• BIST 9930.03
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Bartın 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • Bolu 16 °C
  • Kastamonu 25 °C
  • Zonguldak 17 °C
  • Karabük 25 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Ankara’dan Aldatmaz’a tam destek

Meclisi ve Bartın Belediye Meclis Üyesi Aday AK Parti Bartın İl Genel Adayları için gerçekleştirilen mülakata katılmak üzere ilimize gelen önceki dönem Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, ilimizde bir dizi ziyaretlerde bulundu.
Ankara’dan Aldatmaz’a tam destek

AK Parti Bartın Belediye Meclis Üyesi ve İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayları için gerçekleştirilecek olan mülakata katılmak üzere ilimize gelen önceki dönem Sosyal Politikalar Bakanı, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu(MKYK) Üyesi ve İstanbul Milletvekili Fatma Betül Sayan Kaya, ilimizde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Seçim Bürosu açılışına da katılan Kaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını vatandaşlara ileterek, Bartın’ı marka kent yapabilmek için AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Aldatmaz’a tam destek sözü verdi.

Milletimizden 5 yıllık bir vize istiyoruz

Öğle saatlerinde Bartın’a gelen Milletvekili Kaya, Bartın girişinde bulunan güvenlik noktasında karşılandı. Öğle yemeğinin ardından Kemerköprü Mahallesi Şadırvan Caddesi’nde bulunan AK Parti Secim Bürosu açılışına katıldı. Açılışta ilk olarak değerlendirmelerde bulunan AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı; “Seçim Büromuzun açılışına hepiniz hoş geldiniz. İnşallah bu kalabalık gösteriyor ki 31 Mart seçimleri partimiz, Bartın’ımız ve ülkemiz açısından hayırlı sonuçlar getirecektir. Biz buna canı gönülden inanıyoruz. Tabii bizlerin teşkilat olarak hepimizin en iyi bir şekilde çalışması gerekiyor. Bu nedenle gönüldaşlarımıza büyük işler düşüyor. Sizlerden 31 Mart akşamına kadar gece gündüz demeden çalışmanızı istiyoruz. 31 Mart seçimleri inşallah hayırlar getirecek. Biz bu aziz millete hizmet etmek için yola çıktık. Milletimizden 5 yıllık bir vize istiyoruz. Hepinize saygılar sevgiler sunuyorum” dedi.

Bartın’ı daha yaşanabilir bir şehir yapmak en büyük hedefimiz

İl Başkanı Kalaycı’nın konuşmasının akabinde değerlendirmelerde bulunan AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Aldatmaz; “Öncelikle Sayın Bakanımıza şirin ilimizi ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sayın Bakanım Bartın bizim evimiz ve ben de evimizi en iyi şekilde yönetmek için belediye başkanlığına talibim. Amacımız daha yaşanılabilir, yaşam düzeyi yüksek marka bir kent yaratmak. Bu süreçte beni destekleyecek tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Onlarla beraber, daha Bartın’ı daha yaşanabilir müreffeh bir şehir yapmak en büyük hedefimiz” diye konuştu.

Aldatmaz Bartın’ı Aldatmayacak

31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerin önemine değinen AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, konuşmasında şu ifadeleri kullandı; “31 Mart yerel seçimlerimizin ülkemiz, milletimiz, Bartın’ımız için hayırlı olmasını diliyorum. Aday tanıtım programımızı geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirmiştik bu gün de seçim irtibat bürosunu açarak 31 Mart’a doğru yavaş yavaş yol alıyoruz. Tevazuyla, samimiyetle ve gayretle ‘önce millet, önce memleket, memleket işi gönül işi’ diyerek Bartın’da Yusuf Ziya Aldatmaz’la ilçe ve beldelerimizde de birbirinden değerli adaylarımızla yola çıktık. Millete hizmet yolunda Allah yar ve yardımcımız olsun.

