• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Bartın 16 °C
  • Ankara 20 °C
  • Bolu 16 °C
  • Kastamonu 19 °C
  • Zonguldak 17 °C
  • Karabük 18 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Ak Parti teşkilatı seçim sonrası piknikte bir araya geldi

AK Parti Bartın İl Başkanlığı tarafından 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri sonrası birlik ve beraberlik pikniği düzenlendi.
Ak Parti teşkilatı seçim sonrası piknikte bir araya geldi

Birlik ve beraberlik mesajları verildi

AK Parti Bartın İl Başkanlığı, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri sonrasında birlik ve beraberlik pikniği düzenledi. TOKİ Kent Ormanı’nda seçim sonrası teşkilatlara yönelik düzenlenen AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Yaşar Arslan, AK Parti Bartın Merkez İlçe Başkanı Yusuf Ziya Aldatmaz, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun ve çok sayıda teşkilat üyesi katıldığı piknikte birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Bizler için büyük bir onur ve gurur

24 Haziran seçimlerinin Bartın’a ve tüm Türkiye’ye hayırlı olmasını dilerken parti mensuplarına teşekkür eden AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı; “24 Haziran seçimlerinin tüm ülkemize, milletimize, Bartın’ımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Cumhurbaşkanımızın ilk turda seçilmesi bizler için büyük bir onur ve gururdur. Böyle bir liderin partisinde olmak da AK gönüllüler için büyük bir şereftir. Ancak bizler 24 Haziran seçimlerinden biraz daha çalışma yönünde mesaj aldık. Oyumuz 60 bin 5 bin 500 civarında da geçersiz oy var. Bunlardan da aldığımızda 63 civarında oyumuz var yani oyumuzu da koruduk ama bu sonuç 2 milletvekili çıkarmamıza yetmedi. Bizler artık önümüze bakmalıyız ve daha çok çalışmalıyız. İlçe ve Belde Başkanlarımıza, İl Genel Meclisi Başkanımıza ve üyelerimize, Belediye Meclisi Üyelerimize, milletvekili aday adaylarımıza, cadde cadde dolaşan atom karıncalarımıza, gençlerimize, kadınlarımıza çok çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bizim birlikte başaramayacağımız hiçbir şey yok

Kalaycı; “Bu bir dava meselesi ve bizim davamız Türkiye’mizi istikbal ve beka mücadelesinde yalnız bırakmamaktı biz bunu başardık ve şuanda 5 yıl Başkanımız görevdedir. 295 milletvekilimiz var bunlar da bize yetecektir. Bundan sonra da çok çalışmamız lazım, en geç 2 ay sonra Belediye seçimlerine hazırlanmamız lazım. Herhangi bir kırgınlığa, küslüğe fırsat vermememiz lazım. Seçim sonuçlarını değerlendirirken bizler zaman zaman bazı, partili arkadaşlarımız hakkında görüş bildirdik. Bizim milletvekilimiz gitsin diye onlara biraz feryadı figan ettik. Bunlar seçim atmosferinde olabilecek şeylerdir ama seçim bitmiştir. İnşallah bundan sonraki seçimlerde daha çok çalışarak 2 milletvekili çıkarmaya çalışacağız ve Bartın’ın tüm belediyelerine talibiz. Bizler sizlere güveniyoruz. İnşallah onları da alacağız. Ayrıca milletvekili aday adayı olup da bizlerle gece gündüz çalışan Murat Yıldırım ve Müjdat Gür’e de teşekkürlerimizi sunuyorum. Bizim davamız koltuk davası değil bizim davamız ülkemizin davası, ülkemizin beka mücadelesidir. İnşallah hep birlikte tek bir yumruk halinde de yolumuza devam edeceğiz. Bizim birlikte başaramayacağımız hiçbir şey yoktur”  diye konuştu.

Belediyeleri de almamız lazım

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç da konuşmasında şu ifadeleri kullandı; “21 Mayıs’tan 24 Haziran’a kadar geçen sürede hep birlikte gece gündüz demeden çalıştık. Sıkmadığımız el kalmasın dedik ve her yere gittik. Esnaf esnaf, köy köy, mahalle mahalle 24 Haziran’ın önemini insanlarımıza anlattık. Biz Bartın’da 2’de 2’ye kilitlenmiştik. 2-0’ı almamak için de hiçbir sebep yoktu aslında her şey hazırdı. Ama tüm gayreti göstermemize rağmen demek ki nasip olmayınca olmuyor. Çok az bir farkla 2-0’ı kaçırdık. Bartın’a daha güzel hizmetler kazandırmak için belediyeleri de almamız lazım. Bartın için çok gerekli.

En güçlü devlet yapmanın gayreti içerisindeyiz

Sizlerle beraber hem merkezi hükümetimizin büyük yatırımlarıyla hem de yerel yönetimin yaşanılabilir Bartın’ı inşa eden projeleriyle geleceğin Bartın’ını sizlerle beraber inşa edeceğiz. 2023’ün de Türkiye’sini inşallah yine hep birlikte inşa edeceğiz. Bütün dünya, Türkiye’ye kem gözle bakanlar dersini aldı. Türkiye’yi güçsüz düşürmek isteyenlere dersini vermeye devam edeceğiz. Türkiye’yi dünyada adaletin savunucusu yapmaya devam edeceğiz. Türkiye Cumhuriyet Devleti’nin en güçlü devlet yapmanın gayreti içerisindeyiz. Bartın’ımız için de AK Parti’nin, güçlü Türkiye’nin avantajlarını Bartın’a yaşatmaya devam edeceğiz.”

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535