• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Bartın 13 °C
  • Ankara 15 °C
  • Bolu 11 °C
  • Kastamonu 13 °C
  • Zonguldak 15 °C
  • Karabük 16 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Bahçeli, belediye başkanlarını topladı

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ve Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin başkanlığında Antalya’da gerçekleştirilen Belediye Başkanları Toplantısına katıldılar. 
Bahçeli, belediye başkanlarını topladı

Genel Başkanı Devlet Bahçeli başkanlığında Milliyetçi Hareket Partili Belediye Başkanları toplantısı Antalya’da düzenlendi. Toplantıya ilimizden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ve Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can katıldı. 2 gün süren toplantılarda Bahçeli, belediye başkanlarına 2019 yerel seçimlerinin önemini anlattı. Bahçeli; “Şimdiden hazırlıklarımızı buna göre yapmalıyız. Şimdiden çalışmalarımızı derinleştirmek, vatandaşlarımızın elinden tutmak, kapısını çalmak, gönüllerine girmek durumundayız. Boşa geçecek zaman kalmamıştır. Zira 2019 hem zorlu, hem de çetin geçecektir. Buna dikkat etmek, sanki yarın seçim varmış gibi, sanki yarın kader seçimine giriliyormuş gibi dakik, atik ve hazırlıklı olmak ertelenemez bir ihtiyaçtır. Seçeneği yok, Üç Hilali mahalli idarelerin burcuna dikeceğiz” dedi.

Üç hilali gururla temsil ettiniz 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 9 Aralık 2017 Cumartesi günü Antalya yapılan Belediye Başkanları Toplantısı açılışında konuştu. Bahçeli konuşmasında şu ifadeleri kullandı; “Milliyetçi Hareket Partisi, üretken belediyecilik anlayışıyla, belediye yönetimlerinde göstermiş olduğu mümeyyiz farkıyla Türk siyasetinde müstesna, Türk milletinin gönlünde muteber bir yeri vardır. Azı çok yapmak istedik, sizler başardınız. Gariplere, düşkünlere, muhtaçlara, darda kalmışlara ulaşmak istedik, sizler başardınız. Siyasete ahlak, adalet ve kalite kattınız. Yol, asfalt, alt yapı, çevre düzenlemesi, park, bahçe, devasa yatırım ve hizmetler yapmakla kalmadınız, hamd olsun gönüllere girdiniz. Üç Hilali gururla temsil ettiniz. Memnun ve müftehir bir ruhla ifade etmek isterim ki, MHP’li belediyeler beldeden ilçeye, ilden büyükşehir belediyelerine kadar sorumluluğunu üstlendiği her vatan köşesinde emanetin hakkını vermiştir. 

İlk hedef Mart 2019’da yapılacak olan seçimler

Önümüzde ilk hedef Mart 2019’da yapılacak Mahalli İdareler Seçimleridir. Bu seçimlere çok sıkı, çok yoğun, çok etkili bir şekilde hazırlık yapacağız. Sempatiyle birlikte empati kuracağız. Ve Allah’ın izniyle mutlaka başaracağız, seçimlerden alnımızın akıyla çıkacağız. Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri, aynı zamanda 2019’un Kasım ayında yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri için de bir işaret fişeği, bir deneyim olacak; milli iradenin istikamet ve tercihi hakkında bizlere bir fikir verecektir. Mahalli İdareler Seçimlerinde gücümüzü gösterir, milletimizin takdir ve teveccühüne layık olursak, inanıyorum ki, diğer iki seçime güçlü bir şekilde mührümüzü vurmak kaçınılmaz bir siyaset ve demokrasi gerçeği olacaktır. 

Boşa geçecek zaman kalmadı

Şimdiden hazırlıklarımızı buna göre yapmalıyız. Şimdiden çalışmalarımızı derinleştirmek, vatandaşlarımızın elinden tutmak, kapısını çalmak, gönüllerine girmek durumundayız. Boşa geçecek zaman kalmamıştır. Zira 2019 hem zorlu, hem de çetin geçecektir. Buna dikkat etmek, sanki yarın seçim varmış gibi, sanki yarın kader seçimine giriliyormuş gibi dakik, atik ve hazırlıklı olmak ertelenemez bir ihtiyaçtır. Seçeneği yok, Üç Hilali mahalli idarelerin burcuna dikeceğiz. Buna varım, buna hazırım, bu hedefe yürekten bağlıyım diyen kim varsa, hangi arkadaşımız bulunuyorsa yürüyüşümüz beraberdir, birlikteliğimiz bakidir.”

Toplantı 2 gün sürdü

Antalya’ya gelen MHP Genel Başkanı Bahçeli’yi Döşemaltı ilçesi Kepezüstü mevkisinde, MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy ve çok sayıda partili karşıladı. Bahçeli’yi görmek ve onunla tokalaşmak isteyen partililer zaman zaman izdihama neden oldu. Yoğun ilgi nedeniyle zor anlar yaşayan Bahçeli, metrelerce kuyruk oluşturan partililerle tokalaştıktan sonra makam aracına binebildi. Bahçeli, konvoy eşliğinde Belek’teki konaklayacağı otele hareket etti. 9 Aralık Cumartesi günü Belediye Başkanları Toplantısı açılış programına katılan Bahçeli, buradaki programının ardından da yine aynı gün Alanya Belediyesi Belediye Sarayı Temel Atma Törenine katıldı. 10 Aralık Pazar günü ise Belediye Başkanları Toplantısı Kapanış Oturumuna katıldı. 2 gün süren toplantıları Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ve Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can da yakından takip etti.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535