51735367_10157925116586037_8224754997657600_n-002.jpg

31 Mart çok önemli

31 Mart seçimleri bir belediye seçimi ancak bunun ötesinde bir anlam taşıyor. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin uygulamasını 24 Haziran seçimleriyle beraber başlatmıştık. Önümüzde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin seçimlere kadar 4 yıllık bir istikrar süreci var. Şimdi bu 4 yıllık istikrar sürecine, yatırım hamlesine, kalkınma hamlesine belediyelerin de dahil olabilmesi, belediye hükümet uyumunu sağlanması anlamında Bartın için de 31 Mart önemli. Bartın’da bir beklenti var. Bu beklenti de AK belediyecilik anlayşının bir an önce başlaması, çok zaman kaybettik. 1994’te havası solunamayan, suları akmayan, Haliç’i leş gibi kokan, yaşanamaz hale gelmiş CHP yönetimindeki İstanbul’u devralan Recep Tayyip Erdoğan, bir belediyecilik anlayışı başlattı. Bu anlayış dalga dalga yayıldı ve daha sonra hükümete geldi. 16 yıldır da 81 vilayetimizi AK Parti’nin icraatleriyle donattık. Bu icraatlerden Bartın’ımız da fazlasıyla nasibini aldı. Her alanda büyük hizmet yaptık.

52047644_10157925121126037_1279715471830024192_n.jpg

Güçlü belediyecilik lazım

Bartın’ı bir üniversite kenti yaptık. Üniversitemize 17 bin öğrenci geldi ve bu öğrenciler sayesinde esnaflarımız canlandı, kış döneminde sönen, ışıkları bile yanmayan cadde ve sokaklar, kafeler öğrencilerimizle birlikte ışıl ışıl oldu. Şimdiki hedefimiz 30 bin öğrenci. Yeni fakülte binaları yapıyoruz, yeni yurtlar yapıyoruz ama beeldiyecilik noktasında eksiklikler var. Yaptığımız 2 bin 500 kişilik öğrenci yurduna Belediye ‘su getiremiyorum, benim gücüm yetmez’ diyor. O zaman güçlü bir belediyecilik lazım o da Yusuf Ziya Aldatmaz’la olur. Bunu inşallah hep birlikte başaracağız.

51902588_10157925120691037_8744707079995916288_n.jpg

Bartın sahil kenti olacak

İnkumu’na tünel yapacağız. Belediye’yi alırsak Bartın’la İnkumu sahili birleşecek, Bartın bir sahil kenti olacak. 14 kilometre boyunca taşımacılık yapılan tek nehir Bartın Irmağı’dır. Bartın Irmağı ile İnkumu Tüneli’yle, sahille birleştiği zaman Bartın’ın değeri daha da artacak. Biz bunları yapacağız dediğimiz zaman yapılamaz diyorlar. ‘Amasra’ya da tünel yapacağız’ dediğimizde de ‘nasıl yapacaksınız?’ demişlerdi. Ama biz yaptık. Bartın-Kurucaşile arasına 5 tünel, 2 viyadük, 10 köprü için başladık. 3 tünel bitti, bir tanesi ulaşıma açıldı diğerleri de ulaşıma açılacak. Bartın’a yağmur yağdığında ırmak kabarırdı, vatandaşlar da sel olacak diye korkardı. Bartın’ı sel tehlikesinden yine AK Parti kurtardı. Kirazlıköprü Barajı, Kışla Barajı’nı yaptık, Kozcağız Barajı’nı yapıyoruz. Bartın’ımız taşkından selden korunmuş oldu. Bartın Irmağı’mızı dünyanın, Türkiye’nin turizm projesi yapacağız. Bunu da ancak AK Parti Belediyesiyle başarabiliriz.

