• BIST 9933.37
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Bartın 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • Bolu 16 °C
  • Kastamonu 25 °C
  • Zonguldak 17 °C
  • Karabük 25 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Ortak liste ile seçim gündeme geldi

Bartınspor’un 10 Mayıs Perşembe günü saat 18.00’da gerçekleştirilecek olan Genel Kurul öncesi adaylıklarını açıklayan Candemir Yazıcı ve ASKF Başkanı Turgut Altınçubuk’un ortak liste ile seçime gideceği iddia edildi.
Ortak liste ile seçim gündeme geldi

Bartınspor’un 3 Mayıs Perşembe günü saat 18.00’da Bartın Belediyesi Cep Sineması’nda yapılması planlanan ancak yeterli çoğunluğun sağlanamadığı gerekçesiyle 10 Mayıs Perşembe gününe ertelenen Olağanüstü Genel Kurul Kongresinde başkanlık için adaylıklarını açıklayan Bartın esnaflarından Candemir Yazıcı ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF) Başkanı Turgut Altınçubuk’un ortak liste ile seçime gideceği iddia edildi.

Bizim amatörümüz denildiği gibi kötü değil

Kamuoyunda ve sosyal medya yer alan bu iddialarla ilgili gazetemize özel açıklamalarda bulunan başkan adayı Candemir Yazıcı, Bartınspor Başkan Adaylığından çekilebileceğini belirterek, Turgut Altınçubuk ile ortak listede seçime gidilebileceğini söyledi. Yazıcı; “Turgut abinin Bartınspor Başkanlığına aday olduğunu öğrendim. Tebrik ediyorum. Gazetede verdiği röportajını okudum. Projeleri ve düşünceleri beni mutlu etti. Ben de Bartınlı gençlerimize forma şansı verilmesi taraftarıyım. Bu gençlerimizle iyi bir kadro oluşturmak anacımız. Gençlerden oluşturacağımızı söyleyince kamuoyunda Bartın’da ki amatör takımlar gibi kadro kurulacak sanılıyor. Biz de iyi ve karakterli futbolcular alacağız. Ancak yüksek fiyatlarda alınan futbolcular az sayıda olacak. Her bölge için en iyisini bulacağız. Ancak bu iyi futbolcuların yanına Bartın’da top oynayan veya Bartınlı olup dışarıda oynayan sporcularımızı getireceğiz. Bizim amatörümüz denildiği gibi kötü değil. Bartınspor’da oynayabilecek futbolcular var. Üniversite okuyan BAL Liginde oynayabilecek kapasitede çocuklarımız var. Biz bunlardan faydalanacağız. Bu iş belediyesiz kesinlikle olmaz” dedi.

Ortak bir liste hazırlayabiliriz

Birlik ve beraberlik içerisinde seçime gidilmesinin büyük önem taşıdığını belirten Yazıcı; “Başkanlık seçimiyle ilgili Turgut abi ile görüşeceğiz. Benim ayrı listem olmasına rağmen Turgut abi ile ortak bir liste hazırlayabiliriz. Turgut abi beni ASKF yönetiminde bulunmam nedeniyle davet etti. Ancak benim olmazsa olmazlarım var. Bu takımda yapılması gereken ne varsa Turgut abi de belirlemiş durumda. Düşüncelerimizin yüzde 90’ı aynı. Ben birlikten kuvvet doğacağı kanaatindeyim. Bartın Belediyesi’ni temsilen abilerimizin de yer aldığı ortak bir liste yapabiliriz. Tabii Turgut abi ile görüştükten sonra daha net cevaplar verebilirim. Bizim için önemli olan tek şey Bartınlı gençlere şans verebilmek. Yenildiği zaman üzülen ve yendiği zamanda prim almak için sevinen değil, Bartınlı olduğu için sevinen bir takım oluşturacağız. Önemli bir maçın arifesinde eğlenceyi değil, oynayacağı müsabakanın sonucunu düşünecek kapasitede futbolcularla görüşeceğiz” diye konuştu.

Bartınspor’a biz kalıcı eserler bırakacağız

Yazıcı; “Bartınspor‘ un gelirlerini daha fazla artırabilmek için çalışmalar yapacağız. Bu şekilde büyük bütçeler harcamayacağız. Allah’ın izniyle kasasında borç değil, artı parası olan bir kulüp oluşturacağız. Bartınspor’u asla borçlu bırakmayacağız. Bartın’da ki amatör spor kulüplerine Bartınspor olarak maddi ve manevi her türlü yardımı yapacağız. Çünkü Bartınspor’un geleceği Bartın’da ki amatör takımlarına bağlı. Bartın’da ki amatör takımlar ne kadar kuvvetli olursa Bartınspor’da o kadar kuvvetli olur. İlimizin takımında Bartınlı sporcular ağırlıklı olacak. Böyle bir takım vaat ediyoruz. 3 trilyondanfazla bu sezon para harcandı. Ancak ortada çakılı bir çividahi yok. Takımın otobüsü dahi yok. Kulübün daha altyapı tesisi yok. Bartınspor’a biz kalıcı eserler bırakacağız” dedi. 

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535