• BIST 10045.74
  • Altın 2420.766
  • Dolar 32.4438
  • Euro 34.797
  • Bartın 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • Bolu 11 °C
  • Kastamonu 13 °C
  • Zonguldak 13 °C
  • Karabük 14 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Ak Parti İl Başkanlığı büyük bir organizasyona imza attı

AK Parti Bartın İl Başkanlığı tarafından halka açık iftar yemeği düzenlendi. Geçtiğimiz hafta sonu Cumartesi akşamı düzenlenen iftar programına yüzlerce kişi katıldı.
Ak Parti İl Başkanlığı büyük bir organizasyona imza attı

AK Parti Bartın İl Başkanlığı tarafından geleneksel hale getirilen halk iftarı bu Ramazan’da coşku içerisinde gerçekleştirildi. Okunan ezanın ardından hep beraber tutulan oruçlar açılırken aynı sofrada iftar yapmanın hazzı yaşandı. Geçtiğimiz hafta sonu Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen halk iftarına yoğun katılım oldu. İftar programı öncesi meydana gelen misafirleri tek tek karşılayan Ak Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, Milletvekili Adayları Yılmaz Tunç ve Yaşar Arslan davete icabet ettikleri için vatandaşlara teşekkür etti.

Yoğun katılım oldu

İftar programına AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, AK Parti Bartın Milletvekili ve 27. Dönem 1. Sıra Milletvekili Adayı Yılmaz Tunç, AK Parti Bartın Milletvekili 2.Sıra Adayı Yaşar Arslan, Bartın eski Milletvekili Asım Kulak, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yusuf Ziya Aldatmaz, İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya, Gençlik Kolları Başkanı Ali Kıranoğlu, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyeleri, Belediye Başkanları, İl Müdürleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ramazan ayının güzelliğini birlikte paylaşalım istedik

İlk olarak konuşan AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, iftar davetine katılan herkese teşekkür etti. Kalaycı; “Geleneksel hale getirdiğimiz halk iftarımıza hoş geldiniz. Ramazan ayı paylaşma ayıdır. İftar sofralarımızda halkımızla beraber iftar yapmak için bizde bu akşam sizlerle bir araya gelerek Ramazan ayının bu güzelliğini birlikte paylaşalım istedik. İftar davetimize katıldığınız için hepinize teşekkür ederim. Bu organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

24 Haziran’da yeni bir zafer yazacağız

Kalaycı’nın konuşmasının akabinde vatandaşlara seslenen AK Parti Bartın Milletvekili 2.Sıra Adayı Yaşar Arslan; “24 Haziran’da hep birlikte Türkiye’nin seçimini gerçekleştireceğiz. İnanıyorum ki Bartın’ımızdan Cumhurbaşkanlığı seçiminde plakamız olan yüzde 74 oranına ulaşarak güçlü bir destek sağlayacağız. Bu hep birlikte başaracağız.  Yüzde 29 ile başlayan bu yolculuk yüzde 54’lere ulaştı. Tabii geçmiş başarılarımızla övüneceğiz. İnşallah 24 Haziran’da yeni bir zafer yazacağız. Bu seçimler ülkemiz için çok önemli. Küresel güçlere karşı en büyük cevabı bu seçimlerde vereceğiz. İnşallah Bartın’dan Sayın Cumhurbaşkanımıza güçlü bir destek vereceğiz. Sayın Milletvekilimiz ilimize 12 yıldır hizmet ediyor. 24 Haziran’da güçlü bir destek vererek Bartın’ımızı 2 milletvekili ile temsil etmek istiyoruz. Bunu sizlerle başaracağız. Vakit Bartın vakti, vakit Türkiye vakti ve vakit birlik vakti diyorum. Yapılacak olan seçimlerin öncelikle Bartın’ımıza, Türkiye’mize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

Bartın’da 2-0 yapacağız

Güçlü hükümet, güçlü meclis ve güçlü Türkiye için destek isteyen AK Parti Bartın Milletvekili ve Milletvekili Adayı Yılmaz Tunç; “AK Parti Bartın İl Başkanlığı'mızın düzenlediği halk iftarında sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Uzaktan yakından iftar programına katılan herkese teşekkür ediyorum. Ramazan Bayramının hemen ardından bir hafta sonra ülkemiz yeni bir bayramı kutlayacak. 24 Haziran’da yapılacak olan seçimler sonrası Türkiye’nin bayramını kutlayacağız. Bu seçimlerin önemi çok büyük. Hem Cumhurbaşkanlığı hem de milletvekilliği için sandığa gideceğiz. Cumhurbaşkanlığında bu ülkeye 16 yıldır hizmet eden, Türkiye’yi her alanda ileriye taşıyan Recep Tayyip Erdoğan’ın resminin altına mührümüzü basacağız. Yine milletvekilliğinde Recep Tayyip Erdoğan’a güçlü meclis desteği verebilmek için, Bartın’da ikide iki yapabilmek için oy pusulasında Ak Parti’nin lambasının altına basacağız. Bartın’da ikide iki yaptığımızda güçlü hükümet, güçlü meclis ve güçlü Türkiye’ye tam destek vermiş olacağız. Bugüne kadar sizlerin büyük desteğinizi gördük. Yüzde 29 ile başladık. En son seçimde yüzde 54’e ulaştık. İnşallah 24 Haziran’da oylarımıza 20 bin daha ilave edeceğiz. Bartın’da 2-0 yapacağız. 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin ülkemize ve Bartın2ımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535