51775648_2085712718175229_3915027522558885888_n-002.jpg

Projelerde destek vereceğiz

Cumhur İttifakıyla beraber Türkiye genelinde bazı büyükşehirlerimizde, ilçecilerimizde Milliyetçi Hareket Partisi’yle ortak adaylarımız var. Ama illerimizde böyle bir durum söz konusu değil ve her iki partinin de kendi adayları var. Adaylar projeleriyle yarışacak, yaptıklarıyla yarışacak. Şuana kadar 10 yılda neler yapılmış, vatandaşımız bir teraziye koyacak AK Parti’nin adayı Yusuf Aldatmaz’ın projelerine bakacak. ‘Bartın için hangisi faydalıysa ona karar veriyorum’ diyecek ve biz inanıyoruz ki milletimiz büyük bir beklenti içerisinde 31 Mart akşamında AK Belediyeciliğin ışığını yakacak. Biz de bugüne kadar merkezi hükümet çalışmalarında olduğu gibi diğer AK Partili belediyelerimizin başardığı büyük hizmetlerde olduğu gibi halkımızın güvenine layık olabilmek için seçilen Başkan Adayımız Yusuf Ziya Aldatmaz’a sonuna kadar destek vereceğiz. Projelerinin tek tek hayata geçirilmesi için elimizden geleni yapacağız. 10 yıl boyunca bir proje için kapımıza gelmeyen bir belediye başkanı mı Bartın’a daha faydalı olur yoksa sürekli kafa kafaya verip beraber çalışacağımız, projelerde Recep Tayyip Erdoğan’dan destek alacağımız bir başkan mı daha faydalı olur?

51685674_10157925115431037_6994409732513464320_n-002.jpg

Batı Karadeniz’in yıldızı gibi parlatmalıyız

Bartın’ı bir eğitim şehri yapalım. Bartın’ı bir organize sanayi bölgesiyle istihdamda daha da gelişen bir yer yapalım. Yeni organize sanayi bölgesinin kamulaştırmaları bitmek üzere, yeni fabrikaları getiriyoruz. Belediyenin imar planı, çevre düzeni planları, çevre yolları, ara sokaklarla Bartın daha şirin daha güzel olmalı, dışarıdan gelindiğinde daha güzel görünmeli. Köhne bir görüntü bize yakışmaz.Türkiye’nin en güzel coğrafyasındayız. Bu en güzel coğrafyanın kıymetini bilmeliyiz. Bartın’ı Batı Karadeniz’in yıldızı gibi parlatmalıyız. 31 Mart’ta ülkemiz Cumhur İttifakı’nın başarısıyla Bartın’da da AK Belediyeciliğin başarısıyla yeni bir kapı aralanacak ve yeni bir istikrar dönemi başlayacak. Türkiye’nin aleyhinde olanlar, 15 Temmuz gecesini yaşatanlar, Gezi Olaylarını yaşatanlar, Türkiye düşmanları üzülecek ama Türkiye’de yaşayanlar, Türk milletini sevenler sevinecek.

51936844_10157925117461037_1075956699979841536_n-002.jpg

Büyük yatırımlara devam edeceğiz

Hep beraber hem hükümet hem Belediye işbirliğiyle büyük yatırımlara devam edeceğiz. Bartın’ımızı doğalgaza, atıksu arıtma tesislerine kavuşturduk. Biz hükümet olarka bunları başardık. Bir de belediye-hükümet işbirliği olduğunda Bartın yaşamaktan huzur bulduğumuz, gurur duyduğumuz, çocuklarımıza, geleceğimize miras bırakacağımız, gelişmiş, güzel, şirin bir il olacak. 31 Mart seçimleri şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Yusuf Ziya Aldatmaz, adı üzerinde ‘aldatmaz’, ne söz verirse yapar. Aldatmaz’ın kapısı herkese açık, belediyenin kapısı da herkese açık olacak. İyi günde kötü günde her zaman vatandaşımızın içinde olmaya devam edeceğiz.”

