatı buldum

Bulut’un konuşmasından sonra söz alan kaptan Eray Şekerci ise şu ifadeleri kullandı; “Başkanımızda dile getirdi. Bu meşakkatli yolda, her türlü şeyi biz vicdanen de mücadele ederek yaptığımıza inanıyorum. Başkanımızın üzerine basa basa söylediği bir şey vardır ki o aynen o şekildedir. Eğer bir şeyde nasibin yoksa ne yapsan boş. Ciddi anlamda göklerden gelen bir karar var. Saha içinde ve saha dışında mücadelemizi ettik. Biz bu yola çıkarken başkanlığımızın önderliğinde ciddi anlamda belki de bizim şuraya kadar geleceğimizi düşünmeyen insanlarda olmuştur. Ben sahada bu takımın kaptanlığını ve abiliğini yaptım. Bu kadar karakterli oyuncu arkadaşlarla oynamak benim için büyük bir onurdu. Bana bunu sağlayan başkanımıza teşekkür ediyorum. Cidden bu kadar karakterli arkadaş topluğuyla oynama fırsatı buldum.

Bartınspor kulübü bakidir, büyüktür

Bizim hakkımız varsa helali hoş olsun diyoruz. Çünkü giydiğimiz forma bizim namusumuz olmuştur. Biz o sahada tekmeye kafa soktuk, biz o sahada mağlup duruma düştük maçı çevirmek için her şeyi yaptık. Mağlup olduk, o saha yer yarılsa da içine girsek diye kendi kendimize telkinlerde bulunduk. Gerçekten biz çok istedik. Ama nasip olmadı. “Tercihimiz kulübümüz” Ben başkanımıza tekrar teşekkür etmek istiyorum. Neden? Bana ne söz verdiyse yerine getirmiştir. Benim hakkım helali hoş olsun. Biz başkanlığımızın önderliğinde bir söz verdik ben yine o sözümün arkasındayım. Tabi bu zamanda bir kongre olacaktır. Tercihimiz kulübümüz. Şartlar oluşur veya oluşmaz onu bilemem. Ama ben Bartınspor’da oynamamanın hem onurunu hem de gururunu yaşadım. Sadece taçlandıramadığımız şampiyon olduk.

Herkes hakkını helal etsin

Oynadığımız futbol, yaptığımız işler, arkadaşlarımla beraber hep şehre yakışına yapmaya çalıştık. Bu şehri en güzel şekilde hem deplasmanda hem de içerde en iyi şekilde temsil ettik. Ben yine üstüne basa basa söyleyeceğim. Bartınspor kulübü bakidir, büyüktür. Futbolcular gelir geçer ama doğru insanlar bulunduğu zamanda sabredilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bunu yıllarca oynamış olduğumuz için sadece büyüklerime iletmek istiyorum. Ciddi anlamda bu kadar karakterli oyuncu topluluğunu ya gelir yada gelmez. Herkes hakkını helal etsin, Allah razı olsun.”

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535