• BIST 10109.72
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • Bartın 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • Bolu 18 °C
  • Kastamonu 18 °C
  • Zonguldak 15 °C
  • Karabük 19 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Bulut, Kulübün gelirlerini kalem kalem açıkladı

Bartınspor Başkanı Mehmet Bulut, Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Bartınspor’a maddi destekte bulunan firma ve kişi sayılarıyla ilgili değerlendirmede bulunarak, bağışlanan miktarı açıkladı.
Bulut, Kulübün gelirlerini kalem kalem açıkladı

Bartınspor Başkanı Mehmet Bulut, Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren ve lige 20. hafta sonunda 42 puanla liderlik koltuğuna oturan Bartınspor’a maddi destekte bulunan firma ve kişi sayılarıyla ilgili açıklama yaptı. Yönetim kurulu üyeleri Yüksel Özkan, Sefai Çalıkoğlu ve Mustafa Ahmet Oktay ile birlikte basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Bulut, destek çağrısını yineledi. Kamuoyunda bazı yanlış algı ve söylemlerin olduğuna dair bilgiler aldıklarını da kaydeden Başkan Bulut, Kulübün gelirlerini kalem kalem açıkladı.

Başarılı bir tablo sergileyeceğimize inancımız tam

Elde edilen başarının maddi imkansızlıklar nedeniyle heba olmaması gerektiğini söyleyen Bulut, tüm Bartınlıları takıma destek olmaya davet etti. Başkan Bulut; “Bildiğiniz üzere Bartınspor’umuz grubunda lider ve nasipse 5 haftanın sonunda şampiyonluğa ulaşacaktır. Bartınspor kuruluşundan bu yana aynı heyecanı bir kez daha yaşamıştır. Şimdi yine aynı heyecanla futbolcusuyla, teknik kadrosuyla, yöneticileriyle, değerli Bartın halkının katkılarıyla, Sayın Valimiz, Sayın Vekilimiz, Sayın Belediye Başkanımız ve tüm şehrin birlikteliği ile aynı heyecanla bugüne kadar olduğu gibi bugünde yaptığınız destekler için sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Üst lige çıktığımızda inanıyorum ki devlet katkısı finansman sorunumuzu çözecektir. Üst ligde daha kaliteli, daha başarılı bir tablo sergileyeceğimize inancımız tamdır” dedi.

612 bin TL’yi kulübe borç verdim

Kulübün gelirleriyle ilgili de bilgi veren Bulut; “Kamuoyunda yakın zamanda iş adamları, esnaflar üzerinde paylaşılan ve bilgi kirliliğine neden olan söylemlerin ortalıklarda dolaştığı dün itibari ile bize ulaştı. 1935’ten bu yana Bartınspor’a emek verenler, ekonomik katkı verenler olmuştur. Belki geçmişte katkısı olmuştur bugün veremeyen olmuştur, belki yarın bu işi daha fazla sahiplenecekler olur. Dolayısıyla bu işte kimseyi kırmadan, rencide etmeden sonuçta bu şehrin takımıyla ilgili herkesin sahiplenmesi noktasında belki kırıcı belki daha insanları heyecana çekme adına bizim açıklamalarımız olmuştur. Bugüne kadar 133 firma ve şahıstan Bartınspor’a 712 bin TL bağış alınmıştır. 44 firma ve şahıstan 118 bin TL reklam bedeli alınmıştır. 10 yönetici arkadaşımız 113 bin 500 TL kulübe bağışta bulunmuştur. 2 yönetici arkadaşımızdan da 44 bin TL borç alınmıştır. Kulüp Başkanı da 2018 yılı için olan rakam 612 bin TL kulübümüze katkıda bulunmuştur. Bu borç olarak verilmiştir. Altını çizerek söylüyorum” diye konuştu.

Bu takıma kimse gönül koymamalı

Bulut; “Sayın Vekilimiz Yılmaz Tunç’un girişimleriyle Spor Toto Teşkilatından 150 bin TL katkı alınmıştır. Belediyenin direk bütçesinden yani Sayın Cemal Akın belediye bütçesinden kulübümüze 342 bin 440 TL destek vermiştir. Futbol Federasyonu katkıları 26 bin TL, yardım makbuzları 489 bin TL, maç ve kombine kart gelirlerimiz 74 bin TL, takvim ve bağışlar bin 950 TL. Toplamda bu gelirler kalemine baktığımızda yönetimden alınan borç ve yönetim kurulundan alınan katkılar ile başkanın verdiği borçla 1 milyon 810 bin TL’lik bir bütçe oluşmuştur. Şimdide önümüzdeki zaman dilimi son 5 hafta. Değerli Bartınlılar bu takıma kimse gönül koymamalıdır. Şu 5 haftalık zaman diliminde karınca kararınca sahiplenme zamanıdır” dedi.

Allah’ın izni ile inşallah başaracağız

Sezonu şampiyonlukla tamamlama hedefi için 600 bin TL’lik bir desteğe ihtiyaç duyduklarına da vurgu yapan Bulut; “Kavga etmeden, tartışmadan, moral ve insanlarımızın heyecanını kırmadan, şehrimizin tamamı geçmiş yıllarda yaşamış olduğu şampiyonluk heyecanı ile bu takıma sahip çıkmalı ve destek olmalıdır. Şu takımın 5 haftalık süreçte ihtiyacı olan 600 bin TL civarında olan harcama kalemine, bu şehrimizin takımının yakalamış olduğu başarılı süreci sekteye vurmama adına tüm Bartın ve Bartınspor sevdalılarından bu işe biraz daha destek vermelerini rica ediyorum. Basın mensuplarının vermiş olduğu desteklere de teşekkür ediyorum. Sizlerin de şu 5 haftalık süreçte bu işe sunabileceğiniz katkıyı vermenizi rica ediyorum. Bartın’ız, birlikteyiz, Allah’ın izni ile inşallah başaracağız” şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535