• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Bartın 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • Bolu 15 °C
  • Kastamonu 16 °C
  • Zonguldak 18 °C
  • Karabük 19 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

AK Parti Milletvekili Adayları esnaf odalarından destek istedi

AK Parti Bartın Milletvekili Adayları Yılmaz Tunç ve Yaşar Arslan, Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sinan Amasralı’ya ziyaret gerçekleştirdi.
AK Parti Milletvekili Adayları esnaf odalarından destek istedi

AK Parti Bartın Milletvekili Adayları Yılmaz Tunç ve Yaşar Arslan, beraberinde AK Parti İl Başkan Yardımcıları Uğur Yılmaz ve Ayhan Tepe, İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun ile birlikte Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sinan Amasralı’yı ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette Bartın Madeni Eşya Sanatkârları Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz, Bakkallar ve Bayiiler Odası Başkanı Barış Özkan, Berberler ve Kuaförler Odası Cemal Zeybek, Bartın Marangozlar Mobilyacılar Çekiciler ve İnşaatçılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Ali Ağartan, Terziler Odası Başkanı Metin Ülker, Bartın Kahveciler ve Şerbetçiler Esnaf Odası Başkanı Turhan Karayel de hazır bulundu.

Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum

Gerçekleştirdikleri ziyaret nedeniyle Milletvekili Adaylarına teşekkür eden Bartın Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sinan Amasralı; “24 Haziran seçimlerinin önemi çok büyük. Ülkemizin sistemi değişecek. İnşallah ülkemiz için hayırlara vesile olur. Tabii sizlerin odamıza gerçekleştirmiş olduğunuz ziyaret için teşekkür ederim. Yoğun programlarınız arasında bizlere vakit ayırdınız. Sizlere başarılar diliyoruz. 24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan seçimlerin ülkemize, milletimize ve Bartın’ımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Ülkemiz İslam’ın tek kalesi

24 Haziran seçimlerinin önemine değinen AK Parti 2.Sıra Milletvekili Adayı Yaşar Arslan; “24 Haziran’da 2 tane önemli seçim yapacağız. Her seçim önemli ama bu seçim daha da önemlidir. Ülkemizin bekası için çok önemli olduğunu düşünüyorum. 24 Haziran’da bu hizmetkârı olmuş Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a gönülden destek vereceğiz. Herkesin oyunlarını mutlaka boşa çıkarmalıyız. Bugüne kadar Kumluca’mız hep Ak Parti’ye destek verdi. Yine inşallah bu seferde yüzde 95 destek vereceğinize inanıyorum. Bizim başka gidecek yerimiz yok. Ülkemiz İslam’ın tek kalesidir. Bu kaleyi korumaya devam edeceğiz. Buradan hareketle Meclisimize Bartın’dan 2 milletvekili çıkacağız. Kısacası Bartın 2-0’a hazırdır. Sizlerden de destek bekliyoruz. Oylarınıza talibiz. 24 Haziran seçimleri ülkemiz ve ilimiz için hayırlı olsun” diye konuştu.

Biz seçimden seçime aranıza gelenlerden değiliz

AK Parti Bartın 1.Sıra Milletvekili Adayı Yılmaz Tunç ise konuşmasında; “Biz seçimden seçime aranıza gelenlerden değiliz. Biz bayramda da, cenazede de, iyi günde de, kötü günde de esnafımızın yanındaydık. Biz her zaman sizinle beraberdik bundan sonra da sizinle beraber olmaya devam edeceğiz. Bu emaneti hiçbir zaman yere düşürmedik. Bundan sonra da yere düşürmeyeceğiz inşallah. 24 Haziran seçimlerinde önünüze 2 tane sandık konulacak. Elinize bir tane zarf iki tane oy pusulası verilecek. Birinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resminin altına mührümüzü basacağız. Diğerinde de 16 yıldır bu ülkeyi icraatlarla donatan bir Türkiye’nin yanına 3 Türkiye daha ilave eden AK Parti’nin lambasının mührü hızlıca vuracağız ve Cumhurbaşkanımıza parlamentoda daha çok güç vereceğiz” dedi.

Yaparsa AK Parti yapar

Tunç; “16 yılda Türkiye’nin yanına 2-3 Türkiye daha ilave ettik. Milletimizin refahını, gelişmişlik seviyesini arttırmak için canla başla çalıştık. 81 vilayetimize hizmet götürdük. Eksikliklerimiz tabi vardır. Ama bundan sonrada yine yaparsa AK Parti yapar. Onların cumhurbaşkanı adayları “Kanal İstanbul’u yaptırmayacağım” diyor. Birisi de çıkmış “Hızlı trene ne kadar var” diyor. Bunlar yıkım ittifakı.  Asıl olan icraattır, yapmaktır. Yıkmak değil. Yerli otomobil yapacağız diyoruz. Muharrem İnce “Yerli otomobili yapmayacağız. O çok eskide kaldı Ben robot yapacağım” diyor. Sen nasıl robot yapacaksın. Sen daha CHP’nin genel başkanı olamadın. Türkiye artık kendi insansız hava araçlarını, kendi silahlarını yapıyor ve kendi silahlarıyla terörün belini kırıyor”  şeklinde konuştu.

Milletimiz liderine sahip çıkacak

Halkın liderine sahip çıkacağına inandığını söyleyen Tunç; “Bartın’da şuanda devam eden kamu yatırımımız 6 milyar TL. 1 milyar lira için IMF kapılarında el pençe divan durduğumuz bir Türkiye’den o paranın 12 mislini sadece Bartın’a yatırım yapan bir Türkiye var artık. Böyle bir Türkiye’yle onur ve gurur duymak lazım. Böyle bir Türkiye’nin liderine teşekkür etmek lazım.  Ben gittiğim her yerde şunu soruyorum “24 Haziran’da Recep Tayyip Erdoğan kazandığında Fransa mı sevinir, Bosna-Hersek mi sevinir?” diye herkes “Bosna-Hersek sevinir” diyor. Demek ki 24 Haziran’da bu millet liderine, ülkesine sahip çıkacak. 16 yılda Türkiye’yi gerek ekonomik kalkınma alanında gerekse özgürlüklerin ve demokrasinin taşınması anlamında, milletimizin refahının daha ileri taşınması anlamında daha kat edecek çok mesafemiz var” dedi.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535