Biz ülkemizin geleceği, bekası için çalışıyoruz

Son olarak konuşan AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu(MKYK) Üyesi ve İstanbul Milletvekili Fatma Betül Sayan Kaya, Bartınlılardan AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz için destek istedi. Kaya; “Biz ülkemize hizmetleri kazandırırken, ana muhalefet partisi ve terör örgütünün temsilcisi olan parti birlik oldular. Biz ülkemizin geleceği, bekası için çalışıyoruz. 2023’e, 2053’e hatta evlatlarımız için 2071’e kadar emin adımlarla, güçlü bir şekilde yürümesi için çalışıyoruz. Biz milletimize inandık ve güvendik. 17 yıldır milletimizden aldığımız destekle milletimize, ülkemize hizmet ediyoruz. Milletimizin iradesine sahip çıktık, çıkıyoruz. 15 Temmuz’da istediklerini alamayanlar Ağustos ayından itibaren üzerimize yeni oyunlara başladı. Ekonomimize saldırmaya başladılar. Ama aldığımız önlemlerle bunun da üstesinden geliyoruz. Gıda üzerinden oynamaya başladılar, tanzim noktaları kuruldu. Şimdi fiyatları düşürmeye başladılar. Düşmeye de devam edecek” dedi.

img_6522-001.jpg

Kapı kapı dolaşacağız

Kaya; “1994 yılında İstanbul’da başlayan ve marka haline gelen Recep Tayyip Erdoğan belediyeciliğini Bartın’da da başlatmak istiyoruz. Bunun için tüm Bartınlı kardeşlerimizden destek bekliyoruz. Bartın’ı marka şehir yapmak için çalışmalarımıza başladık. Burayı da marka şehir haline getireceğiz. Bartın çok daha gelişecek bir potansiyel taşıyor. Yaptığımız çok icraatlar var. Recep Tayyip Erdoğan belediyeciliği ile daha da ileriye gidecek. Kapı kapı dolaşacağız. Bütün gönüllere gireceğiz. İnşallah Bartın’da çok güzel hizmetleri 1 Nisan’da başlatacağız. Biz milletimize inanıyoruz. 17 yıldır insanı yaşat ki, devlet yaşasın dedik. Belediyecilik anlayışımızda da bir yoksul varsa ulaşılmadık, uykusu kaçan gönül insanları istiyoruz. Gönül belediyesi dediğimiz bu. İl ve ilçelerimizde el uzatılmadık tek bir insanımız kalmasın istiyoruz. Cumhurbaşkanımızın seçim manifestosunda açıkladığı hizmetleri Bartın’da da madde madde yerine getirmek istiyoruz. Sizlerin duanıza ve desteğinize talibiz. Biz bu millete hizmetkar olmaya geldik. Bunun için de kenti ile dertlenecek, ulaşılamadık kimse bırakmayacak adaylarla karşınızdayız” şeklinde ifade etti. Yapılan konuşmaların akabinde Seçim Bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

51706146_10157925224476037_5187913283423698944_n.jpg

Şehit ailesini ziyaret etti

Açılış programının akabinde Kaya, beraberinde Milletvekili Yılmaz Tunç, 22.Dönem Milletvekili M. Asım Kulak, İl Başkanı Turhan Kalaycı ve teşkilat üyelerini ile 31 Mart 2016 yılında Diyarbakır Bağlar ilçesinde terör saldırısı sonucu şehit olan Serkan Talan'ın Ailesini ziyaret etti.

52051037_10157925115611037_729855255876993024_n.jpg

Meclis Üyesi Aday Adayları için görüştüler

Gerçekleştirdiği bir dizi ziyaretlerin ardından da son olarak Kaya, AK Parti Bartın Belediye Meclis Üyesi ve İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayları için AK Parti Bartın İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen mülakata katılım sağladı. AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Parti Bartın İl Başkanı Turan Kalaycı, AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Dilek Acar ile görüşen Kaya, buradaki programının akabinde de ilimizden ayrılacak..

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535